הולכים נגד הזרם ב
אנשים

Sivan McFLY

New member
../images/Emo207.gif הלפ מי?

למישי יש את הליריקס של diarrhea??? אני שנים מנסה להבין או למצוא אותם ללא הצלחה... פליז? |מגהפאפיפייס|

m i c k e y 15

New member
הנה לךך ואוא מצחיק!

When your climbing up a tree and it's running down your knee Diarrhoea, Diarrhoea When your sitting in the gutter and your eating bread and butter Diarrhoea, Diarrhoea When your climbing in the the loft and you tread in somethin' soft Diarrhoea, diarrhoea When you think your having fun, but you got a smelly bum Diarrhoea,Diarrhoea When it's coming out your bum, like a bullet in a gun Diarrhoea,Diarrhoea Diarrhoea,Diarrhoea yeah,yeah,yeah Diarrhoea​

JuSt My LuCk

New member
חהחהחחה!!!!זה מזכיר לי את חד גדיה XD מפסח../images/Emo3.gif

אני מוזרה מה לעשות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו!!!!!! אם לא היית אומרת בחיים לא הייתי שמה לב אבל זה באמת מזכיר! XDDDDDDDDDD

butbut

New member
חחחח גאש השיר הזה גורם לי להעריך את השירותים

הרבה יותר. אני רק קוראת את זה ומתחילה להרגיש משהו בבטן. גאש איטס אה מג'יק..

Sivan McFLY

New member
טאנקיו!! XDDDDDDDDDDDDDD

ורשמית.... ישלי בחילה... יאק
... וואי אבל זה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
סופסוף אני יכולה לזמר.. ולא לשיר בגי'בריש!!! טוב אני צריכה לשירותים...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kelly7i

New member
ועכשיו ראיתי אותם

שנה ראשונה עם בגרויות הראשונות שלי, אני מבואסת בגלל ערבית שזה נחשב מבחן ממש קל מה שהיה שם ובקלות יכולית להוציא 100! וגם הגישו אותי לא גבוה כמו השאר.. ובכלל גם הסטוריה, אם עכשיו הוצאתי ציון שכזה, מה הייה השנה שזה מ סובך יותר?>< להלן ציוניי
שימו לב: "הבוגרת" XDDDDD

kelly7i

New member
ומה הלך שם עם מחשבים???

זונות! איפה הציון שלי??? הגישו אותי על משו מפגר, ואמרו לי שישנו את זה, כי המורה העפן סתם תקע לי ציון כי הוא לא ראה בכלל את הפרויקט, שהוא בעצם היה הבגרות, ועכשיו אין באתר הזה ציון בגרות והגשה, מה נסגר?><

kelly7i

New member
חח ולא יותר מזה=\

הכי ביאס אותי אני רואה את הציונים של חברות שלי שהכל התחיל מ-90 ומעלה=\ אני מרגישה נחותה

The Psycho Girl

New member
גם אצלי זה ככה

זה ממש מבאס לראות שלחברים שלך יש ציונים מעל 90 אבל זה הרבהפעמים עדיין של מזל יש בוחנים שמורידים הרבה ויש כאלה שמקלים

למעלה