הזוכים הגדולים של הטקס _

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

Funky Giraffe

New member
דווקא נראה לי שהמתופף שלהם אם אני

זוכר נכון, איתן רז, מבמוגרי רימון

KNS

New member
ההשוואה שעשיתי

בין סינרדיה לגיים בויז היא כדי להראות איך המוזיקה מידרדרת היום ושסינרגיה ואומנים טובים כמוהם מצליחים להציל את שאריות האומנות היחידות שנשארו במדינה הזאת. זה כדי להראות שסינרגיה היא ההפך הגמור מכל מה שנחשב ל"גרוע". ואני לא אומרת דברים טובים על סינרגיה כי אני מעריצה. אני אומרת דברים נכונים. אותו דבר אני גם אומרת על קרן פלס ואיה כורם שאני בכלל לא מעריצה שלהן. אבל הן אומניות עם מוזיקה איכותית ומגיעה להם שיגידו דבר כזה עליהן (וגם על סינרגיה). אתה כנראה אוהב סוג מוזיקה מסוים וכל מה שהוא לא הסוג המועדף עליך אתה פשוט קוטל. אי אפשר לשפוט להקה לפי מה "שמספרים" עליה שהיא עשתה (כמו "העתקה" של מוזיקה) וכנראה ככה אתה שופט. וסינרגיה באמת לא העתיקה. אז אולי זה נשמע אותו דבר אבל זה לא נקרא העתקה. כשרוני סופרסטאר העתיקה את השיר מאנגלית זה רק פירסם אותה והפך אותה למה שהיא היום (ולא בצדק!). אז למה זה בסדר? כשדניאל העתיקה את השיר שלה משיר צרפתי (ואני חייבת לציין שממש אהבתי את השיר הצרפתי הרבה זמן עד שהיא באה והחליטה להעתיק לחן של שיר שלם!!) זה מה שפירסם אותה. למה זה בסדר?

dsol

New member
רוני לא העתיקה היא קנתה..._../images/Emo189.gif

יש הבדל עצום ! היא מעולם לא טענה שהשיר שלה וזה לגיטימי ונעשה הרבה (ראו ערך "תופעת קרן פלס") ככה שלפני שאת רושמת משהו עדיף שתבררי את העובדות... לעומת זאת סינריגה משתמשים בלחנים של אחרים ולא נותנים קרדיט וברוב חוצפתם רושמים שזה שלהם ואני לא אחד מאלו ש"אמרו לו" אז הוא מאמין... אני במקרה זה שגיליתי לבדי כמה כאלה
ולא סתם עברתי וזה נשמע לי דומה, עברתי וזה One to One ! בלי שום צל של ספק.... ובמקרה שלא שמת לב , את כבר עברת לנקוט עמדה של "הם גם עשו אז מה..." ברדך לנסות להצדיק את סינריגה לי זה אומר משהו...

מיקמיק22

New member
מסכימה איתו

הטקסטים מעפנים והלחנים זהים לכל השירים ובכלל הם מנסים להישמע כלינקין פארק וזה מביך. מה לעשות, זה לא עובד בעברית

li gueta89

New member
אנשים

תחשבו מה שבא לכם על סינרגיה וזהו זה באמת לא ייגמר תהנו ממה שאתם שומעים זה מה שהכי חשוב אף אחד לא יוכל לשנות את הטעם של האחר וזהו..!

KNS

New member
ועובדה שלינקין פארק

היא אחת הלהקות היותר גדולות ומוצלחות של השנים האחרונות עם מלא פרסים ואלבומי זהב. וסינרגיה בדרך לשם. כנראה יש אנשים שמעדיפים מוזיקה לועזית על פני עברית.

dsol

New member
כן ומקרה ל"מקוריים" פתאום?_../images/Emo189.gif

לאיפה זה נעלם? לא אמרתם שסינרגיה מקוריים לפני כן ? בקיצור עזבו... באמת שעזבו זה לטחון פה מיים....

timon12

New member
הדרך שלה זה ה- דרך הנכונה.

הדרכים של רוב האמנים בארץ זה פירסום, תקשורת. מישהו רוצה להיות זמר, הוא קודם ישחק בטלנובלה, אח"כ ידגמן, אחרי שיהיו לו אלפי מעריצות בנות 11 הוא יוציא דיסק. סינרגיה בנו את עצמם מאפס.

timon12

New member
לא פשוט נינט סקעת ושווים בכלל משו?

הם לא היו מגיעים לשום מקום בלי כוכב נולד. סינרגיה הגיעו לאן שהגיעו לבד, בלי תחרויות, ודברים שיקדמו אותם, הם לא מתעסקים בענייני סלבס, הם מתעסקים רק במוסיקה. מוסיקה איכותית . יש להם שירים עם משמעות. והם כותבים את השירים שלהם בעצמם. ומלחינים. למעשה הם יוצרים אמיתיים. למרות ההצלחה, הלהקה הזו, מקורבת למעריצים שלה, מעריכה אותם, באמת, לא כמו שכולם אומרים שהם מעריכים. אלא מעריכים באמת, אתה יכול לשאול את המעריצים. למרות הכל
זה מה שאתה חושב (וזכותך לחשוב מה שבא לך
)

שלמונזה

New member
יש משהו שאני לא מבינה ../images/Emo168.gif

למה אנשים חושבים שבכח כן ילך? אם עכשיו שעה שלמה יהיו פה דיונים על כמה סינגריה כן שווה, וכמה ביט 69 טובים, ונינו מושלמת או לא יודעת מה, אז כל המתנגדים פתאום יבואו יגידו היי אתם צודקים אחלה להקה? אישית אני חושבת שסינרגיה כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר והיא אחת הלהקות הגרועות ביותר בארץ (עם בית הבובות) את לא תסכימי איתי, זכותך. אבל אני לא מבינה את הצורך עכשיו להתווכח על הדבר הזה כדי שתסבירי לי שהם ככה וככה וככה מה שלא תגידי אני עדיין לא אוהב את המוסיקה שלהם, נכון? פשוט חבל על המאמצים.

timon12

New member
קודם כל אני בן.

דבר שני, זה לא מאמצים לבוא ולרשום מה שאני חושב בדיון. בסופו של דבר, באמת כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה וגם ציינתי את זה.

מיקמיק22

New member
סינרגיה

אני לא מבדילה בין השירים שלהם. כולם נשמעים אותו הדבר.. בכל מקרה, בחירה צפוייה למדי. אני באופן אישי לא נהנית מהם

dsol

New member
נראה לי ההפתעה של הטקס לא ככה ?_../images/Emo189.gif

ממש חשבתי שאיזה גלגלצי יקח את הפרס (למרות שאביב דיי נכנס לקטגוריה הזו עם האלבום האחרון) אבל לא... כבוד !

dsol

New member
אותי זה הפתיע ציפיתי לאייל B_../images/Emo189.gif

אבל אסף גם לא רע בכלל ! הבחור עבד עם רם אוריון אז זה כבר אומר הרבה

שלמונזה

New member
אסף בילט מלךךךךךךךךך ../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

אני כ"כ שמחה שהוא זכה, היה שווה לראות את הטקס בשבילו! הבן אדם פשוט גאון

dsol

New member
אלבום השנה הוא...הדג נחש-בעזרת הג'ם_../images/Emo189.gif

למעלה