הופעה

צודקת קושקוש וגם כתבתי:

"גם אני חושבת שצריך לשכב מאהבה בעצם יותר נכון מתוך נוחיות אם " ... התגוונתי שאו שאת שוכבת מתוך אהבה ואם לא אהבה אז מתוך נוחיות וכו'...

נוחיות זה יותר סבבה...

אהבה ( ונניח שהיא באמת קיימת...למרות שבחצי השנה האחרונה נראה שהיא לא...) זה יותר מידי מסובך...זה דופק אותך מבפנים...

סיונול

New member
עם האהבה באה גם הנוחיות..

וזה הכי טוב.. ואהבה טובה לא דופקת אותך מבפנים..

למה את כזאת פסימית!!!

האהבה שלך תגיע ותגיע בגדול!!! אנחנו עדיין בחורות צעירות:)

מותק....

במאי אני יהיה בת 17...ולפני חצי שנה לקחו לי את הלב קרעו את לגזרים ורקדו על מה שנשאר ממנו !! ואני עדיין לא בת 17 !! לא מתעסקת יותר עם אהבה...יותר מידי מסוכן בשבילי...

אויייש מאמי...

אני בת 19 ולא היה לי שום דבר רציני עדיין... וגם בי פגעו עשרות פעמים!!! אז מה??? אז אני אפסיק לנסות??? לא... פשוט לומדים מטעויות ולא מתעסקים עם זבלים מחכים לאחד שבאמת יהיה מדהים (אפילו אם מחכים הרבה זמן) יהיה טוב בובה לא שווה לך לפספס אהבה שהיא תגיע ותעיפי אותה:) מתי במאי יש לך יומולדת??? איזה מזל את???

מממ...היינו בקשר...

בערך שנתיים אבל לפני חצי שנה הוא התחיל לזיין מישהי...ואני לא לקחת את זה בצורה חיובית במיוחד...אז ככה זה נגמר.. ב11 למאי...אני שור...

אה... אני ב -26 ולמאי...

ותקשיבי אז הוא היה מניאק... יבוא אחר - הרבה יותר טוב! כל מה שקורה בחיים יש לו סיבה כנראה שלא הייתם צריכים להיות ביחד.

תלמדי משהו מוזר!!!

תמיד אבל תמיד מה שאני אומרת מתקיים... יש לי פה! וזה לטובה או לרעה בגלל זה אני חושבת 100000 פעם לפני שאני מדברת!

למעלה