ראבאק!
יש להם 2 שירים בקושי שדומים לשירים אחרים. אתה בכלל אי פעם ניסית ליצור שיר שאתה כבר נהיית מבקר מוסיקה מוסמך? בסה"כ אתה אומר את דעתך, אבל אין משהו בעולם שהוא לא מושפע! כל דבר בחיים מושפע ממשהו שקרה, לא רק במוסיקה. ואיפה הם בדיוק העתיקו, אני לא שמעתי שום שיר שדומה אקורד לאקורד, מילה במילה, בסה"כ סגנון מסוים, למרות שגם זה קשה לומר, כי הסגנון שלהם דיי יחודי, אבל כבר שמעתי סגנונות דומים לשלהם. זה חבל שאתה לא אוהב את הלהקה, באמת חבל, ואני לא בא לשנות אותך או משו .אבל אני מעריך את הלהקה הזו מאוד , בגלל שהם פשוט מי שהם , עושים מוסיקה ולא אכפת להם מה עושים אנשים אחרים (כלומר לא עושים תחרויות וכאלו) אני מעריך אותם בגלל שהם לא משתנים בגלל ההצלחה. היחס שלהם לקהל, הוא באמת ענק, ואם בכל סוף הופעה שלהם מעריצים יכולים לגשת ולדבר איתם ולהצטלם , וניתן לשלוח אליהם בזמינות מכתבים והם יענו ממש מהר, זה לזכותם. תחשוב על העניין, בוא נאמר שגם קהל היעד שלהם הוא בני 15-20, אבל זה לא יותר טוב מהאומנים המפורסמים בארץ שמעריצים שלהם זה ילדות בנות 7-12 . למעשה אם כבר מדברים על מוסיקה גרועה בעיניי, זה האמנים בארץ הזו, שמתחילים להעריץ אותם בגלל שהם נראים טוב ואז בגלל מה שהם עושים, כלומר אם X היה מכוער, לא היו מתייחסים לזה שהוא שר יפה, בנוסף הוא לא היה מצליח. אם Y היתה מכוערת לא היו מתייחסים לצורה שהיא משחקת. גם בכוכב נולד שים לב, שמי שמגיע למקומות הגבוהים, זה אנשים שנראים טוב, והמכוערים הולכים ברבע גמר אם לא לפני ,ולא כי הם שרים רע, כי הם לא נראים טוב. וסינרגיה, מוערכים קודם כל בגלל השירים, הלחנים, המילים, בגלל ההופעות המצויינות שהם מעבירים.