הזוכים הגדולים של הטקס _

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
העובדות ידועות כבר מזמן_../images/Emo189.gif

טקס עמ"י בנוי על ילדות בנות 14 מתלהבות ממשהו שאין צורך להתלהב ומצביעות עד צאת נשמתן כדי שמי שהן רוצות יזכה הטקס אינו משקף את המציאות האמיתית של היצירה בארץ כי יש ה-ר-ב-ה יותר טוב מסינרגיה בארץ הזו, ואם הוא היה משקף משהו מהאמת סינרגיה לא היו מוזכרים ולא בציוץ של משפט בכל הטקס

אוי באמת.. בלי תירוצים

אם הם יגיעו לחול גם יהיו לך תירוצים? באמת.. הם להקה טובה וקיבלו את הפרס בזכות מה שהם..!! יש להם שירים מצוינים זכותך לחשוב אחרת אבל לא להגיד שזאת אכזבה..

dsol

New member
את שמה לב מה את אומרת ?_../images/Emo189.gif

זכותי לחשוב אחרת, אבל אסור לי לומר שזו אכזבה ? אני חושב שזו אכזבה, בעצם בטוח שזו אכזבה בשבילי ! והם לא קיבלו את הפרס בזכות מה שהם, זה בחירת קהל לא וועדה או משהו בסיגנון... הם זכו בגלל מעריצות אובססיביות שלא מוכנות לקבל שאולי באמת הם לא כאלו טובים

אז כן אני מעריצה אובסיסיבית גאה !

אני בטוחה שהם טובים....ואין להם אף קשר לבית הבובות כמו שכתבת בהודעות קודמות אוקיי? אבל dslo זכותך לחשוב מה שאתה רוצה שוב פעם.. אבל אל תגיע למצב של להשמיץ אותם!!!!!!!!!!

dsol

New member
מי השמיץ ?!_../images/Emo189.gif

הם שהם עדיין קיימים זה השמצה בפני עצמה ! השמצה לכל המוזיקה הטובה שיש בארץ ! ואם ידברת על חול.. לא נראה לי שיש סיכוי מקסימום זה יהיה ארגז חול

li gueta89

New member
איי איי איי

מי ישמע אתה מבין במוזיקה! תעשה טובה אתה כולה בן 18 ומשחק אותה מבין במוזיקה כמו לא יודעת מה ! תחשוב איך שבא לך כל אחד והטעם שלו! מה שבטוח להופעות נכנסים אנשים בני 18+ חחח אז תהיה מציאותי בנאדם ! שאר הלהקות בקטגוריה לא היו משהו.. סינרגיה עשו רעש כל השנה הזאת ועשו לי טוב על הנשמה זה מה שבטוח! לרון הופמן יש קול מדהיםםםםם!!!!! אין עליו
אולי התבלבלת עם הגיימבויז והילדות בנות ה-14
תהנו מהמוזיקה הישראלית

dsol

New member
מי ישמע איזה מבינה את..._../images/Emo189.gif

לא טענתי שאני מבין דגול במוזיקה, אבל אני מבין דבר או שניים... ואני מבין גם שסינרגיה לא כאלה טובים ! זה שאת לא מבינה אם זה , זה כבר משהו אחר.... שאר הלהקות כמה שהם "לא משהו" אני מעדיף שהם יזכו מאשר להקה כמו סינרגיה שלא מחדשת כלום ויותר מזה לוקחת מאחרים ואכן.. אני נהנה ממוזיקה ישראלית שהיא איכותית וטובה !

KNS

New member
צודק

טקס עמ"י באמת בנוי על ילדות בנות 14 מתלהבות ממשהו שאין צורך להתלהב. חבל שהמעריצים של סינרגיה הם לא ילדות בנות 14 שלא מבינות משו מהחיים שלהם. רוב המעריצים הם מעל גיל 15 (אני למשל 16) שאוהבים מוזיקה, ואוהבים אומנות, ולא אוהבים שלהקה ממסחרת את עצמה, וסינריגיה בהחלט לא ממסחרת את עצמה. בניגוד לגיי בויז (אם כבר דיברנו על ממוסחרים), המוזיקה של סינרגיה היא אומנות: כתיבה מדהימה מהלב, לחן מדהים (אולי יש דמיון ללהקות מחו"ל אבל הם בעצמם אמרו שלהקות מחו"ל הם ההשראה שלהם, ), והתוצאה מדהימה. הם עבדו קשה השנה, והם כרגע גם עובדים קשה ואין מה לזלזל ולהשוות בכלל ל"גרוע". אם היה פרס כזה "פרס האומן" בהחלט היה מגיע להם את זה. כנראה שהשירים היחידים ששמעת היו אלה שיצאו כסינגלים, וסליחה, אבל זה לא מספיק כדי להעריך להקה. ואין מה לדבר בכלל על זה שהשירים נשמעים אותו דבר כי אם היית שומע את -כל- האלבום כמה פעמים היית מבין את פשר המילה "אומנות" (כמו שאר להקות הרוק) וכמה שהם טובים. עצם העבודה שלהקות וותיקות יותר לא זכו רק מראה את כמות המעריצים הגדול שיש לסינרגיה, וכמה שהיה מגיע להם לזכות. מגיע להם, ומגיע להם יותר!

dsol

New member
שוב.. שמעתי אותם !_../images/Emo189.gif

ושמעתי הכל.. יש לי את שני הדיסקים
וזה שאת אומרת שאת מעריצה ומעזה להשוות משהו שאת אוהבת לגיים בוייז זה כבר אומר משהו על הלקה הזו (על סינרגיה) ויש הבדל עצום בין לקחת השראה לבין להעתיק...
ואני יודע שכל מה שאני ארשום לי יעזור בגרוש זה יותר עדיף שאני אלך לדבר אל הקיר לפחות בו יש עוד היגיון כלשהו...

timon12

New member
מה אתה מזלזל?

אני לא מבין, "שאני אלך לדבר אל הקיר לפחות בו יש עוד היגיון כלשהו.." הם לוקחים השראה, ולא מעתיקים שומדבר. תעשה לי טובה, אתה פשוט לא אוהב את הסגנון וזהו,

dsol

New member
אוי באמת יש הדבל_../images/Emo189.gif

בין "לקחת השראה" לבין "להעתיק" זה שאתם מחליטים שלהעתיק הפך להיות "לקחת השראה" זו בעיה שלכם... ובאמת אם הם כל כך טובים וגדולים כמו שאתם אומרים למה הם צריכים "לקחת השראה" מאומנים בחו"ל ?! למה הם יכולים ליצור את הדברים שלהם נקיים וחדשים ?

timon12

New member
ראבאק!

יש להם 2 שירים בקושי שדומים לשירים אחרים. אתה בכלל אי פעם ניסית ליצור שיר שאתה כבר נהיית מבקר מוסיקה מוסמך? בסה"כ אתה אומר את דעתך, אבל אין משהו בעולם שהוא לא מושפע! כל דבר בחיים מושפע ממשהו שקרה, לא רק במוסיקה. ואיפה הם בדיוק העתיקו, אני לא שמעתי שום שיר שדומה אקורד לאקורד, מילה במילה, בסה"כ סגנון מסוים, למרות שגם זה קשה לומר, כי הסגנון שלהם דיי יחודי, אבל כבר שמעתי סגנונות דומים לשלהם. זה חבל שאתה לא אוהב את הלהקה, באמת חבל, ואני לא בא לשנות אותך או משו .אבל אני מעריך את הלהקה הזו מאוד , בגלל שהם פשוט מי שהם , עושים מוסיקה ולא אכפת להם מה עושים אנשים אחרים (כלומר לא עושים תחרויות וכאלו) אני מעריך אותם בגלל שהם לא משתנים בגלל ההצלחה. היחס שלהם לקהל, הוא באמת ענק, ואם בכל סוף הופעה שלהם מעריצים יכולים לגשת ולדבר איתם ולהצטלם , וניתן לשלוח אליהם בזמינות מכתבים והם יענו ממש מהר, זה לזכותם. תחשוב על העניין, בוא נאמר שגם קהל היעד שלהם הוא בני 15-20, אבל זה לא יותר טוב מהאומנים המפורסמים בארץ שמעריצים שלהם זה ילדות בנות 7-12 . למעשה אם כבר מדברים על מוסיקה גרועה בעיניי, זה האמנים בארץ הזו, שמתחילים להעריץ אותם בגלל שהם נראים טוב ואז בגלל מה שהם עושים, כלומר אם X היה מכוער, לא היו מתייחסים לזה שהוא שר יפה, בנוסף הוא לא היה מצליח. אם Y היתה מכוערת לא היו מתייחסים לצורה שהיא משחקת. גם בכוכב נולד שים לב, שמי שמגיע למקומות הגבוהים, זה אנשים שנראים טוב, והמכוערים הולכים ברבע גמר אם לא לפני ,ולא כי הם שרים רע, כי הם לא נראים טוב. וסינרגיה, מוערכים קודם כל בגלל השירים, הלחנים, המילים, בגלל ההופעות המצויינות שהם מעבירים.

dsol

New member
אם את אומרת שזה בקושי אז את יש לך_../images/Emo189.gif

בעיות שמיעה כנראה...
טוב אין לי כח להמשך לכתוב בנושא הזה

timon12

New member
אני בן קודם כל.

ותאמין לי שאנשים מאוד נחמדים דאגו להגיע עם ה-שירים הדומים האלו לפורום סינרגיה. ודרך אגב, אם יש משהו שמאפיין אותי, זה שמיעה מוסיקלית טובה מאוד. ובדיוק בגלל זה, שמעתי שזה סגנונות טיפה דומים, ולא אחד לאחד, ויש כולה 2 אקורדים דומים...

li gueta89

New member
חח לא צריך להתעצבן!!!

לפי מה שאני רואה פה מנהל הפורום משמיץ את רוב האמנים אז לא כדאי להמשיך..
תהני לשמוע את סינרגיה ושכל השאר ישמעו מה שבא להם זה הכל עניין של טעם!!

dsol

New member
למי שמגיע אני אומר_../images/Emo189.gif

אני פשוט לא תומך נהלב של כוכבים לרגע (יוצאי רימון/כוכב נולד וכו'...) וגם לא של אלו שמתקדמים בדרך לא דרך...

timon12

New member
סינרגיה לא יוצאי רימון\כוכב נולד.

וסינרגיה במשך שלוש שנים ביחד, זה לא לרגע. ולדעתי הם עוד ימשיכו.

dsol

New member
טוב תחשבו מה שבא לכם בזה נגמר הדיון !_../images/Emo189.gif

אני מבקש לא להגיב יותר בעניין הזה שכל אחד ילך עם דעתו שלו כי להמשיך את זה אפשר עד אין סוף ולא יצא מזה כלום

למעלה