הזדעזעתי ממה שסתונית היורה תיארה

AlanSmith

New member
סליחה, ציטטתי את תיאור הפורום. לא אני כתבתי

זאת, וזאת לא דעתי האישית (דעתי האישית כמובן לא מעניינת אף אחד). זה מה שרשום ב"אודות הפורום והנהלתו".

Reyn

New member
גם אם נעלבת, אתה לא מבין שזה לא מעניין אותי

ואת שאר חברי הפורום? באמת, ב-א-מ-ת שלא אכפת לי מי נעלב כאן מאיזו שטות מטופשת. באמת שלא. ואין כאן עניין אישי נגד מישהו, אין לי שום רצון שתיעלבו. פשוט לא אכפת לי, זה לא מעניין אותי, אני לא גולש בפורום כדי לקרוא מי נעלב ממי, למה וכמה. לא רוצה לקרוא על זה, לא רוצה לשמוע על זה, ובינתיים העיסוק האובססיבי בקשקושים האלה מחריב את הפורום.

Reyn

New member
אני לא מתעניין גם בעקיצות דבורים

אבל אם יש לי משהו לחפש בתוך כוורת, כנראה שאיאלץ להתעסק בעקיצות.
Pun not intended.

AlanSmith

New member
"כולם מנסים להגן על כולם מעלבון

"כולם מנסים להגן על כולם מעלבון, למרות שאף אחד עוד לא אמר שהוא נעלב. "

אתה לא יכול להגיד שאף אחד לא נעלב פה בפורום, כשאנשים פה נעלבים מצהירים שהם נעלבים, ואז אתה אומר לאחת שהיא לא באמת נעלבה, ולי שזה לא מעניין אותך אם נעלבתי או לא. את האמת? זה ממש לא אמור לעניין אותך וגם לא אף גולש אחר בפורום. אני ואתה גם ככה לא מכירים, וגם ככה אני לא מכיר את שאר הגולשים בפורום.
הדיון שנוצר פה יותר משמעותי, ההטרדות פה נשנות וחוזרות ומגובבות בתוכן מיני, למרות שידוע לי שגולשים ידעו את המטרידנים פה שההתנהגות מפריעה להם, וזכו לבוז ועוד ירידות מבחינתם. הפורום פה משמש במה לדאחקות על חסרי הניסיון והטרדות מיניות על ימין ועל שמאל. אז אני מבין שזה לא מדבר אליך ויכול להיות שזה לא מעניין 99% מהפורום. אבל אותי זה מעניין ואני ארשום פה. כדי שלפחות הגולשים שמרגישים לא בנוח ידעו שהם לא לבד פה ויש עוד כאלה, ויש כאלה שלא מפחדים לרשום את זה גם.

"אני לא גולש בפורום כדי לקרוא מי נעלב ממי, למה וכמה. לא רוצה לקרוא על זה, לא רוצה לשמוע על זה, " גם אני לא רוצה לשמוע על זה, אבל גם ככה 80% (טוב לא 80, אבל אחוז מסוים) מהאנשים יעזוב אם הפורום ימשיך במתכונתו הנוכחית של הטרדות מיניות ומילוליות מצד אנשים.

מי שלא רוצה לקרוא יכול פשוט לא לקרוא, אין פה חובת קריאה ואין מבחן בסוף הסמסטר על החומר.

Elle992

New member
העלת נקודה חשובה..הנושא המרכזי של הפורום הוא

מושא ללעג..שמתי לב לזה ואני שמה לב לזה מההתחלה שהפורום הוקם,

למנוסים כביכול או סתם לאנשים משועממים חסרי חיים כייף לרדת על החסרי נסיון כאן. ומה שהכי מציק או לא מקובל זה שהם עושים את זה במסכה של "לעזור ולתמוך" כביכול שהעלבות שלהם אולי יתרמו לצד השני להזיז את התחת שלו ולעשות צעדים קריטים בחייו. אבל המטרה מתחת לפני השטח היא ברורה כשמש והיא ממש לא לעזור לאחרים,

אנשים שמשעמם להם בחיים צריכים לחפש תעסוקות במקום לשרוץ כל הזמן בפורומים ולהטריד את מנוחתם של החברים באותו פורום

צודקת,

המקום הזה הפך להיות פלטפורמה לאנשים משועממים במיוחד. הם מרגישים 'נעלים' משום מה בגלל שחלקם בעלי ניסיון אז הם מרשים לעצמם להתנשא מעל אחרים ולהעליב. כנראה שזה גורם להם להרגיש טוב עם עצמם..עצוב.

Elle992

New member
מצאתי לנכון שהדרך הכי טובה להתמודד

עם משועממים/טרולים וכד' זה פשוט להתעלם, לא להגיב לשרשורים שהם משתתפים בהם, ובכללי להשתדל להמעיט את הפעילות בפורום. אין הרבה ברירה...עד שימאס להם והם יחפשו פורום-מפלט אחר

Saladin

New member
כנראה שזה לא יקרה.

ביחס לשורה האחרונה - שהם יחפשו פורום-מפלט אחר. לפחות לא כל עוד אין פה מנהל (ואין פה). זה חוק הוואקום. אבל לגבי להשתדל להמעיט את הפעילות בפורום אני לגמרי איתך - להמעיט עד אפס.

זה גם פתרון

אבל אני מסכימה עם Saladin, עד שלא יהיה פה מנהל אחראי שיעשה סדר- הכאוס ימשיך.

Frostey

New member
גם אני מסכים.

אני מציע למנות אותי ושלונג למנהלים פה.

askimosi

New member
באמת דרך טובה...

מסכים איתך ועם Saladin,בנתיים להתעלם לגמריי ולהנמיך פרופיל,בהמשך יהיה כאן סדר מילה שלי
.

Elle992

New member
אותך אני מכירה קצת יותר....אני נוטה

קצת להאמין שאם אמרת שיהיה טוב...אולי יש אמת בדברייך, אמן!
ותמיד יש לי דרכים טובות להתמודד עם מציאות מעיקה!

Elle992

New member
למה קטנה?

נשמה, אני בת 21, אני לא קטנה בכלל..לפחות לא באישיות!

Frostey

New member
כי את פיצי'לה...

21 זה לא בדיוק גדולה...ו"האישיות קובעת וגיל זה רק מספר" זה סיסמא שפדופילים משתמשים.

Elle992

New member
אוקיי, הפורום לא מוגבל לגילאים מסויימים,

ועכשיו אתה מאשים אותי שאני פדופילית
לגמרי, בייחוד שאני חסרת חשק מיני וחסרת משיכה מינית לכל דבר על הפלנטה הזו

Frostey

New member
הולי שיט.

את לא נמשכת לשומדבר??
איך זה? זה תמיד היה ככה או שקרה משהו שגרם לזה?

למעלה