הופה!

DEATHRUCTION

New member
זה גם תופס לגביך לגבי מטאליקה.

וזה תופס לגבי כמעט כל אחד. כל הזמרים הפופולרים שיצא להם איזה שיר טוב....גם אם השיר הבא שלהם לא משהו עושים ממנו משהו ענק. כמו השיר הזה של כוכבי כוכב נולד. או השיר של נינט טייב.. אני באופן אישי, יבקר את מגה דת' אם אני אחשוב ככה, כנ"ל לגבי מטאליקה. אם הייתי חושב שהשיר לא משהו הייתי אומר. לדעתי, הוא הרבה מעל למה שציפו ממנו.

Mena Rea

New member
אחלה שיר

ליין גיטרה די יפה + סולו חזק מאד. לא ציפיתי לסולם ערבי כאן. והגיטריסט באמת מצוין. רק שמח לראות, שגם ללהקות בסדר גודל הזה יש בעיות סאונד בהופעות (כן, אני יודע שזו הקלטה באיכות חרא ובוטלג והכל, אבל שימו לב שאת השירה בקושי שומעים, ואת הגיטרות שומעים ממש טוב יחסית). בכל מקרה, ממה שאפשר להבין-שיר טוב, מחכה לאלבום. ותודה לגלעד שהעלה.

StaffordshirE

New member
אמרתי לכם שגלן תותח? ../images/Emo13.gif

תשמע..הבנאדם הקליט עם מצלמת וידאו, אז ברור שהסאונד שנקלט יתערבב וישמעו חרא...על הבמה הזאת הופיעו גם lamd of god וarch enemy במסגרת הסיבוב הופעות הזה (gigantour) אז אני בטוח שהסאונד שם מספיק טוב בשביל שלושה להקות ענקיות כאלה..

Mena Rea

New member
באמת כלי

לגבי הסאונד-ברור שיהיה חרא כששומעים את זה מהקלטת מצלמת וידאו, אבל אני דיברתי על זה ששומעים את השירה חלש לעומת הגיטרות. לא משנה, גם ככה אני אוהב להתרשם מלהקות ושירים בהקלטות אולפן.

NecroSight

New member
האמת שהמלודיה הזאת בהתחלה

מזכירה לי את החלק הזה שהם הוסיפו ברוד אווייקנינג בשי וולף,לפני הסולו תופים,ממש מזכיר את זה

fenriz

New member
בואנה שיר ענק

ואני בכלל לא מבין את ההשוואות למטאליקה. מטאליקה הוציאה פעם אחרונה שיר מטאל סביר נגיד בשנת 91? (וגם זה בספק, לדעתי הם הפסיקו להיות מעניינים עוד ב86), איך אפשר להשוות למגהדת' שהוציאה באותה תקופה את ראסט אין פיס וקאונטדאון והמשיכו בשאר האלבומים עד ימינו. מה התחרות פה? לואד ורילואד שבכלל לא מטאליקה כמו שציפו, וגם מבחינת רוק רגיל הם בכלל לא משהו, וסנט מה שמו שבכלל עצוב לדבר עליו. קיצר, מגהדת' תמיד ניצחו וממשיכים לנצח, לא בנקודות - אלא בנוקאאוט.

שמע, תחשוב על זה ככה- מטאליקה סוסים

וכמו כל הסוסים, הם חייבים לחרבן מתישהו

NecroSight

New member
כן אבל הם מחרבנים הרבה מאוד זמן

יש להם עצירות מטורפת כפיר

ואני הולך לשירותים כל כמה דקות

ועדיין לא השתנתי דם
אז זה לא אומר שיש להם עצירות

Mena Rea

New member
קצת נסחפנו

שמע, זו דעתך והכל, זכותך, ובאמת לואד לא משהו ורילואד חרא לטעמי, אבל לומר שמטאליקה הפסיקו לעניין בשנת 86? הרי זה עוד היה לפני הלבן והשחור. וכן, מה שמגהדת' הוציאו בתחילת ואמצע שנות ה-90 היה מעולה. אבל לא צריך לזלזל במטאליקה (לפחות לא עד שנת 96...).

../images/Emo45.gif גם לא אחרי 96

אבל הוא בהחלט לקח (לפחות) 10 שנים עצומות בהסטוריה של הלהקה ועשה מהן משהו משעמם

NYMets Man

New member
מטאליקה הפסיקו להיות מעניינים ב-86?

חחחחחחחחחחחחחח טוב שלא אמרת ב-81, בכלל היית יוצא חכם

למעלה