הצחקתיני ילדה
מעולם לא היה לי קושי להשיג הורמונים, באף שלב בחיי תמיד ידעתי להיכן לפנות, לספר סיפור, לשלם ולקבל מעולם לא היה לי חשש מהורמונים, תמיד ידעתי להגיע לספרות המקצועית ולקרוא בה יותר לעומק ממה שמסוגים מרבית הרופאים עד מהרה גם לא הייתי לבד במערכה, יצרתי קשר עם אלפי בנות ברחבי העולם ובחנתי את מעשי עם הנבונות והמנוסות ברחבי הגלובוס וידעתי שבניגוד לי יש רבות רבות שאין להן הכסף, ואין להן הידע, ואין להן הקשרים הבינלאומיים אבל הן טרנסיות בדיוק כמוני, והן סובלות שלא בצדק ומגיע להן שמישהי תפתח את הפה עבורן גם אם אחטוף על כך עגבניות וביצים (אולי אעשה שקשוקה) זה לא המאבק הראשון שלי, וגם לא האחרון אינני מתחרה בנורה, בס"ה אני מנסה להשלים את החלק שחסר בעבודתה היא יותר לפי הספר והחוק, אני יותר בפראות אבל מה שהיום נחשב לפראות.. יהיה כתוב בספר של מחר ! ואני בטוחה שאחרי שהממסד יבין שטרנסיות יטלו הורמונים בין אם יבחר לעזור ובין אם יבחר להפריע כדי לחוש שהן בדרך אל הנשיות, במקום להתאבד "כגבר" יחשוב שנית, ואולי יזוז, ואולי אצטרך להמשיך לבעוט... יש כאן די והותר שמצדדים בחוק וסדר, לרבות מפגינים ידועים אז הנה התהפכו היוצרות... חיוכים פרועים יערה