הוליווד.. זה כאן?

• פותח הנושא YUGE
  • פורסם בתאריך

סיגלית 2014

New member
מנהל
מזכיר לי את הכתבות על פייסבוק ואינסטגרם

בתמונות שם כולם יפים, נוצצים, מחייכים ומבלים. אין בעיות, אין bad hair day, אין בכי. האם כך זה בחיים האמיתיים? ברור שלא.
זו לא הסיבה האם להתגרש או לא.
אתה זה אתה וזה מה שיש לך להציע: כולה מהנדס, במכונית ליסינג, עם השערות שהלבינו ביושר או הספיקו לנשור. מי שתדע להעריך מה שיש לך תרוויח.

קצת קשה לי להאמין שאשתך חיה עם כל החוסר שאתה מתאר יותר טוב ממך ואין לה שום עניין. כל אדם בכל גיל רוצה שיאהבו אותו, שיעניקו לו ויהיו לא מעט שירצו להעניק חזרה. משהו קרה ביניכם שלא רק בנה חומות אצלך אלא גם אצל אשתך וצר לשמוע שטיפולי הזוגיות לא עזרו. שינוי מצריך רצון של שני הצדדים.

בהצלחה בכל החלטה

dayoogla

New member
ידיעות אחרונות בדקו את זה בשבילך

חפש את הכתבה של דנה ספקטור בסופ"ש. זה רץ עכשיו גם ב ynet אבל תפוז לא נותן לי להדביק קישור משום מה. ספויילר, מצבך לא מזהיר. רווקים בני 40 פלוס שנראים טוב הם הסחורה הכי לוהטת בשוק הפנויים. הם מצהירים בפה מלא שהם מעוניינים רק בסקס אבל הנשים לא מתרגשות. זה די מתיישב גם עם מה שאני רואה מסביב. עזוב אותך מפירמידה וכו', זה לא מתיישב בצורה שבן לוקח בת ובת לוקחת בן. כל כוכב כזה מעסיק הרבה נשים, לא אחת. ושאר הגברים? נלחמים על השאריות.

דרכי החשיבה וכללי המשחק בפרק ב' שונים מאשר בפרק א'. אם בפרק א' חיפשו את הבן זוג היציב, איש המשפחה לבנות איתו בית, בפרק ב' זה מאחוריהן. כבר היו שם. נראה לי שבקבוצת הגיל שלך (שהיא גם שלי), כולם רוצים ליהנות מהזמן שנשאר עד שמתחילים לבקר במחלקה הגריאטרית.

סורי אם אני לא יכול להיות איש בשורה אבל אל תצפה ליותר מדי בחוץ.

אולי ההגדרה שלך ל"נראים טוב" שונה מההגדרה המקובלת.

בכל מקרה גבר שנראה טוב (ומתפקד) תמיד היה סחורה מבוקשת לסטוצים בכל גיל. מה שהשתנה הוא אולי מספר הנשים הפנויות (כי יותר מתגרשות).

alongrin

New member
יש יותר מאשר את חושבת...

בארה"ב יותר מ-40% נולדים היום לאימהות יחידניות (מעולם לא התחתנו).
ויותר מ-40% מהגברים בטווחי הגילים של 18-70 לא נשואים.
המקור - מפקד האוכלוסין 2018 ארה"ב (אתר של הממשלה).
&nbsp
ואנחנו כמובן הולכים בעקבותיהם.

הדגש הוא על ה"נראים טוב".

הטענה היא שמעטים הגברים שנראים טוב באופן כללי. כאלה שגם רווקים ובני ארבעים יש עוד פחות.
האם העובדה שהוא בן ארבעים ועדיין רווק מגדילה את הסיכוי שהוא לא נראה טוב? להערכתי התשובה היא עדיין כן. אבל גם אם 100% מהגברים היו רווקים, עדיין היו מעט גברים בני ארבעים שנראים טוב. יש סיבה שהמין הנשי נקרא המין היפה. זו לא סתם קלישאה. אפילו בתינוקות, שבגדול נראים די דומה, יש רמה של כיעור שממנה מזהים שזה חייב להיות בן, כי אין בנות כאלה מכוערות. גבר שנראה טוב הוא מבוקש יותר מאישה שנראית טוב, כי הוא הרבה יותר נדיר.
אבל הוא לא סתם דיבר לא רק על המראה של הגברים, אלא גם על רמת ההכנסה. זו הדרך שבה חלק לא קטן מכם מפצה על איך שהוא נראה - מה הוא מסוגל לספק מבחינת רמת חיים, וכו' - מה שקוסם לבני אדם רבים שאין באפשרותם להגיע לבד לרמת חיים שכזאת (גם נשים עשירות, כאמור, מפצות כך על המראה שלהן - ראה מקרה קלואי גרין).

תיכנסי לאוקייקיופיד או טינדר או דומיהם ותופתעי

ויש סיבה מאחורי זה. כי אלה שנראים טוב מבוקשים בשוק ונהנים להיות פליבויים לנצח. פשוט כי הולך להם. נו כל הקלישאות של למה לקנות את הפרה אם אפשר רק לקבל את החלב.

זה רעיון טוב. אני אכנס לטינדר.

בטוחה שבעלי יעריך את זה
.
ברור שמי שנראים טוב מבוקשים - גם אני כתבתי את זה - וכך זה היה מאז ומתמיד.
העניין הוא שיש גברים מעטים שנראים טוב באופן כללי. גם אם כל אלה שנראים טוב הם רווקים בני 40, עדיין הם מעטים.
ושוב, אולי אתה מגדיר נראה טוב באופן שונה מכפי שאישה מגדירה את זה (או שאתה נופל בפח של אנשים ששמים תמונות של דוגמנים שלא קשורות אליהם בשום צורה). הזכרת לי אנקדוטה משעשעת - שפעם באתי לאסוף את הילדה מהחוג, וראיתי בפעם הראשונה את המורה לחוג. ידעתי איך היא נראית כי הייתה תמונה שלה באתר, רק שבמציאות היא הייתה איזה עשרים שנה יותר מבוגרת, והרגשתי כאילו נסעתי בזמן או משהו. זה היה הזוי ממש.

alongrin

New member
זה פירמידת מזון לכל דבר ועניין..

אלה שנראים טוב בכל קנה מידה לא מתביישים ללכת על פלח השוק של בחורות בשנות העשרים שלהן שנראות מעולה (דוגמניות וכו')
&nbsp
קחי לדוגמא את אייל גולן (לא שהוא דוגמא ליופי, אבל בהחלט דוגמא לגבר בן 40+ שהולך על נשים בנות 20).
&nbsp
מצד שני לאלה שנראים טוב מספיק ואפילו פחות, יש הצע מספיק גדול של בחורות שנראות טוב מאד - כך שהכל יחסי.

אייל גולן הוא בדיוק דוגמא למי של-א בגלל שהוא אטרקטיבי

יש לו שווי שוק גבוה. טוב שלא אמרת בבו קובו או טדי שגיא.
אם אייל גולן לא היה זמר מפורסם ועשיר, מי הייתה יורקת לכיוון שלו?

alongrin

New member
הוא אשר אמרתי...

הן לא נמשכות אליו בגלל היופי אלא בגלל המרצדס.
נראה לך שבוהדנה הייתה יורקת בכיוון של אותו בבו אם הוא היה מאבטח פנסיונר חביב בקניון?

משהו פה השתבש. אנחנו מדברים על האטרקטיביות הפיזית

של גברים ("נראים טוב") - כשאני טוענת שאין גברים רווקים בני ארבעים רבים שנראים טוב, כי באופן כללי מעטים הגברים שנראים טוב.
כמו שכתבתי באחת ההודעות, גברים לא אטרקטיביים יכולים להעלות את שווי השוק שלהם אם הם עשירים (וכנ"ל נשים לא אטרקטיביות), אבל אין לזה שום קשר לשאלה כמה גברים רווקים בני ארבעים נראים טוב.
את טדי שגיא ובבו קובו הבאתי כדוגמאות לגברים לא אטרקטיביים שהשווי שוק שלהם גבוה מאוד בגלל שהם עשירים - ובמקרה שלהם זה ברור לגמרי שאף אחת לא חושבת שהם נראים טוב, כשבמקרה של אייל גולן אולי אפשר היה לחשוב שיש מישהי שכן חושבת שהוא נראה, נגיד, בסדר.

alongrin

New member
לדעתי...

את לא יכולה להפריד בין מראה חיצוני, סטטוס ומצב כלכלי.
אצל נשים כל החבילה הזו = אטרקטיביות.
כי אחרת הן לא היו יכולות להכנס עם גבר כזה למיטה.
&nbsp
או במילים אחרות, אם מירי בוהדנה לא הייתה מוצאת בבבו הזה שום דבר אטרקטיבי חוץ מכרטיס האשראי שלו - אזי היא לא שונה מכל עוסקת במקצוע העתיק ביותר בעולם.
&nbsp
ואותו כנ"ל גם לגבי כל אותן בחורות שמחפשות להתחתן עם מישהו "מבוסס כלכלית".
כי אם ברגע שמוציאים את הכסף מהמשוואה אותו בחור הופך להיות לא אטרקטיבי בעליל - אז אותה בחורה היא לא יותר מאשר זונה.
&nbsp
אני לדוגמא לא הייתי מוכן להכנס עם מלכת אנגליה למיטה בעד שום מחיר.
אבל לטלי סיני לא הייתה שום בעיה עם משולם ריקליס.
&nbsp

שוב, הדיון היה ב"נראים טוב"

לא ב"שווי שוק".
אני טוענת שאין רווקים רבים בני ארבעים שנראים טוב. זהו.
אני מסכימה שגבר יכול להיות מושך בגלל סטטוס ועושר, וזה לא שמי שנמצא איתו בהכרח עשה שיקול כלכלי קר והחליט להיות איתו בגלל זה. אבל אני לא מסכימה שאפשר להגיד באיזושהי מציאות של מישהו בעולם (כולל אשתו) שטדי שגיא* נראה טוב. מושך ונראה טוב זה לא אותו דבר, ויש אנשים שיגידו לך שהם לא נמשכים לאנשים בגלל המראה הפיזי שלהם בכלל, אלא לתכונות אחרות (אינטליגנציה, טוב לב, וכו'). גם יש אנשים שנשואים למישהו שהם מאוד אוהבים, אבל אם תשאלו אותם אם בן הזוג שלהם נראה טוב הם יגידו לא!

*אני רוצה לסייג ולומר שאם דניאלה פיק מסוגלת להגיד שקוונטין טרנטינו נראה טוב אולי באמת כל דבר אפשרי, וכל גבר יכול להיראות אפילו פיזית אטרקטיבי למישהי אם הוא מספיק עשיר/מפורסם/מוכשר.

ללא ספק יש כאלה שמייפים את המציאות עם פוטושופ, תמונות ישנות

אבל יש הרבה כאלה שבאמת נראים טוב.

יש מידה של שוני בין תפיסת היופי בין אנשים, ע"ע טעם, אבל יש גם מכנה משותף, או לפחות סטטיסטית, הרבה מאד אנשים יסכימו לגבי x שנראה טוב. לא חושב שיש הבדל בעניין הזה בין גברים לבין נשים ובטח לא מאמין שכל הנשים חושבות אותו דבר.

גם מעוותת את הכתוב וגם לא שמה לב לפרדוקס המובנה.

נקדים ונאמר שלא בדיוק הבאת קישור למחקר רציני, וזה אפילו נכתב בפתיח שהנתונים מאוד שנויים במחלוקת. עם זאת, אתייחס בכל זאת לכתוב.
קודם כל, לא כתוב ש 80% מהגברים מכוערים אלא כתוב נראים פחות טוב מהרמה הממוצעת של יופי. (המילה ugly אפילו לא כתובה בטקסט).

דבר שני - זה רק מעיד על הבעייתיות של השאלון. איך יכול להיות ש 80% נראים פחות מהממוצע? הרי ממוצע היופי של גברים נקבע לפי סך הגברים שיוצא לנשים לראות. מן הסתם בתכונה שמתפלגת נורמלית , לא ייתכן ש 80% יהיו מתחת לממוצע.
ומדוע שמראה חיצוני יתפלג נורמלית? מסיבות פשוטות.

- זוהי לא תכונה מנדלית אלא מורכבת ממספר רב של גנים, ולכן כמו תכונות אחרות המושפעות ממספר גורמים , טבעי שתתפלג נורמלית.
- כפי שניתן לראות מאותו קישור שהבאת, גברים פילחו את הנשים באתר באופן שמתפלג נורמלית - כך שזה יהיה מאוד לא הגיוני שהמראה של נשים יתפלג נורמלית, בעוד של גברים לא.

בנוסף, צריך לשים לב למה שנכתב בטקסט שאת עצמך הבאת - אחד ההסברים שגם האישה בעלת המראה ממוצע משכנעת את עצמה שרוב הגברים פשוט לא טובים עבורה. כך שיכול מאוד להיות שיש לנו כאן הטיות פסיכולוגיות שמשפיעות.

ועוד משהו לסיום - זה שגברים מוכנים בשמחה לשכב עם מנעד גדול יותר של נשים, לא אומר שיש יותר נשים יפות מגברים יפים. אני רוצה להזכיר שבמסגרות מסוימות שבהן אין נשים - יש גברים סטרייטים שפשוט תוקעים מה שיש.

אולי כי הממוצע של היופי בעיני נשים

נקבע על ידי הנשים + הגברים. כלומר, כשהן משוות את הגברים ליופי ממוצע, הן משוות אותם ליופי האנושי הממוצע, שרבים מהם נמצאים נמוך ממנו כי גברים מכוערים מנשים... גם אם היופי מתפלג נורמלית בקרב הגברים ובקרב הנשים אין סיבה להניח שהוא מתפלג נורמלית בשתי הקבוצות יחד - אם הממוצע הנשי גבוה מהגברי אכן רוב הגברים מכוערים יחסית ליופי האנושי הממוצע.

למעלה