הולכים נגד הזרם ב
אנשים

הולכים נגד הזרם ב../images/Emo43.gif אנשים

איל אליאש, פסיכולוג קליני מומחה, יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות 20:00-22:30 וייעץ בנושאי בעיות התנהגות ומשמעת של ילדים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=104917512
כרמית ספרא, דיאטנית קלינית, יוניליוור, תתארח הערב משעה 18.00 בפורום דיאטות ואורח חיים בריא ותשיב לשאלות בנושא פיתוח מזונות פונקציונלים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=132&msgid=104970763
מתי הלכתם נגד הזרם? הפרתם מוסכמויות? פורום סרטים וקולנוע מזמין אתכם לספר לנו על הדבר הכי חתרני שעשיתם ואולי תזכו בכרטיס אחד (מתוך 15 שיחולקו) לסרט החדש "חלומו של מרטין". הכנסו כבר עכשיו לשרשור בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=104976537
גם לכן יש הזדמנות לעצב ולהשפיע! חנות האופנה האלטרנטיבית האינטרנטית החדשה freaky bonnie מציעה לכן לעצב דמות אופנתית שתבטא את רוח המותג. העיצוב שייבחר על ידי צוות החנות יזכה את הגולש/ת בפרס! לפרטים נוספים הכנסו כבר עכשיו לפורום אופנה אלטרנטיבית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1360&msgid=104957017
מסכמים את השנה העברית במוזיקה פורום מצעדים וביקורת מוזיקה מזמין אתכם לקחת חלק בפרויקט המוזיקה הגדול ביותר באינטרנט ולהצביע למצעד הרשמי של תפוז
אנשים לשנת תשס"ז ואולי לזכות באלבומים החדשים של דנה אינטרנשנל ושרית חדד! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=314&msgid=104890158

מאיושSP

New member
../images/Emo207.gif פרידה. ../images/Emo24.gif

טוב אז.. היום בלילה זו הטיסה שלי=] חודש שלם בארה"ב, הולך להיות כ"כ כייף! אני מזה מתרגשתת.. אני גם הולכת לעשות שיעורי ריקוד מקצועיים בניו יורק במן סטודיו מפורסם כזה, המורה שלי לריקוד אמרה לי שזאת חוויה אדירה ושהיא למדה שם, ושאני כ"כ אהנה.. בחרתי באפריקאי, היפ הופ, ולירי. וחוצמיזה גם נהיה בקרוז שבוע, ושבוע באורלנדו.. ובמפלי הניאגרה
ועוד מלא מקומות. אז אני הולכת לארגן כמה דברים, לישון ולחזור אליכם
ואז בלילה לשדה תעופהD: זה האימייל שלי אם מישהי מתנדבת או לא איכפת לה לעדכן אותי לגבי מקפליי.. [email protected] אני אתגעגע אליכן כל כך! באמת, כמה מכן כאן חברות ממש טובות שלי, וכולן כאלה חמווודותDDD: אז אני אחזור בע"ה עוד חודש.. =) נגמרה החפירה. יום נעים בננות, לאביו.
מאי

m i c k e y 15

New member
די באמת?! יאוו נתגעגע כ"כ../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

תהני הכי הכי שהרבה!! תעשי חיים! צפגשי הרבה בנים ובנות אמריקאים כאלה חמדמדים! חברה שלי נמצאת בניו יורק
היא חוזרת בראש השנה..היא שם כבר איזה שבועיים.. בכל מיק..תהני לך....תשארי אותנו פה אכולות מקנאה
אוהבת אותך..
ותחזרי בריאה ושלמה ב"ה
[אהה ואת נוסעת עם משפחה?] [אממ...כמה זה עלה כל העסק??XDD] אני חפרניתת

roni poynter

New member
אני אומרת לך את זה בפעם החמישים..ש..

אני אתגעגעעע אליייךך מאודדדדד מאוודדד מאוד מאוד מאוד מאוד..!! שתהנייייי ותנצלי כל רגעע..!! ובאמת כמו שמיכל אמרה תכירי קצת אמריקקקיים..XD זה כיףףף אניי הכרתיי שטסתי ללנודוןןן..(יותר כיףף)וזה ממש אחלה לגלות שגם שםם יש ילדיםם כמוניי חח!!((דפיקות דפיקות..אנלא יודעת להסביר את זה חחח)) חולהה עליךךך:p

DoLi it is Me

New member
יווו כיף לך !

ריקוודד מקצועי???#$^&^%*^$^$&$ יו אני מקווה שתהני בעז"ה ובטוח תמציאי לך שם איזה אמריקי חתיך
רגע ואת תילמדי בביצפר בחודש הזה יעני בביצפר שמה ואיפה תגורי XD ? רגע את נוסעת בתור סתפ חופש? [איזה חוופרת אני XD ] אתגעגע

M C F L Y 1

New member
ייפפפההה שלייי !!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מותתתק כבר אמרתתי בממסן אבבלל תהההני בוובי ! זהה הכי הכי חשוובב :)) מזכייררה ! תצללמי ה כ ל ;] * את תוודי ליי על זה יוום אחחד
* תפגששיי מללא בניים חתייככיםם אממ ו .. תמיד תזכררי שאני אווהבבת אוותךך עדדד ססווף הגלקקסייה ובחחזררה
אני ידבר איתךך כבבר בממסן ובאייממיל , מאווההבבבת בךך חוממד'שללי DDDD:
3> * הווללכת לחפוור לך בממסןן על ההתאהבוויות המוזרות שליי
*

McSon of Busted

New member
מאיצ' אהובתי הנצחית...../images/Emo23.gif

נמנמ. כבר אמרתי לך את זה בערך...אמממ....298392345023490 פעם...אבל אני כלכך אתגעגע אליייךךךךך!#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו..ו....ו.......אני אוכל מליוני שניצלי תירס בשבילך DDD: ו...................אני מקווה שכשתחזרי הכל יהיה סבבה, את יודעת...P: ושהHBK לא יB את הH שלי D: אם הבנת פחעעע D: ווווווווווווו שתפגשי מלא בנים חמודים ושלא יהיו מכוערים וירדפו אחרייך כי את כוסית אש מגיל 6!!!!!! XDDD ואת יודעת כמה אני אוהבת אותךךךךךך ו.......זהו ;< מה אני יעשה בלעדייך, מה?!

LironPoynter

New member
מאיקייייי../images/Emo23.gif

אוף, אין לך מושג כמה אני מקנאת בך. כלכך כלכך
בכל אופן, אני מקווה שאני אספיק עוד לדבר איתך היום, אם לא אז אני אתגעגע המוןהמון, תהני מלאא (כי זו ארצות הבריתP:), תקני מלא דברים (כי יש מלא מה לקנות), תצלמי הרבה (כי יש הרבה מה לצלם) בקיצור פשוט תנצלי כל רגע, כי זו ארץ מדהימה, אני כלכך נהנתי שם
תהיי בטוחה שאני אשלח אימיילים, אוהבת אותך המון

kelly7i

New member
תהיני תהיני! ואל תשכחי לחזור../images/Emo9.gif

תתחברי למסן תכנסי אפילו לפורום וזהD:

JuSt My LuCk

New member
איזה כיף לךךךךךךךךךך!!!

תהני הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הרבה שבעולם!!!! תמסרי ד'ש לאמריקאים
נתגעגעעעע!!!

מאיושSP

New member
יווווואו איזה חמודות אתן!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודההה איזה בובות אני גם ממממממש אתגעגע!!!! =]]]]]] ו.. אני אצלם המוןDDD: ואז אני אחזור בע"ה ואחפור לכן על הכל
ולמי ששאלה אם אני הולכת לבצפר אז לאא חחח זה יוצא שאני מפסידה 14 ימי לימודים ו-14 ימי חופשים.. ואנחנו נגור כל פעם במקום אחר, חמישה ימים אצל חברים של ההורים, שבוע בקרוז, שבוע בבית נופש, כמה ימים נהיה בנסיעות ומוטלים וזה.. ואני כבר אגיב לכן על שאר הדברים במסנג'ר כי אני חייבת לעוף
אוהבת את כולכן כל כךךךךךך!!!!

m o r 1 0 2

New member
תעשי חיים../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

איזה כיף לך
יאו היפ-הופ,שיהיה בהצלחה
תהני כמה שיותר

YuvalJones

New member
תהני! :)

אוףאוף! מקנאה בך!@#@#@#$ תהני ותעשי חיים ותקני הרבה דברים ותצלמי כי אין על ארהב[סתם יש, אבל ארה''ב זה סטייל D:]

just orr

New member
ת ה נ י !

איזה כיף לךך... ועוד ללמוד שם ריקוד!
מגניב.
פחח משום מה נזכרתי ב"היפ הופ לירי" XDDD אורלנדווווווו D: דיסניייייייייייי DDDDDD: (את תהיי בדיסני כן?
) וואי שיהיה לך הכי כיף שבעולם!

וואו :O

חודש שללללם?! איזה כייףףףףף לך!!@#%$@# וואי תהני ותנצלי כל רגע! בהצלחה בבי"ס לריקוד ;) הא ותחזרי מהר ותספרי חוויות
נתגעגע!

למעלה