הופעה

מה נסגר איתכם היום אנשים ?!?!

מה זה פורום תמיכה נפשית או משהו ?! !? באמת שקיבלתי היום אהבה ריגשית מעל ומעבר !! אני מותרת על זה !! בעעע !! חאלס עם זה !!! זה בעעע רציני ביותר !!

חחחחחח.... הדרוש

מאבדת שליטה בגלל שכתבתי לה היום מלייאן פעמים שאני אוהבת אותה. אני מסתלקת מכאן שבלי כוונה היא לא תתעצבן עליי!!! פעם אחרונה - אני אוהבת... לא חשוב אני מעדיפה לוותר לילה טוב אנשושים!

סיונול

New member
חחח בבעעווי לאב יו!!!!

רוצה עוד אהבה?

בהביבו

New member
ה-----ד-----ר >> ../images/Emo47.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

האייקונים רק בכדיי שההודעה תבלוט. אהה ו.. כן יש גם מסר בהודעה הזו. אם את שונאת את האהבה, לא כדאי לך להסיר את החלק הראשון של התחימה שלך??

לא.....

זאת מין בדיחה פרטית שלי ושל אחותי התאומה... יש לי קיר בחדר שלאט לאט התמלא בדברים שאנשים שהיו אצלי כתבו... אז חברה של אחותי ,דלה כתבה שאהבה תמיד תנצח אז אחותי הוציא חץ וכתבה שדלה תמיד מטומטמת ! מבין ?

בהביבו

New member
תקשיבי, זה שמישהו מפגר היה חבר שלך

שנתיים ובסוף זיין מישהי אחרת, וכן סליחה שנאי מדבר ככה, ממש לא אומר שככה הם כל הבנים. (אווווו, אני נשמע רגיש מהה?) באמת שלא! וכדאי שתפנימי.

הוא לא היה חבר שלי !!!

חלילה וחס...המערכת יחסים שלנו הייתה יותר מורכבת ממה שהיא הייתה צריכה להיות...אני לא הולכת לפרט יותר בנושא...נושא כואב ומטופש ! ובאמת שעדייף להתעלם ממנו...

בנות...../images/Emo46.gif

תיזהרו ממני
מישהו רק מתקרב אליכם ואני שוברת לו שן, שן עצם, עצם...
קאפיש???
חחח.... גם אני חושבת שצריך לשכב מאהבה בעצם יותר נכון מתוך נוחיות אם את מרגישה עם מישהו נוח ואת סומכת עליו אז סבבה. חשוב שיהיה לו אכפת ממך ולא יוציא לך שם כמו איזה מניאק.

למעלה