"הורים" ../images/Emo5.gif../images/Emo128.gif../images/Emo12.gif../images/Emo128.gif
בחיי שאני לא מבין
מורני מספרת על אחיה הגדול שהיה מתעלל בה נפשית ופיסית ועל תגובת ההורים: "...היו עוד המון מיקרים כאלו שגרמו לי לפקפק בעצמי, להגיע למצב של איבוד שפיות... להגיע למצב של שיגעון. פשוט ככה. וההורים? בגדול הם נעו בין תמיכה בי ותמיכה בו ולאדישות... אני מתארת לעצמי שכבר לא היה להם כוח - הם לא יכלו לעזוב את הבית כי כל פעם שהלכו הם היו חוזרים לבלאגן.. אני הכרחתי אותם להתמודד עם זה ולפעמים כבר לא היה להם כוח.... הם לא היו מסוגלים כבר... ואני מבינה אותם, היום. אפילו שלא מקבלת את ההסבר שלהם (את היית חכמה ממנו) לפני 4 שנים אמא שלי אמרה לי - בשבילי שנייכם תמיד תהיו אותו הדבר. במשפט הזה היא מחקה לי שנים של התמודדות. שנים של שמירה על השפיות. שנים. היא מחקה. ואפילו לא הבינה את זה. וזה הרס אותי.. לגמריי... אני והוא? אותו הדבר? אחרי כל מה שהוא עשה לי??? לא!!!! פשוט לאאא!!! אני נלחמתי על עצמי. אני הבאתי את עצמי למשהו.. (גם הוא) אז מה ההבדל? איך עושים לי דבר כזה?? לפעמים זה פשוט לא פייר.. ואני הולכת לאיבוד בין כל זה. הגרון נחנק לי אז אני אני מצטערת אני מפסיקה. הולכת לשכב......" - - - - - - - - - ---- ---- - - - - - - - - - - - - - - - -- ו....דינה פלסטלינה קראה על הורים שידעו שילדהם נפגעו מפדופיל: "...קראתי עכשיו כתבה על(טריגר אפשרי) פדופיל מדרום תל אביב,שההורים שידעו על מה שעשה לא התלוננו במשטרה.זה לא שזה לא הכעיס אותי,אבל זה יותר הכאיב לי.הכאיב לי שאף אחד מההורים האלה לא מבין שזה לא דבר כל כך פעוט,שאם לא ידברו עליו זה יעבור.הם אל מבינים שבזה שמספיק שהוריםשל אחת הילדות או אחד הילדים שעברו את זה היו מתולננים וזה היה יכול למנוע את ההרס של חייהם של עוד ילדים?למה אף אחד לא רואה כמה זה כואב באמת?למה אנשים חושבים שאם לא רואים כאב מבחוץ אז הוא לא קיים?....."
בחיי שאני לא מבין