הורמונים לבני הנעורים - פתיחת דיון

יש הבדל

בין להבין את האנשים הבודדים שחיים בנסיבות האלו לבין להיות שיפוטי למצב שהוא בכללי לא כל כן טוב ומאלץ אנשים לבצע כל מני בחירות. יש גם מקומות ש50% מהאוכלוסיה תורמת כליות, אולי עם העוני כאן ימשיך להחמיר תפתר בעית האברים להשתלה.

אורי 0

New member
לא, כך לא היה תמיד

ואני מקווה שלא תמיד יהיה (אין סיבה שיהיה, למרות הירידה ביבולי האורז). וגם אם אני לא תמיד יכול לשפוט מעשה מסוים, מותר לי לא להתלהב ממנו.

זאת שאלה שעלתה לא פעם

ויש קטע מהיומן של טלילה בגוגיי, שהיא טרנסית (לסבית) שחיה בתאילנד. אני תמיד מביאה את הקטע הזה כי לדעתי הוא מסביר את כל העיניין טוב. אגב, לפי הקטע - התשובה לשאלתך היא כן. "בכלל החברה התאילאנדית נורא שובניסטית, ולא מקבלת הומואים ולסביות כאילו? אייך בכל זאת יש פה שש מיליון גברים שלפחות תקופה מהחיים שלהם היו ליידיבויס? אייך? לדעתי זה מין ראש כזה של בית כלא, כאילו, "אם אתה רוצה שאני אזיין אותך בתחת? אז אתה צריך להיות אישה". כאילו (זה גם מה ששלומי מתלונן כל הזמן) מה שיוצא זה? שהומואים עובדים פה בזנות לא רק להתפרנס אלא גם להזדיין, מה שיוצא זה, שאין הומואים תאים אלא הם בעצם נהיים זמנית לידיבויס, ובגלל שהם קטנים וכל כך יפים, אז הם "עוברים אישה" למרות שרובם נשארים גברים לאורך השנים." ואני חייבת להסכים ולהגיד שמעולם לא הסתכלתי על תאילנד בתור גן העדן של טרנסיות. אני לא מקנאת ממש בטרנסיות תאילנדיות, אני לא חושבת שהתנאים שם יותר טובים מי יודע מה. אומנם יש שם מנתחים מעולים, או לפחות ספורן, אבל זה לא הופך את תאילנד לאוטופיה טרנסקסואלית. לגבי עיניין הזנות אני לא ארחיב, רק אגיד שזה עוד דוגמא לחירבה שהם חיים בו שמשום מה קוסם להרבה עיניים מערביות.

למעלה