הזמינו אותי לכאן, לבוא לבכות כאן,

../images/Emo39.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני לא כ"כ יודעת מה קורה אצלכם בבית בדיוק,רק מחשבה שעלתה לי-אם היא בוכה כשהיא אצל מישהו אחר,ואת מייד לוקחת אותה,היא לומדת מזה לבכות כדי שתקחי אותה,מצד שני,זה שהיא רק רוצה אלייך כל הזמן,גם אומר משהו, אוף,אז לא יכולה לעזור. רק חיבוקים ושעות שינה וירטואליות (אייקונים לא עולים)

SIKU

New member
../images/Emo24.gifשלום לך

אני הצטרפתי עכשיו לפרויקט אם לאם שהקימו באזור שלך שלנו (אני אחות של גלים שכתבה קודם) המטרה היא אמהות ותיקות יותר שתומכות בביקור שבועי אמהות לילד ראשון או שני. יכול להיות שכשיש משהיא לשפוך לה את הלב פעם בשבוע המצב נהיה קצת יותר קל. את יכולה לברר אם את יכולה לקבל עזרה אצל פולט בבריאות האשה בקופת חולים או אצל מימי ברווחה. בכל מקרה קבלי
עוברים עליכם ימים לא קלים.

אני חושבת שכרגע את מאד עייפה

לחוצה ומותשת נפשית. מהמצב הזה קשה לראות את האור בקצה המנהרה (תרתי משמע
) מהחתימה שלי את יכולה לראות מה מצבי (3 תינוקות בבית) ואני עובדת במשרה מלאה, אוספת את הילדים ב17:00 ובעלי מגיע רק ב20:00 להתחיל את האמבטיות והשכבות. שנינו עובדים ומרוויחים פחות או יותר אותו הדבר אז אין אצלנו מפרנס עיקרי. אמנם מצבנו הכלכלי בסדר אבל זה בגלל שאנחנו מתקמצנים על עזרה וגם אין לנו עזרה מהמשפחה. יש ימים שאני תשושה, מרגישה שאין לי עם מי לדבר וגם החברות שלי לא מבינות אותי (אולי יכולות להיות אמפתיות, אבל לא עוברות את מה שאני עוברת). אז אני כותבת בפורומים, שם יש תמיד מי שמבינה, מנחמת ונותנת עצות פרקטיות. בד"כ אני יוצאת מחוזקת. ויש תקופות שיותר טוב לי, שהצרות הבריאותיות של הילדים שלי נראות פחות רעות (יש לי ילד שסובל קצת מבעיות נשימה עקב הפגות שלו והשני סובל קצת מבעיות מוטוריות אבל לא קשות). עכשיו אני מרגישה מחוזקת מכך שעוד מעט פסח ויהיה לי יותר זמן עם הילדים. עצות פרקטיות אין לי הרבה, היחידה אולי להוריד עלויות ולרשום אותה למשפחתון שזה הרבה יותר זול ממטפלת ומבחינתי זו לא פשרה כלכלית אלא אני מאמינה מכל מיני סיבות שזה עדיף על מטפלת (כיום אני משלמת משפחתון X 3 שזה יותר ממה שהיתה עולה לי מטפלת לשלושה ילדים). וחוץ מזה אני יכולה להציע
אמפתי של הזדהות. רחל

odeia

New member
כרגע המטפלת עולה פחות ממשפחתון

היום, באמצע היום, הלכתי למטפלת והוצאתי את אור. אני לא חוזרת לעבודה עד שאמצא פתרון אחר. נאמרו לי דברין נוראיים על המטפלת ומה שהיא עושה לאור, כל כך בכיתי ורעדתי. אוףףףףףףףףףףף, החיים כרגע בטטה.

משוש30

New member
מה??? מה קרה? אור בסדר?

את חושבת שהדברים קשורים? מה תעשי עם העבודה?

odeia

New member
יכול להיות שהדברים קשורים, התבררו

לי דברים קשים. מחר באה לכאן מטפלת לנסות לעבוד עם אור. מקווה שיהיה טוב.

odeia

New member
אז אחרי שהתבררו עוד דברים נוראיים

היום עזבתי באמצע העבודה והצאתי אותה מהמטפלת. מחר תבוא חדשה אלינו הביתה, מקווה שזו תהיה טובה לאור. יהיה יותר יקר כספית, אבל אולי אוכל בשלב מסויים להוסיף שעות וכסף לקופה המשפחתית. התברר לי היום משכנה שהיתה אצל המטפלת בכמה בקרים, שהיא משאירה אותה יום שלם בלול ומחזיקה אותה על הידיים כשהיא פותחת את הדלת. קקי משאירה אותה שעות ופיפי מחליפה רק לפני שאני באה (לאן נעלמו הטיטולים?) את החלב השאוב (שעולה לי בדמים נוראיים) היא מפשירה לפני שאני באה ולא נותנת לאור, השכנה לא יודעת מה היא עושה עם זה, בטח נותנת לילדה שלה או שופכת, ומראה לי בקבוק עם טיפה חלב, כאילו אור אכלה הכל. היום בערב כשבעלי בא לקחת את הדברים ואמר לה שלא ממשיכים היא אמרה לו שהיא כבר יודעת. היא לא נתנה לו את הדברים, אמרה לו מחר בבוקר. בטח רוצה להתעמת איתי לבד, בלעדיו. שאלה מה עם הכסף. אמרתי לבעלי, כסף היא תקבל, אם אני אקבל הכל חזרה.

dorlim

New member
אוי מה זה?! ../images/Emo46.gif

איזו התנהגות... טוב שהוצאת את אור
ואני בטוחה שזו תהיה ההתחלה כדי שהדברים יסתדרו לך

אם הסיפור הזה ששמעת מהשכנה מדויק

יכול להיות שחלק גדול מהבעיות שלך עומד להיפטר. יתכן שאור רעבה כל הזמן ונצמדת אליך כי יש לה טראומה מהשהות אצל המטפלת , ולא פלא שהיא אוכלת כל חצי שעה אם המטפלת לא נותנת לה לאכול מספיק. אם תשימי אותה אצל מטפלת טובה יותר שתתן לה לאכול כמו שצריך וקצת אהבה, מאד יכול להיות שהיא לא תתנהג כמו שהיא כיום.

odeia

New member
המטפלת, לדברי אותה שכנה, טענה

שמספיקה לה מנת הירקות ולא צריך לדחוס כל כך הרבה אוכל לילד. אבל...... היא בעצמה אמרה שילד צריך פירות בשעה 10 וב-12 ירקות. זה לא יותר מידי אוכל, וירקות וחלב בהפרש של שעתיים או שעה וחצי, זה כן יותר מידי? הכל יותר מידי לא ברור לי, מה שבטוח לא טוב לאור שם, מן הסתם, גם אם זה בגלל דברים אחרים. השבוע שבאתי ושאלתי על שעה מסויימת (כי הציצי התמלא לי נורא), אז חברה שלה אומרת לה ככה (כי המטפלת לא זכרה מה היה באותה שעה): נו, כשאור בכתה והאכלתי אותה ואת באת ונכנסת. כנראה המטפלת השאירה את אור עם החברה שלה (שאור בוכה ממנה) ויצאה.

../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

אני בשוק ממה שקראתי! לא פלא שהיא רוצה להיות צמודה אלייך כל הזמן,האמון שלה באנשים נפגע.

odeia

New member
והיום אני באה הביתה, ולמרות שבכתה

אצל החדשה, ינקה ומאז היא משחקת על הרצפה, לא בוכה שאני מתרחקת. נקווה שזה השיפור ונקווה שמכאן יהיה לה רק אור וטוב.

Arfilit

New member
אני בשוק!

אין לי מלים לתאר את השוק שלי! הרי ברור שגם אם מטפלת חושבת אחרת מהאמא - היא צריכה את זה לאמא - ובסופו של דבר לעשות מה שההורים אומרים! זה פשוט לא יאמן! והחיתולים המלוכלכים!!! טוב שהוצאת אותה משם! וכלכבוד לשכנה שסיפרה לך. פשוט מחריד איזה אנשים הולכים לטפל בילדים.

עשית את הדבר הנכון

כשהוצאת אותה מהמרשעת הזו!!!! אפילו אם מדובר בחשד ויש ספק!! איזה בנאדם רע צריך להיות ע"מ לעולל דברים שכאלו לתינוק!!!!!! מקווה בשבילכם שהמטפלת החדשה תהיה נהדרת, ושדברים יסתדרו לך לאור במהרה. מירב

lulyK

New member
אוי, אוי. אורנה.....

הלב נשבר רק מלקרוא אותך. הכל בסדר עם אור?

למעלה