הזוכים הגדולים של הטקס _

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
תעצרו אותי כי אני עומד לבכות_../images/Emo189.gif

איזה "תודדה ל..." מרגש
ממש נוגע בלבלב.... העיקר אמר תודה לאלוהים
האמת הזכיה שלו דיי צפויה ולא מעניינת

גם הזכייה של פלס צפויה..

נקווה שבזמרת השנה הזכייה לא תהיה צפויה לנינט "ותודה לפאקצות שהביאוני עד הלום" טייב

dsol

New member
שוב.. צפוי ואין הפתעות_../images/Emo189.gif

"תודה לרימון וגלגלצ שבזכותם אני משהו כי אחרת לא הייתי מגיעה לכלום" (לא היא לא באמת אמרה את זה אבל זה מה שהיא הייתה צריכה לומר)

dsol

New member
זו מבחינתי האכזבה הכי גדולה_../images/Emo189.gif

לא משנה כמה צפויות שאר הזכויות הזכיה הזו לא רק שצפויה היא גם מאכזבת סינרגיה היא אחת הלהקות הכי פחות מוערכות בעייני אפילו יותר מזה... אני ממש סולד לה נראה לי אז זה שהם זכו אומר משהו על המצב הרעוע שיש בארץ

li gueta89

New member
אכזבה?!!?!?

חחחחח מה קרה לכם אנשים? המוזיקה של סינרגיה הוא מוזקית רוק איכותית!!! ואם תקשיבו טוב תראו שלא הכל אותו דבר תקשיבו טוב למילים! לדעתי מגיע להם ובגדול וכל שאר הלהקות לא היו משהו השנה.. אחח איזה כיףףףףף

dsol

New member
אז כנראה שאת זו שלא מקשיבה_../images/Emo189.gif

סינרגיה זו להקה ממחזרת ויותר גרוע היא להקה שמשתמשת בלחנים של אחרים (אני נמנע מלומר גונבת) וזה שהם זכו עם דיסק שני כל כך גרוע זו אכזבה, גדולה אפילו..

li gueta89

New member
חח חבל להתווכח

עובדה שהם זכו בלהקת השנה ותאמין לי יש לזה סיבה! לחנים אחרים..? לא חושבת, תשמע שוב.

dsol

New member
ואי ואי באמת שלא כדאי שנכנס לזה..._../images/Emo189.gif

כי במקרה אני יודע מה אני מדבר ולא סתם זורק האשמות כאלו לאוויר ואם את רוצה בשמחה אני אביא לך דוגמאות, אבל לא פה... במסר זה לא לדיון כרגע בנושא הזה חבל לדרדר את זה על גבי הפורום

li gueta89

New member
חחחחח

אי אפשר להשוות את סינרגיה לאף אחד! גם אם תביא לי מלא דוגמאות סינרגיה הם יחודיים! ולא סתם אלםפי אנשים בחרו בהם ללהקת השנה.. יש סיבה!

Funky Giraffe

New member
יחודיים? יחודיים במה? בבלדות?

בנואה, איתן ובכלל כולם הם אחלה גברים שבעולם אבל האלבום הזה בינוני ומתחקה לאללה. פעם הם היו יותר טובים. הדיסק הזה נשמע כמו שעתוק של בית הבובות בגירסה יותר מכסחת.

חולקת עלייך !!

סינרגיה הם מדהימים. השירים שלהם עם משמעות... והם מיוחדים מכל הבחינות! אין מה להגיד עליהם... מקווה שהם יתפתחו עוד כי הם פשוט מקסימים וזמרים מצוינים..!!! לקחתי ממש ללב כל מה שאמרת :(.... אבל כל אחד ודעתו אם תמצא איזה שיר שלהם שמדבר אלייך אתה תראה איך תתמכר ותאהב.. אני מבטיחה לך הם מראים שהמצב בארץ רק ניהיה יותר טוב ! זהו. ביי

dsol

New member
למה כולם חושבים שלא שמעתי ?_../images/Emo189.gif

זהו שכן שמעתי... אני לא יבקש מישהו אם לא שמעתי אותו מספיק כדי להגיע להחלטה בטח שלא החלטה כזו ! אני נשאר בשלי לסינרגיה לא הגיע פרס השנה ואפילו לא מועמדות ! יותר מזה לא מגיע להם להיקרא להקה בגלל הדרך שבה הם עושים דברים

li gueta89

New member
באמת חבל..

להתווכח ולדרדר .. אבל היי העובדות מדברות בעד עצמן !

למעלה