הופה!

../images/Emo3.gif

דבר ראשון- www.exodus1947.org אקסודוס, לא אקסודאס, זה נכון שככה קוראים את זה באנגלית אבל תעשה חיפוש בגוגל ולא תמצא "אקסודאס" בזמן שכן תמצא מלא קישורים ל"אקסודוס", גם בכל ספר הסטוריה שמזכיר את הספינה הזאת (שיש בלינק) אתה תראה את זה כתוב עם ו'. גם באשדוד יש רחוב אקסודוס, על השלט שלו כתוב אקסודוס בעברית ו- Exodus באנגלית.......................... אין יותר מה להגיד, זה לא באמת משנה או שינה לי איך אומרים את זה, אני רק כתבתי מההתחלה אקסודוס ולא טעיתי

יצאת ממש ממש טיפש, כמה חבל:\

המילה אקסודאס בכל שפה שהיא תהיה מבוטאת exodas, אבל רשומה כExodus. לא משנה באיזה שפה תגיד אותה ככה, אבל אתה יכול לרשום אותה איך שבא לך, זה כמו טורקיה ותורכיה, אתה יכול לכתוב אותה בשתי האפשרויות כי זו מילה לועזית, אבל אתה לא יכול לבטא אותה איך שבא לך.

Piece Of Mind

New member
אולי זה נראה

שהתכוונתי גם לביטוי וגם לאיות, אבל בתרגום התכוונתי רק לאיות..

Octavarium

New member
זה לא משנה...

עדין אי אפשר לכתוב את זה עם ו' אקסודוס זה כמו לכתוב טארקיה

מה זה קשור? שתי הלהקות מאוד קרובות

סה"כ, הרבה אנשים שמזכירים את מטאליקה, אז מגאדת' הן אחת משתי הלהקות שקופצות להן אוטומטית לראש. אז כן, אולי מבחינה טכנית אין באמת מה להשוות, אבל תקרא שוב את ההודעות של הפודל שאני אישית מאוד מסכים איתן, מאוד, הלהקת מטאל האהובה עלי תכלס? אלו מטאליקה, אבל לא בגלל מה שהם עושים, אלא בעיקר בגלל מה שהם עשו, ואם הם יבואו לארץ אני אלך להופעה פשוט כי אלו מטאליקה, אני ממש אוהב אותם. זה מוגב לכפיר אבל מתייחס גם לציון, אתה בסרט קטן, אני מרגיש שאתה אומר את זה בגלל שאתה חולה על מטאליקה, ואתה תברך כל דבר שהם הוציאו, אני יודע שאני טועה, אבל זו התחושה הראשונה שהייתה לי כלפייך וכלפי כפיר, מצטער. אז לכן, לדעתי, להגיד שזה שיר לא משהו רק בגלל האיכות זה טיפשות, להזכיר לך מה קרה כשיצא השיר החדש באיכות נוראית מההופעה? "איזה שיר אדיר!!! תותחי!!!!!!!" באיכות גרועה יותר מזו, אז אל תקטינו פה ראש, ביחיאט.

שוב...

בגלל שזאת לגמרי טעות : אני לא אומר שהשיר לא משהו בגלל האיכות, אני אומר שאני אחכה לשיר באיכות יותר טובה... ואני לא שומע בינתיים מה כל כך גדול בו, אבל סבבה, אני לא אומר שהשיר גרוע או לא טוב, אני פשוט לא אשמע אותו עד שיהיה אותו באיכות יותר טובה... באיכות הזאת, ממה שאני שומע, אני לא אוהב... בלי קשר לזה שכולם פה התחילו לדבר על מגהדת' נגד מטאליקה, זה ממש לא קשור, פשוט נשמע לי מאוד בנאלי, ריף מאוד פשוט שלא אופייני כ"כ למגהדת' שאני מכיר וסולו יותר מדי בנאלי... ואני מקטין ראש, רק בגלל שאני לא רוצה לפסול את השיר... אני לא מגיב כאן לשאר הדברים, כי אני ממש ממהר, כי מתחיל משחק של מכבי

I am Cornholio

New member
נו באמת... ברור שישוו בין מטאליקה

למגהדת'... זה תמיד היה ככה וגם תמיד יהיה בגלל ההיסטוריה של הלהקות. למי אתה מצפה שאני אשווה אותם? לפפרס?!

אני מצפה שפשוט לא ישוו

כי זה לא באמת קשה להגיד "וואי איזה שיר תותח" בלי להשוות את מגהדת' למטאליקה, אני בטוח שבזמן שדייב והלהקה יצרו את השיר הם לא ניסו להתעלות על מטאליקה או על אף להקה, זאת לא הייתה המטרה שלהם.........המטרה שלהם הייתה פשוט ליצור מוזיקה טובה בלי קשר לשאר העולם.

I am Cornholio

New member
לויודעת לגבי שאר חברי הפורום

אבל אני השוותי אותם סתם בצחוק. לא שמעתי חומר חדש של מטאליקה.. אני יודעת שיהיה לי קשה להתחבר אל מטאליקה שאחרי ג'ייסון כי אני ממש אוהבת אותו ואני לא מחבבת בכלל את רוברט. מאותה סיבה אני לא מתחברת לסט. אנגר. (לעומת זאת, לואד ורילואד הם אחלה אלבומים לדעתי... רכרוכיים יותר מהקודמים אבל עדיין.) בגלל הסיבה הזאת אני נמנעת מלהשוות את מגהדת' למטאליקה, אבל דוגרי אם אני אשווה אותם ללהקה כלשהי, זה יהיה למטאליקה.

I am Cornholio

New member
כן נו... הנקודה היא

שאני לא אוהבת מה שיצא בלי ג'ייסון... לא הזכרתי את בוב כי אותו אני לא שונאת הוא חמוד דווקא^^ זה לא פורומטאליקה אז ניסיתי לקצר>< סורי על האי הבנה=]

Bax

New member
"מה שיצא בלי ג'ייסון"??

ג'ייסון לא השתתף יותר מדי בכתיבת השירים ובהלחנתם. הוא רק ניגן. השינוי שמטאליקה עברו מוזיקאלית לא קשור לג'ייסון בכלל. כאילו,ברור שזה השפיע שהוא עזב והכל,אבל מוזיקאלית-אין שום קשר. הוא לא עשה שום דבר שתרם לשירים מלבד לנגן אותם.

NecroSight

New member
לפי מה את אומרת את זה??

הוא השתתף בחלק מהשירים,ולהגיד לך את האמת,חבל שהוא לא השתתף בכולם,אחלה בסיסט

Bax

New member
ב SKOM

לארס אמר שחוץ ממנו ומג'יימס אף אחד לא השתתף בכתיבה של השירים... לקח מהם רעיונות והלכו לכתוב. הוא באמת אחלה בסיסט,לא אמרתי שלא. חוץ מזה,זה די ידוע ש,לפחות בהתחלה,הם לא ממש נתנו לו חופש ביטוי וזה. הוא ניגן מה שהם אמרו לו לנגן וזהו.

למעלה