אבל אז הכל מרגיש מסורבל וחם מהעובי;
O O0NoNi0O New member 5/9/07 #55 אז תקני חולצת סטרפלס דקה ממש ותשימי אותה מאזור החזה ולמטה ואז לא יראו כלום זה הפתרון הכי הגיוני לחולצת שקופה, או מידה גדולה וזה רחב ולא רואים אבל זה פחות יפה..
אז תקני חולצת סטרפלס דקה ממש ותשימי אותה מאזור החזה ולמטה ואז לא יראו כלום זה הפתרון הכי הגיוני לחולצת שקופה, או מידה גדולה וזה רחב ולא רואים אבל זה פחות יפה..
D DoLi it is Me New member 4/9/07 #44 לא יכולת לחכות לפינה למחר ?< על מה תתלונני מחר בפינה של ה- ו- ? חח עדיין אינלך נעלי ספורט ובגדים XDD ?
לא יכולת לחכות לפינה למחר ?< על מה תתלונני מחר בפינה של ה- ו- ? חח עדיין אינלך נעלי ספורט ובגדים XDD ?
K kelly7i New member 5/9/07 #50 עדיין! וגם יומן לבצפר אני צריכה! וחבילה של עטים צבעוניים!! גרר אני אומרת לך אני לא יודעת מאיפה למצאו בגדים, חייבת ג'ינסים, מכנסיים הכל.!
עדיין! וגם יומן לבצפר אני צריכה! וחבילה של עטים צבעוניים!! גרר אני אומרת לך אני לא יודעת מאיפה למצאו בגדים, חייבת ג'ינסים, מכנסיים הכל.!
L LironPoynter New member 5/9/07 #69 חחחחחD: פעם ממש אהבתי אותם, עד שהם התמסחרו להם "לא, לא אל תדאגי, מחכה איפה שתהיי, את לקחת את נשמתי, את תמיד, תמיד תהיי איתי" איך אני אוהבת את השיר הזה
חחחחחD: פעם ממש אהבתי אותם, עד שהם התמסחרו להם "לא, לא אל תדאגי, מחכה איפה שתהיי, את לקחת את נשמתי, את תמיד, תמיד תהיי איתי" איך אני אוהבת את השיר הזה
M m i c k e y 15 New member 5/9/07 #70 XD אני רק אוהבת את השיר הזה ואת "אחכה לך בשדות" XDD פשוט האין מקום אחר שמעתי במועדון וזה..ברמיקס אז ממש אהבתי..
XD אני רק אוהבת את השיר הזה ואת "אחכה לך בשדות" XDD פשוט האין מקום אחר שמעתי במועדון וזה..ברמיקס אז ממש אהבתי..