הזוכים הגדולים של הטקס _

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

Funky Giraffe

New member
אחד האלבומים המחופפים והגרועים

בחירה שגויה מאין כמוה 4 טראקים טובים בס"כ לעומת 100% מהשדה ב2 הראשונים עדיף שלא נדבר על השלישי.. בתור מאזין וותיק הם נורא מדאיגים אותי.. ההופעה עם הטראח טראח בבתים של "הנה אני בא" פשוט הלחיצה... אני אוהב טראנס-האוס במידה (כן, טראנס האוס מהסוג הכי צ'יזי) אבל לשמוע אותם מנגנים כל כך מאולץ בתים כאלה מצויינים, זה פשוט, איך אמרתי... מדאיג. איפה הFאנק?! ההיפ הופ?! הרגאיי?! בזמנים כאלה אני אפילו רוצה שהמוסיקה הערבית תחזור... הצילו!

אלבום מעולה

ג'אם של יומיים מוקסס לאלבום, בלי סוף סגנונות, והכל יצא מגובש בצורה מטורפת... גם האלבום של הג'ירפות מעולה למי שמתחבר לסגנון

לא לקחת ברצינות תזכייה של

נינט. זה המעריצים שלה שהשתמשו במלא מספרי ת.ז של אנשים שהם אפילו לא מכירים, העדויות בפורום שלה כאן בתפוז..
לדעתי לקרן פלס או לדין דין הגיע.

שלמונזה

New member
אפילו אני ../images/Emo168.gif

שכל מי שמכיר אותי יודע ש אני לא תומכת יוצאי רימון האחרונים (כי כן יש אנשים טובים מרימון...) החזקתי אצבעות שפלס תזכה. נינט זה בחירה כ"כ
צפויה משעממת ולא מגיעה לה בכלל

ג ב ש ו ש

New member
תפסיקי להשמיץ אותנו תמיד!!../images/Emo88.gif

וכשאני אומר אותנו אני מתכוון לתומכי נינט. די לקנאות הזאת כבר,דייי
נינט זכתה כי מגיע לה
..כמה כואב,אה?

dsol

New member
שיר השנה הוא... הראל סקעת - ואת_../images/Emo189.gif

dsol

New member
טוב קיטש'י_../images/Emo189.gif

שיבינו "אני לא ציפיתי" זה שיר של MC קרולינה שיפסיקו לומר את זה כל פעם !

kombinaizer

New member
נאום מוכן

בכלל לא שם לב מה הוא מקשקש ושכח את התודה הכי גדולה לקרן שכתבה לו את השיר.

Funky Giraffe

New member
בינוניים ומתקתקים כמו שרק אביב גפן

יודע. חוץ מזה שבעם הזמן לפי דעתי הלחן בכלל לא שלו.

שיא חדש של בנאליות.

גועל נפש, יוצאי כוכב נולד ורימון זוכים בפרסים, על מה ולמה ?! על כך ששיעממו אותנו כל השנה בפס-קול ארוך ומתמשך של פיהוק ? על הבינוניות הדביקה שלהם ? נקודות האור בטקס היו הזכיות של קליפ השנה, וכמובן במאי השנה, אסף בילט, שעושה עבודה נפלאה, אחד השיאים שלו מבחינתי היה בימוי הקליפ Better Sound של להקת אלקטרה.

שלמונזה

New member
יש אנשים נורמאליים בפורום!!!../images/Emo168.gif

וקליפ השנה רציתי שיזכה טלי פיין רק כי בילט ביים אבל נו...

A N I g M A

New member
פשוט נורא ואיום,

כל הזכיות כל כך צפויות, וכל כך גרועות. זה משקף פנים של מוזיקה מונוטונית לגמרי. חוץ מהדג נחש, ממש עצוב לי על הכל. (ד"א, תתחדש על הניהול
)

למעלה