הזמינו אותי לכאן, לבוא לבכות כאן,

odeia

New member
הזמינו אותי לכאן, לבוא לבכות כאן,

אמרו לי שזה המקום בו מותר לנו לבכות ויחשבו רק עלינו, הנשים/האמהות. אז זה מה שכתבתי בפורום הנקה: זהו, היום נשברתי, אני בוכה כבר מעל שעה. אין לי כח יותר, אני נקרעת. אני בכלל לא ישנה יותר. היינו אצל הרופא עכשיו, הכל בסדר עם אור, היא רק עם נזלות וקצת נוזלים באוזניים והמון שעווה. עד גיל שנה לא נותנים כלום לייבוש. אני לא יודעת למה היא לא ישנה, נראה לי יורת בגלל ההצמדות. אסור לי יותרלהתרחק ממנה, אפילו לא לשניה, אפילו לא סנטימטר. גם אם אבא שלה לוקח אותה, היא בוכה עד שאני לוקחת אותה. מרגע שאני לוקחת אותה מהמטפלת ועד שאני נותנת לה אותה בבוקר, היא לא זזה ממני לשניה. היא בוכה אצל המטפלת כשאני הולכת. היא בוכה אצל אבא שלה כשאני מתרחקת. היא אפילו כבר בוכה עם אודיה, כשאני מתרחקת. אין לי כח יותר, אני נקרעת בעבודה, אני לא ישנה, ולא, אין לי אפשרות להכנס עם אור למיטה לכמה ימים ולא לצאת. גם לא לכמה שעות. בעלי מגיע מאוחר מהעבודה כבר חודש, אחרי 6 בערב, זמן המקלחות, אוכל והשכבת אודיה. עד אז אני עם 2 הבנות לבד, עם הצורך להכין אוכל, לעזור בשיעורים אם צריך וסתם להיות איתן, כי הן רוצות קצת אמא. סליחה שאני ככה בוכה לכן, אבל לא יודעת מה לעשות. אפילו לשאוב אני כבר לא מסוגלת, כדי לתת לה בקבוק מתישהו בלילה. איך מצליחים קצת לקבל חופש? איך מצליחים קצת לישון? וזה מה שאני מוסיפה כאן: בנוסף, מצבנו הכספי נורא ביותר, אני לא יודעת איך נוכל להמשיך הלאה? לבעלי אני מראה כאילו זה רק חולף וזה יעבור מהר. אני יודעת שאם אני אראה לו שזה מדאיג אותי, באמת נשבר. ואני סובלת נורא במקום העבודה. ורע לי שאור אצל מטפלת, שאני לא סומכת עליה, כי אני לא מוצאת משהו שיענה על הצרכים שלנו וגם לא יהיה לי קשה כספית. וכל כך כרגע רע לי, עצוב לי וקשה לי ואין לי למי לבכות, למי לספר, רק לכן, לא חברה טובה לבכות לה, לא אחות או אמא. ואני שוב מזליגה דמעות, כשאני כותבת את זה. החיים כרגע, נראים כל כך קשים ומפחידים.

משוש30

New member
אני לא מאמינה שה../images/Emo43.gif המניאק

ככה מחק לי הודעה ארוכה!! רציתי להגיד לך שלצערי אני לא יכולה לתרום הרבה חוץ מהרבה חיבוקים וחיזוקים. נשמע נורא נורא קשה! כמה רעיונות אולי לא מוצלחים: אם את לא מרוויחה הרבה בעבודה אולי כדאי לך לעזוב ולהיות עם אור בבית ולחסוך את עלות המטפלת ולהעניק לה הרבה צומי? האם ניסיתם לקחת אותה לישון איתכם במיטה? אולי זה יעזור? מה עם ההורים הם יכולים לעזור עם אודיה עד שהבעל מגיע? מה עם להשאיר את הבנות אצל ההורים ולצאת לסופשבוע (אפילו להישאר בבית או לקחת אוהל ופשוט לנוח לנוח לנוח ולשנות אווירה?) מקווה שתצליחי לנוח במהרה ולאגור קצת כוחות ובעיקר למצא אופטימיות: בסוף זה יעבור והדברים יהיו יותר קלים

odeia

New member
אז כמו שכתבתי, אין לנו הורים לעזרה

לא מהצד שלי ולא מצד בעלי. אני עדיין מקבלת קצת יותר מהתשלום למטפלת. הלוואי הייתי יכולה להשאר עם אור בבית. אנחנו רוב הזמן בלינה משפחתית, בשלב כזה או אחר של הלילה, לא עוזר במיוחד. זה אולי רק תורם לכאבי הגב והגוף שלי. אני לא אשאיר, גם אם יהיה לי איפה, את הבנות אצל מישהו לסוף שבוע שלם, בטח לא את אור כי אני מניקה וגם את אודיה לא, היא לא תעמוד בזה.

אפעופ

New member
בינתיים ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עד שאני אחשוב על משהו חכם ונבון להגיד.

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifאורנה היקרה../images/Emo70.gif

את במקום הנכון, וגם לבכות זה קצת להשתחרר וקצת לבכות וזה עוזר. לדעתי אור קולטת את המתח שלך ולכן היא באינסטינקט טהור נדבקת אלייך, מבטיחה לעצמה שאמא מודעת לכך שהיא זקוקה לך. מאוד קשה ועצוב לי עם מה שאת מתארת, גם בגלל שאני מכירה אותך וחבל לי על הכאב לב הזה והעייפות והדאגה. אין לי עצות יעילות ממש, רק שתלכי לכיוון הטיפולים שרצית- בהופי וכו'- יש לך כישרון בתחום, ואלי מתוך העזרה לאחרים תצמח הישועה שלך. שולחת לך המון המון
ים! והמון
!

אפרת12

New member
../images/Emo24.gif מקוה שהתקופה הרעה תעבור

גם אנ יחשבתי להציע שתעזבי את העבודה. אולי אם ההפרש בין המשכורת שלך לתשלום למטפלת הוא לא משמעותי (אני לא יודעת אם הוא כן או לא) ותוכלו אולי להצטמצם עוד
(אם זה אפשרי בכלל). אולי תוכלי לקחת חל"ת
זה נשמע באמת רע ושיא הלחץ ומחסור חמור באיכות חיים. אני באמת חושבת שיש פה הצטברות של דברים שקוראים לך לצאת מהמקום שאת נמצאת בו - אור זקוקה לך, את לא סומכת על המטפלת ורע לך במקום העבודה. אני חושבת שלהסתיר מבעלך זה דבר לא כל כך נכון לעשות. דבר ראשון - תמיד עדיף להתמודד בשנים, גם עם הפחדים והסיוטים. והדבר השני - התסריט הגרוע ביותר הוא שההסתרה וההדחקה של הדברים האלו תגרום להתפרצות שלהם בדרך אחרת, ואז עלול להתקלקל משהו ביניכם. החיים הללו הם של שניכם - אני לא חושבת שאת כרגע במצב של יכולת לגונן עליו. אם תשתפי אותו - יתכן שהוא יראה לך דברים מזוית אחרת וביחד תמצאו פתרונות. אני מקוה שלא יצא לי מבולבל מדי - פשוט באמת קצת הדאגת אותי. סערת הרגשות שלך זועקת ממה שכתבת. אני מאוד רוצה שתעדכני אותנו ותספרי מה קורה איתך.

odeia

New member
יש הפרש בין מה שמקבלת לבין מה

שמשלמת ועדיין מבחינה כספית שווה לי לצאת לעבוד, לצערי. אסור לי לספר לו שאני לחוצה מהמצב הכספי, זה יישבור אותנו לגמרי, אותו כמפרנס ראשי ואת הזוגיות שלנו. כבר פעם היינו במצב כזה, היה נורא. אז קיבלתי קצת כסף מאמא שלי, כיום אין לי ממי לקבל. סערת רגשות חזקה כרגע. יש גם את המתח ממחר, הביקור עם אור אצל רופאת העור, וכנראה זה מלחיץ אותי מאוד מאוד, בנוסף להכל. וכשעייפים כל הזמן, הכל נראה שחור. מה שכן, אני מנסה להתחיל ללמוד רפואה משלימה בקורסים אצל גיסי, בחינם, ואולי אח"כ אוכל לעשות עם זה משהו.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כשאין ילדים, אפשר לעזוב עבודה שסובלים בה, ואפשר לשים פס על הכל ולהכנס למיטה לכמה שעות טובות, ואפשר עוד המון דברים... אין לי עיצות נוספות על אלו שכבר ניתנו, אז שולחת לך המון
ים וממליצה לך לשפוך את ליבך בפנינו, זה כשלעצמו מאד עוזר... מירב

dorlim

New member
הגעת למקום הנכון ../images/Emo24.gif

עצות אין לי אבל |חיבוקן כן

אור67

New member
אוי את צריכה לישון

את נשמעת מפורקת לגמרי. אין לי הרבה עיצות חכמות לתת לך וכמובן שאני מחבקת אותך בזמן זה,,אבל אני חושבת שלילה או 2 לילות של שינה יעזרו לגוף שלך ולנפש שלך להתמודד יותר.יהיה לך יותר כח.

אור67

New member
תחשבי שאת חייבת ללכת לאירוע

חתונה,לוויה(לא עלינו)או תור לרופא שיניים. העיניין הזה של השינה הוא קריטי(לדעתי)כשתהיי מחוזקת יותר ותטעיני את הגוף שלך קצת תוכלי להיות יותר יצירתית לגבי הפיתרונות בחייך.ונראה שצריך יצירתיות. קחי יום חופש(או שפשוט "תהיי חולה"ולא תגיעי.את אור תשימי אצל המטפלת. מה את אומרת?

odeia

New member
אני בדר"כ מנסה לנוח בשבתות, לאיכולה

כרגע להפסיד ימי עבודה. הלילה הצלחתי קצת לנוח, היא ינקה רק כל שעה-שעה וחצי ולא כל חצי שעה.

nubi

New member
אני כל כך מכירה את התחושה

הרבה
ים. אחרי 3 חודשים (התקופה המיתולוגית) אמנם לא הכל עובר אבל לומדים לשלב. אצלי הבעל לא חוזר לפני 21:00 כל יום. זה גורם להמון מתחים. אבל אין מה לעשות-מישהו צריך לפרנס. לגבי המצב הכלכלי-לא ינחם אותך אבל ככה זה היום במדינה שלנו. אני אופטימית ולדעתי הדברים ישתפרו. וחוץ מזה-טוב שמצאת אותנו. אנחנו כאן-תמיד!

wieci

New member
הרבה ../images/Emo24.gifים

אין לי הרבה מה להוסיף לכל מה שהבנות כתבו כאן. הלחצים שאת מתמודדת איתם הם ממש לא קלים ובטח ובטח כשאין משפחה קרובה לחלוק איתם את העומס. אני חושבת שעינבלית צדקה, אור בטח מרגישה את הלחצים שלך (גם מהנגע שלה, ראיתי את הודעתך בפורום המנגיומות בשרשור עם בן אמיתי) ולכן נצמדת אליך. זו כנראה תקופה כזו קשה, אבל תהיי חזקה ואופטימית, את תראי שהיא תעבור. אולי תחפשי במקביל מקום עבודה אחר ומטפלת/פעוטון אחר לאור? אם את לא אוהבת ו/או סומכת על המטפלת שלה, למה שלא תעבירי אותה מסגרת? אולי גם היא לא אוהבת את המטפלת ולכן היא בוכיה ונצמדת אליך? קשה לי לייעץ לך כלכלית, כי המצב במשק חרבנה, אבל אם את צריכה עצות כלכליות של ניהול חשבון וכאלה, אני מומחית (מבקרת בנקים) ומוכנה לייעץ כמה שצריך. תתעודדי, כל תקופה קשה בסוף נגמרת, ואח"כ צוחקים עליה.
רותי

odeia

New member
תודה על הצעתך הנדיבה, אם בעלי יסכים

אעזר בך. מחפשת מטפלת או משפחתון אחר. קשה קשה, עכשיו חזרנו מעפולה בלי תשובות כל כך מעודדות, בעצם - בליתשובות בכלל. מחכה להגיע לרופא הילדים כדי להתייעץ איתו לגבי אור.

wieci

New member
איך היתה ד"ר אדיר?

יש ביום רביעי כנס איתה בבי"ח כרמל ואני מתכננת ללכת. שולחת לך הרבה חיבוקים ומקווה שהתקופה הקשה תעבור מהר מהר. רותי

למעלה