"כולם מנסים להגן על כולם מעלבון
"כולם מנסים להגן על כולם מעלבון, למרות שאף אחד עוד לא אמר שהוא נעלב. "
אתה לא יכול להגיד שאף אחד לא נעלב פה בפורום, כשאנשים פה נעלבים מצהירים שהם נעלבים, ואז אתה אומר לאחת שהיא לא באמת נעלבה, ולי שזה לא מעניין אותך אם נעלבתי או לא. את האמת? זה ממש לא אמור לעניין אותך וגם לא אף גולש אחר בפורום. אני ואתה גם ככה לא מכירים, וגם ככה אני לא מכיר את שאר הגולשים בפורום.
הדיון שנוצר פה יותר משמעותי, ההטרדות פה נשנות וחוזרות ומגובבות בתוכן מיני, למרות שידוע לי שגולשים ידעו את המטרידנים פה שההתנהגות מפריעה להם, וזכו לבוז ועוד ירידות מבחינתם. הפורום פה משמש במה לדאחקות על חסרי הניסיון והטרדות מיניות על ימין ועל שמאל. אז אני מבין שזה לא מדבר אליך ויכול להיות שזה לא מעניין 99% מהפורום. אבל אותי זה מעניין ואני ארשום פה. כדי שלפחות הגולשים שמרגישים לא בנוח ידעו שהם לא לבד פה ויש עוד כאלה, ויש כאלה שלא מפחדים לרשום את זה גם.
"אני לא גולש בפורום כדי לקרוא מי נעלב ממי, למה וכמה. לא רוצה לקרוא על זה, לא רוצה לשמוע על זה, " גם אני לא רוצה לשמוע על זה, אבל גם ככה 80% (טוב לא 80, אבל אחוז מסוים) מהאנשים יעזוב אם הפורום ימשיך במתכונתו הנוכחית של הטרדות מיניות ומילוליות מצד אנשים.
מי שלא רוצה לקרוא יכול פשוט לא לקרוא, אין פה חובת קריאה ואין מבחן בסוף הסמסטר על החומר.