לא משנה כמה צפויות שאר הזכויות הזכיה הזו לא רק שצפויה היא גם מאכזבת סינרגיה היא אחת הלהקות הכי פחות מוערכות בעייני אפילו יותר מזה... אני ממש סולד לה נראה לי אז זה שהם זכו אומר משהו על המצב הרעוע שיש בארץ
חחחחח מה קרה לכם אנשים? המוזיקה של סינרגיה הוא מוזקית רוק איכותית!!! ואם תקשיבו טוב תראו שלא הכל אותו דבר תקשיבו טוב למילים! לדעתי מגיע להם ובגדול וכל שאר הלהקות לא היו משהו השנה.. אחח איזה כיףףףףף
ואי ואי באמת שלא כדאי שנכנס לזה..._../images/Emo189.gif
כי במקרה אני יודע מה אני מדבר ולא סתם זורק האשמות כאלו לאוויר ואם את רוצה בשמחה אני אביא לך דוגמאות, אבל לא פה... במסר זה לא לדיון כרגע בנושא הזה חבל לדרדר את זה על גבי הפורום
בנואה, איתן ובכלל כולם הם אחלה גברים שבעולם אבל האלבום הזה בינוני ומתחקה לאללה. פעם הם היו יותר טובים. הדיסק הזה נשמע כמו שעתוק של בית הבובות בגירסה יותר מכסחת.
סינרגיה הם מדהימים. השירים שלהם עם משמעות... והם מיוחדים מכל הבחינות! אין מה להגיד עליהם... מקווה שהם יתפתחו עוד כי הם פשוט מקסימים וזמרים מצוינים..!!! לקחתי ממש ללב כל מה שאמרת .... אבל כל אחד ודעתו אם תמצא איזה שיר שלהם שמדבר אלייך אתה תראה איך תתמכר ותאהב.. אני מבטיחה לך הם מראים שהמצב בארץ רק ניהיה יותר טוב ! זהו. ביי
זהו שכן שמעתי... אני לא יבקש מישהו אם לא שמעתי אותו מספיק כדי להגיע להחלטה בטח שלא החלטה כזו ! אני נשאר בשלי לסינרגיה לא הגיע פרס השנה ואפילו לא מועמדות ! יותר מזה לא מגיע להם להיקרא להקה בגלל הדרך שבה הם עושים דברים