הזדעזעתי ממה שסתונית היורה תיארה

Elle992

New member

לא יודעת, זה קרה לבד. ואני מעדיפה שלא לפתוח את זה"שוב" כאן למול כולם

A 26 cm Schlong

New member
כדי שתרגישי שמישהו מתנשא מעליך

את צריכה להרגיש עם עצמך קטנה במיוחד וזו כבר בעיה שלך.

אם לבנאדם יש די ביטחון והערכה עצמית, אף אחד לא יכול לו והוא לעולם לא ירגיש שאחרים מתנשאים מעליו.

במקום לפשפש בציציות של אחרים, פשפשי באלה שלך.

מה שתגיד

אחד שקורא לעצמו 26 ס"מ שלונג ו'מתהדר' בגודל הזין שלו בכל מקום ודואג לציין כמה הוא גבר בעל ביטחון עצמי גבוה וששום דבר לא יעצור אותו, רק מראה שבעצם בתוך תוכך אתה כן חסר ביטחון. בנאדם שכל כך בטוח בעצמו לא דואג להלל את עצמו בכל מקום כדי לקבל פידבקים וחיזוקים, הוא יודע שהוא חזק והוא לא סופר אף אחד ממטר-אתה לא כזה. אתה בטח מרגיש על הגובה שיש לך פה כמה 'מעריצים' שמלקקים לך ומחזקים את האגו הפצוע. אז אולי כדאי שתיישם את העצה של עצמך ו"תפשפש בציציות' שלך.

A 26 cm Schlong

New member
אם הזכרון שלי לא מטעה אותי (והוא לא)

עד לפני שבוע נמנית על עדת המעריצים שלי בעצמך.

בכל מקרה, תודה לך על הניתוח, ורדה. אני מעריך את זה מאד. אני אכן בנאדם חסר ביטחון, נחבא אל הכלים, ביישן ובלה בלה והכינוי שאני משתמש בו, סגנון הכתיבה - הכל נועד כדי לכסות על אותו חוסר ביטחון. מה הייתי עושה בלי האנליזה הזו שלך? תודה מקרב לב.

GFEkid

New member
רק אני רואה את האירוניה?

לדבר על הטרדה מינית בפורום שבו רוב הבנים/גברים מתביישים אפילו להסתכל על בנות עקום?

C l u e

New member
לדעתי זה לא אירוני בכלל, אפילו די הגיוני

גבר שבטוח בגבריות שלו ומקבל הרבה פידבקים טובים וגם הרבה סקס- מה לו להטריד נשים בניגוד לרצונן?
כמובן שאני ממש לא אומרת שכל מי שחסר ניסיון הוא מטריד מינית או חמור מכך. מהיכרות עם האופי הנפיץ של הפורום חשוב לי להבהיר את זה.

פלפלת85

New member
אני בשוק מהפורום הזה...

אני מודה שלאחרונה לא קראתי את כל ההודעות פה ולא ידעתי שזה המצב פה.
אני נוהגת לקרוא בלא מעט פורומים בתפוז, ובכל הפורומים שקראתי בהם, אף פעם לא נתקלתי בכזה חוסר כבוד לאנשים הכותבים בו.
אל תשכחו שהפורום הזה נכנס לקטגוריית התמיכה, ומה שבטוח אין פה זה תמיכה.
אנשים מרשים לעצמם לזלזל באחרים ולהתנהג כמו ילדים בגיל הטיפש-עשרה.
אז נכון שעלבון זו בחירה, ויש אנשים שיעלבו ויש כאלה שיקראו וימשיכו בעיסוקיהם, ונכון שזה אינטרנט וזאת לא המציאות, אבל אל תשכחו שמי שכותב פה זה אנשים, לא מכונות.
אני בטוחה שבמציאות לפחות 80% מהדברים שנאמרו פה לא היו נאמרים, אז זה אותו הדבר באינטרנט, תלמדו לכבד אחד את השני.
אנשים נכנסים לפה כדי להוציא את מה שיושב להם על הלב, זה המקום שלהם לספר על הדברים שלרוב הם לא יספרו לאנשים שהם מכירים במציאות.

עצוב שככה הפורום הזה נראה ושזה הרושם שנוצר לאורחים שקוראים פה על חסרי ניסיון מיני וזוגי בגיל מבוגר.

זהו זה מה שהיה לי להגיד.

Saladin

New member
צודקת.

והקטע המצחיק הוא - שדווקא האדומים בפורום הם אלה שמריצים את הדאחקות פה על השאר. הפורום הזה הפך ללא שונה מפורום סקס או פורום סטוצים. המסקנה (לגברים) - אם אתם רוצים להרגיש גבר בפורומים אמצו לכם ניק סטייל "שלונג" או "פרוסטי" או שניהם יחד ותזכו להערכה שאותה אתם מחפשים. אולי זו גם מסקנה לחיים.

Saladin

New member
אהבתי.

שלונג זה השוטר הטוב ופרוסטי השוטר הרע. ביחד אתם מרכיבים אישיות אחת (יחד עם משמרות המהפכה או משהו כזה).

Saladin

New member
אבל אהבתי את משחק המלים.

קראתי לך בחור לעניין באחד השרשורים. בוא נגיד שאני בהחלט חוזר בי

אבל קבל

Frostey

New member
לאאאא אל תחזור בך.

חוצמזה,לא אמרתי שאני אשתמש בה עליך דווקא.

Saladin

New member
לא חזרתי בי בגלל האלה.

אלא בגלל שבוא נודה על האמת, הכינוי הזה לא כל כך מתאים לך. אבל קיבלת הצדעה, תסתפק בזה. מה שמדהים הוא שדורי עדיין לא קלטה את העניין.

למעלה