בת 19 היא לא קטינה
ובגיל 17 מדינת ישראל מאפשרת לנערה להינשא. אמא שלי נישאה בת 14 וילדה בת 15, וזה אומר שכן אפשר ללדת, הבעיה היא לא זו, אלא צורת החיים היום, היא שונה מאז. והיום בנות נישאות יותר מאוחר, אני אומרת דבר כזה, אם בת 14 מחליטה שהיא יכולה לקיים יחסי מין והיא נכנסת להריון, צריך לבדוק מה קורה רפואית, אם מבחינה רפואית היא יכולה להמשיך את ההריון בלי להזיק לגופה. אז שתעשה פסק זמן, תגמור את ההריון, ותמסור את התינוק לאימוץ,וזה נכון גם ליותר בוגרות. למה התינוק צריך למות כי אמא שלו טיפשה? אני עדין לא מדברת על זה שההפלה גורמת בהרבה מקרים נזק בלתי ישוער לאישה, בפרט אם היא הריון ראשון, וצריך לםתוח את צואר הרחם בכוח. ואם זו נערב צעירה, לפעמים הפגיעה היא בלתי הפיכה. תאמיני לי אני יודעת, לפני שפתחתי סלון כלות, היתה לי קריירה בהוראת הביולוגיה בתיכון(אה גם למדתי 4 שנים לתואר). כך שאני יודעת משהו על גוף האדם. דבר שני, בהריונות שלי עברתי אישפוזים במחלקת "שמירת הריון" ומכיון שאני טיפוס מוחצן, אין לי בעיה להתידד עם אנשים, שמעתי הרבה זוועות, הרבה נשים אושפזו בגלל בעיות שנגרמו להן מהפלות. אז נכון שזה לא תמיד, אבל יש סיכוי לפגיעה באישה. ולמה על זה לא מדברים? כל תינוק יקר, בפרט כשכל כך הרבה נשים משוועות לאימוץ תינוק ועוברות מסלולי יסורים כאלה בכדי ליבא תינוק בחוץ אני לךא אומרת שצריך להקים תעשית תינוקות, אבל חלה טעות? אז נמצה ממנה את הטוב, האישה תפסיק לתקופת מה את מרוץ הקריירה , לא יקרה לה כלום, ותחזור אחר כך. מה יקרה לה? היא תמות?