הזדמנות אחרונה להשתתף! מחר ב12.00 זה מסתייים!

kerenret

New member
כיפה אדומה

אני זוכרת כילדה קטנה בכיתי שהגיע הזאב , פחדתי ממנו, ולאחר ההצגה מפעילת בובת הזאב נתנה לי ללטף אותה ונשיקה אני בטוחה שילדי יהנו מתיאטרון הבובות תודה ושבת שלום קרן

גם אני6

New member
ללא תמונות, לצערי(אולי אמצא אח"כ)

הג.א.צ., כמובן. במוסקבה ע"ש אוברזצוב תיאטרון הבובות במוסקבה האגדתי(או "אגדי"?), הוא נקרא כך:) תיאטרון של אגדות.. תיאטרון בובות של מוסקבה והתיאטרון של קייב- שהוא יפהפה. מה בדיוק הייתה ההצגה הראשונה אני לא זוכרת, אבל כן זוכרת את האפקט. זוכרת את ניסיונות היצירה של בובות בבית:) את הדמיון שזה עודד, שעות המשחק "בזה":) אני חושבת שעדיין יש לנו בובות יד שהכנו בבית, שהבאנו מבריה"מ. ובובות אצבע. מסך מאולתר ברגע בבית:) היו הצגות כמו קולובוק(על כדור בצק חמוד, עם מוסר השכל בסוף), הצגות על דג ומשאלות:) החתול במגפיים, כמובן אצבעונית היה יפהפה.. אגדה נוספת שאין לי מושג כיצד לתרגם:) אבל על מלך, נסיכה ובן איכר שהיה עליו למלא משימה כדי לשאת אותה לאישה(או לשאת בעריפת ראשו) היו הרבה:) על איוונושקה הטיפש..

פשששששששש שמעו ...אני עוברת הודעה הודעה

ומתענגת מנוסטלגיה נותר לי לומר: שיוווווו איזה יופי! שבוע טוב

הזדמנות אחרונה להשתתף! מחר ב12.00 זה מסתייים!

מחר יום שני 18.7 בשעה: 12.00 לפנה"צ התחרות ננעלת ורק הודעות שיתקבלו עד שעה זו יחשבו כמתחרות
מהרו להשתתף כל עוד אפשר
לחברי הפורום - אם בא לכם להמשיך ולהגיב על הסיפורים,התמונות והתגובות של המתחרים אתם בהחלט מוזמנים לעשות זאת אבל מאחר והשרשור הפך ארוך וקצת מסורבל אז אנא השאירו בו מקום למתחרים נוספים שאולי ירצו להשתתף עד מחר אתם יכולים לפתוח הודעה חדשה ,להגיב בהודעות נפרדות ולציין את שם המתחרה\ הניק שלו בכותרת ההודעה על מנת שידע שזה מיועד אליו. תודה לכולם על התגובות היפות לדברים שהועלו כאן במסגרת התחרות

yafyafit

New member
פלטיאל!!!

לא שלתיאל... לא מכליאל... פלטיאל! האמת שמעולם לא לקחו אותי לתאטרון בובות. היחיד שזכיתי לראות היה הדמות הגמלונית של פלטיאל בשחור לבן... מהבית של פיסטוק...

התחרות הסתיימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בקרוב שמות הזוכים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה לכל המשתתפים בתחרות
בהמשך היום יפורסמו כאן בפורום שמות הזוכים
יום נפלא לכולנו

איזה כייף!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

תודה לכם על הכרטיסים! מצטערת שלא הגבתי קודם התקשורת בקיבוץ הייתה מושבתת שלושה ימים ככה שלא קיבלתי מיילים ולא טלפונים ולא גלשתי באינטרנט... אנחנו פשוט מחוברים לתקשורת בווריד! כמו שכתבתי אני בהחלט כבר זכיתי בשיבתם של זיכרונות נהדרים מהתחרות הזו! ואיזה כייף שיש גוגל הכל כל כך נגיש... ורק זמן חסר
הכרטיסים יהיו תיקון לחוויה המאכזבת שהייתה לי בשנה שעברה בפסטיבל... למי שלא זוכר קנינו כרטיסים לכל בני המשפחה ונתקענו בפקק מהצפון שלוש שעות! וכך הפסדנו את ההצגה ואת הכרטיסים שלא הסכימו להחליף לנו ברגע האחרון. השנה אני וסוף ביתי הקטנה נגיע לפסטיבל ומקווה שהפעם לא נפספס
אולי נצטרף לילה לפני למאהל המחאה בתל אביב
איזה פורום נהדר ואיזה משב רוח רענן, שיהיה פסטיבל מוצלח!!! גלית

העיקר שחזרתם לתקשר עם ה../images/Emo222.gif גלית

ברכות על הזכייה
שמח שיזדמן לכן לעשות חוויה מתקנת לשנה שעברה
אז למעשה זכית שלוש פעמים: * בשיבתם של זכרונות ענימים ** בכרטיס זוג לאווזה פטוניה *** הזדמנות לחוויה מתקנת מה אפשר לבקש עוד?! באיזה יום אתן מגיעות לפסטיבל? ואל תגידי לי חמישי - שישי - שבת כי יש 2 סופי שבוע כאלה! כייף לשמוע שהרוח החדשה הנושבת בפורום מגיע עד אלייך חג בובות שמח לנו

ענימים? מה זה ענימים??? ../images/Emo250.gif

בשיבתם של זכרונות נעימים כמובן... העייפות גורמת לי לעשות בושות

את מתכוונת יום שבת ה 23.7 ...

היום זה ה 21.7 !!!!!!
אני אהיה שם אחה"צ בבוקר יש לי הצגה מקווה שנתראה!

למעלה