הופעה

The Macker Girl

New member
הופעה

אני לא יודעת אם יש פה בכלל חבר'ה מהנוער העובד והלומד, אבל אני אשתף אתכם בכל זאת... מוקי הוא "מופע האביב" של פסח 2003. זה קורה ב-14/4 בלונה גל. מי שתנועתי - שיבוא! יהיה מגניב! ולמי שלא, נשאר רק להגיד - "כן, אני בקן! אתה בא?" :)

סיונול

New member
צופים שולטים...!!

הנוער סתם מתיימרים להיות אנחנו והזמינו את מוקי להופיע בטיול שלהם.. אחרי שהוא הופיע אצלנו בטיולי חנוכה...

The Macker Girl

New member
למה שמישהו יתיימר להיות בצופים?

זה לא כזה כבוד להיות תנועה ממלכתית

בהביבו

New member
בתור צופה

לשעבר יש לי מילה אחת לומר עליהם: חרא של דבר!!!, |אבל אני אומר את זה רק על ההשבט שלי, בכללי ניראה לי זה נחמד אבל חרא של שבט היה לי|

סיונול

New member
אני קוראת אתכם לסדר ומיד!

צופים זה ה-דבר ושלא תעזו להיתווכח על זה.. ולא התוצאות יהיו רעות מאוד...

בהביבו

New member
סיונול >>>

סתבי! על אף המצב הקשה, אני אכריז על סיום אירון הצופים ..בעעעעע
אהה ו.. קבלו בדיחה.. בשל המצב הביטחוני, אז בטיול שסיוון הייתה עם החניכים שלה, אז כל יום בערב הם חזרו הבייתה ובבוקר לטיול.. חחחחחחחח L-D וזה אמיתי.. תראו לאיזו רמה ירדו

סיונול

New member
לא ציפית שתרשום דבר כזה ואני לא

יגיב?....! מה הקשר בדיחה? כאילו זה המצב הבטחוני כיום ועדיף לצאת בבוקר ולחזור אחרי הצהריים מאשר לבטל טיולים לחניכים ולא לחזור לשגרה איכשהו ולאכזב חניכים...

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifלה לה לה לה ... ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

בסוף אתם תתחתנו שניכם!!! כמה מרגש האהבה פורחת בערבות הסוואנה
כל היום רבים...
חיחיחיחיחי...
משעמם לי

בהביבו

New member
אוויייש' מיכל כמה שהשיעמום עולה

לך לראש. בקשר לחתונה זה רק אם היא
תירצה.. לגביי תגובה
לסיון, היא תקבל בהמשך.. אני יוצא עוד מעט למשחק.. החלו הצלחה למכבי חיפה נגד באר - שבע!!! ביייייי

סיונול

New member
חחחח זה בסדר אנחנו לא רבים אפעם..

אנחנו מתווכחים...חחחחחחחחח
ben i love you

סיונול

New member
תלוי מה נותנת...

וכן אם זה מה שדיברנו עליו אז נכון... זה צריך להיות מאהבה.. מה לא??

את יודעת את דעתי בנושא...

לא כל כך מאמינה באהבה... חוץ מזה שבחורים רוצים רק לנצל אותך בגיל הזה...אז פיתחתי גישה של זכרים ממוצעים ואני נוטה לנצל אותם לפני שאני יהיה מנוצלת..אחלה גישה...

למעלה