הולכים נגד הזרם ב
אנשים

Lex 1

New member
גם לי היה ככה עם ערבית לפני שנתיים .. ../images/Emo4.gif

וואי שנתיים זה נשמע המון זמן..
אבל 93 זה מעולה! תהיי שמחה
<< וגם חיבוק לעידוד

שיט!

אממ די בסדר ,קצת נמוך ממה שציפיתי.... ואזרחות הכלבה! המגן הוריד לי ברמות #@%@#%

yael0000

New member
חרא? חרא? ../images/Emo211.gif

כל הבגרויות הלכו לי ממש חרא יצאתי עם הרדגשה של פאאק ועכשיו מה אני מגלה? שחוץ מאנגלית שכבר ידעתי על ה75 הכל 80+ 5 ציונים של 80-90 ועוד 5 ציונים של 90+ ובמועד ב סתם הלך לי חרא אז לא נורא , אני משארת שיהיה לי באנגלית בין 80-75 סופי ועכשיו הציונים : תנ"ך: 80(כל השנה הייתי על 60) אנגלית: F-75 G-82 E-95(אם אני לא טועה, כי E היה בחורף), בע"פ: 95 אזרחות: 91 קיבלתי 95 בבחינה$$@##@$%$ מתמטיקה: שאלון 004 99 כימיה: 85 אממ אני לא יודעת אם זה משוקלל עם המעבדה או לא כי רשום 2 יחידות וביחידה של הלא מעבדהב הלך לי באמת חחחחררררררררררא ביוטכנולוגיה:92 ביוטכנולוגיה מעבדה:94 ( יהיה לי בטח משהו כמו 80, כי שנה שעברה נכשלתי ויש לי 68) ספרות:83 חיבור :83

butbut

New member
אז רק אני איבדתי את הקוד והשם משתמש?

גאש,אני כזאת מוכשרת^^

חחחחחחח גם אני איבדתיי אותוו!!

תתקשרי אליהם.... הם יגידו לך.. זה מה שאני עשיתי

butbut

New member
אווווו..סבבה^^...מה הם חושבים לעצמן כשהם

מחלקים לי פתק בגודל של חצי אפרסק,ומצפים ממני לשמור עליו ><.

yael0000

New member
חח לפני כמה ימים מצאתי למטה את הפתק מכתה י

+
אני זוכרת שפעם לא הבנתי את הקוד שנה ניסיתי חלפענח מה הוא מה לא עשיתי כי לא הבנתי אם זה I או 1 אז אני כזה ניסיתי כל מיני דברים

shakedy69

New member
ואוווווו אני בשוקקקקקק חחח

טוב שאמרתן שפירסמו אחר כך בחיים לא הייתי יודעת חחח בכל מיקרה אני בשוק יצאו לי דווקא ציונים די טובים יש לי תושב"ע 98!!!!!WTF איך זה הגיוני?!חחח לשון 83 שזה סבבה והסטוריה 90 יחידה ראשונה ויש לי עוד 4 בלעעעע =/ אבל אני די מרוצה

Lex 1

New member
אוו פאק כ"כ היינו בלחץ מ"חשד להעתקה כיתתית"..

><" חחחחחח איזה שכונה הלכה בבגרות, משהו מטורף עם בוחנת הכי טיפשה בארץ. אבל יצאו לי ציונים שאני די מרוצה מהם וגם אין לי כוח לעשות מועדי ב' השנה, יש לי מספיק מועדי א'..
חוץ מערבית כמובן שהיה צפוי שאני אהיה חייבת לעשות. העיקר שלא היה חשד להעתקה

kelly7i

New member
מישו שם לב..

שאני כבר לא כותבת פה כל כך הרבה? פתאום נחתו עלי מלא דברים והיו את הימים האלה שבקושי שניה הייתי בבית, ואנירק רצתה ממקום למקוםXD בעע יש בעיה. אין לי מכנסי ספורט! ונעלי ספורט, וחולצה לבנה! [ אנחנו צריכים לבוא עם חולצה לבנה לספורט.
] ואני שונאת חולצות לבנות, כי זה משתקף לי על החיים שאין לי, ואני שונאת חולצות שקופות, זה לא נוח לי>< גרר הבעיותת ובכללי אני חיבת דחוף בגדים, השבוע אני ייסע לתל אביבXD ואני לא יידע מאיפה למצוא, כרגיל..

עדיף לבן!

אצלנו הייתה תלבושת אחידה במיוחד לספורט והיא הייתה אפורה!!!!!! ועל הגוף זה היה כמו נייר סכוכית-זאת הייתה החולצה הכי חמה ומגרדת על הגוף בעולם ובגלל שהיא אפורה אז ראו שאת מזיעה !!! שאלתי מה החוכמה לעשות חולצה אפורה לשיעור ספור שמזיעים והכל והמורה אמרה שזה לא קולט שמש...יש עוד פאקינג צבעים שלא קולטים שמש וגם לא מראים אם את מזיעה!! טוב סליחה על החפירה הייתי חייבת

kelly7i

New member
חח אם מזיעים עם כל חולצה שתיהי יראו

אבל לבן זה שקוף, זה הבאסה, ובמיוחד בגיזרות של החולצות בצפר, שזה בדים מעפנים שלא מהעולם!

O0NoNi0O

New member
שמים גופייה למטה:)

למרות החום, זה באס ממש, אני חושבת שאצלנו בחולצות הלבנת זה גם ככה אבל זה הפתרון הכי נורמאלי. בע, אני שונאת תלבושת אחידה

O0NoNi0O

New member
אה כנסי

לכאן- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=326 שם תשאלי מאיפה לקנות בגדים בהתאם לסגנון שלך
מקווה שעזרתי
.

למעלה