הופעה

שרמוטה !!

מותר לי לי לאמץ את הגישה הזאת !! אני נילית !! ( גררררר !! שום מילה !! ) לך לא...את צופיפניקית !! תיהיה שרמוטה במסגרת של חברים...כלומר תעברי מחבר לחבר לחבר עד שתשתעממי מבני גילך ותעלי לשנה מעלייך...כמו שני !

סיונול

New member
את לא נילית..!!!

את לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא להמשיך?.... טוב אם את כל כך רוצה... את לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא נ-י-ל-י-ת!!!! ואני לא שני... שני היא משו מיוחד בלי שום קשר לזה שהיא בצופים.. היא אוהבת לעבור מאחד לאחד וזו בעיה שלה... וחוץ מזה אני יודעת למה את לא רוצה שאני יאמץ תגישה.. כי אז אני ינצח בהתערבות... עליתי עליך...

אני כן נילית !!!

רוצה לדעת איפה אני מחר ?! כן כן !! אני בנילי !! תמותי !! כל החברות שלי ניליות ואני נילית באישיות שלי ! תמותי ! ויש לי שאלה...אם אני מנצחת בהתערבות מה אני מקבלת ???

סיונול

New member
ואיפה את היום ובכל יום?.. מודיעין!!

וזה אומר שאת מודיעיניקית.. ותתגאי בזה.. למרות שזה קשה, אני יודעת... אממממ מה את מקבלת?.. את מקבלת נקודה.. :)

סיונול

New member
לא הבנת...

את תקבלי .(נקודה..) כאילו סימן פיסוק לא נקודה כאילו זוכה בנקודה... חחחחחחחח טוב זו הודעה הכי מפגרת שרשמתי כל החיים שלי...

בהביבו

New member
נוו באמת את עם העלה, ככה את

חושבת שאנצל לתומי את הילדה הכי הכי הכי .. .. אררררר שאני מכיר?? noo way!

|מיכל נדחפת| גם אני אוהבת אתכם!!!

מווואה עליכם... אתם שוכחים אותי ואת הדר בצד לא מתאים לי...

בהביבו

New member
חחח איזו מאמי הדר.. רוצה גם קצת

אהבה ??

לא תודה...

בשלב מסוים יותר מידי אהבה גורמת לי להקיא...בעעעעעעעעעע !! ערב נטול אהבה ריגשית לכולכם !!

בהביבו

New member
מיכלוש' שלי, שאלה לי אלייך..

מאיפה היא כל האהבה שיש לך?? בחיי. לכולם יש לך אהבה. גם אני אוהב אותך
(אבל סיון יותר! חחחחח סיון ואני ב פלא..)

יווווווווווו תמסור לה ד"ש נשמה

אני חולה עליה!!! למה איתי אף אחד לא מדבר בפלאפון??? ומה זאת אומרת מאיפה כל האהבה??? מהלב!!!

סיונול

New member
מיכל בן והדרוש!!!! אני חולה עלכם!

באמת באמת באמת!!!! ומיכל חחח את מוזמנת לדבר איתי בפלא מתי שבא לך.. אנייתן לך באיסי אם את רוצה :)

למעלה