הזמינו אותי לכאן, לבוא לבכות כאן,

lulyK

New member
נשמע זוועה. את סומכת על השכנה?

איך היא יודעת את כל זה?

odeia

New member
היא היתה שם וראתה, אין לה סיבה

להמציא דברים. וגם בלי מה שהיא סיפרה, ישנן מספיק סיבות להוציא משם את אור.

עמית@

New member
אני בהחלט מאמינה לשכנה.

הכתובת היתה על הקיר, אשה נוראית. כמה עצוב. אני בעד גן.

odeia

New member
את האמת, זה לא היה ככה בהתחלה

לא יודעת מה הביא לשינוי. גן יהיה בגיל 3, כרגע מטפלת ואם לא ייסתדר משפחתון או מעון

משוש30

New member
אני לא מבינה למה שאישה כזאת תלך

להיות מטפלת??? מה זה??? למה להרעיב ולא להחליף? מה היא סדיסטית? אוף נורא מפחיד אני פשוט לא אוכל למסור את מתני לאף אחד...

odeia

New member
היא לא מטפלת מקצועית. היא שכנה

שיושבת בבית, צריכה כסף ומטפלת גם בילדתה. היום היא נכנסה אלינו הביתה כשאור היתה עם המטפלת החדשה ולכלכה על אור, אחרי שכל הזמן אמרה שהיא אוהבת אותה מאוד. חקרה את המטפלת כמה היא מקבלת. המטפלת לא סיפרה לה.

lulyK

New member
נשמע שהיא פשוט פסיכופטית.

המראה שלה משליכה חלב אם פשוט לא יוצא לי מהראש (כמי ש"הניקה" בשאיבות כ-3 חודשים, את לא יודעת כמה זה מזעזע אותי)

odeia

New member
יכול להיות שהיא נתנה את זה לילדה

שלה, מה שבטוח - אור לא אכלה מזה. אותה שכנה ראתה אותה מפשירה ושמעה את החברה שלה אומרת לה להפשיר, אבל אור לא קיבלה את החלב והיא לא ראתה מה היא עושה איתו. אני קיבלתי בקבוק כמעט ריק לגמרי ונאמר לי שהילדה אכלה הכל. בדם אני שואבת. בכלל, בזמן האחרון עוד פעם לא הולך לי לשאוב בכלל.

wieci

New member
אוףףףף, זה רק מראה עד כמה אי

אפשר לסמוך על אף אחד. אני חושבת שהייתי בודקת אם אפשר להתלונן עליה במשטרה
עם "מטפלת" שכזו באמת לא צריך אויבים. מזל שמצאת סידור מהיר לאור
אני מקווה שעם המטפלת הזו הכל יסתדר. למה את לא שמה אותה בפעוטון? אל תתייאשי, את תראי שבסוף הכל מסתדר ולטובה. צריך להיות אופטימיים

odeia

New member
לא רוצה פעוטון, מוקדם מידי בשבילה

אני רוצה שהיאתקבל תשומת לב פרטית, לפחות עד גיל שנה או שנה וחצי.

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

גם אצלנו המצב די דומה מבחינת ההצמדות. אבל לי אין עוד ילדה גדולה רק גיא שרוצה רק את אמא כל הזמן ולא אף אחד אחר... איך אני מצליחה לישון? אבא שלה לוקח אותה במנשא לטייל בקיבוץ - והיא נרדמת עליו - הצלחתי לישון ככה שעה וחצי שלמות בשבת... ובצהריים היא ישנה עלי כששתינו על הכורסת טלויזיה - עוד שעה וחצי שינה... בקיצור מזדהה איתך בנושא הזה... לא יודעת איך לעודד... מקווה שבאמת זה יעבור מהר... והמצב ישתפר...
אם אתם גרים קרוב אלינו [אנחנו באזור פרדס חנה] אשמח לעזור בכל מה שאוכל... ואם אתם גרים רחוק את כמובן מוזמנת להתקשר... ומבטיחה להקשיב ולנסות לעודד כמה שאוכל... POOH

ornaok

New member
אורנה יקרה../images/Emo24.gif

רק עכשיו הגעתי לכאן, וקראתי את כל השרשור. כואב הלב על מה שעברה אור עם המטפלת, ואני מתארת לעצמי מה את מרגישה. אני באמת מקווה שמעכשיו והלאה דברים ילכו וישתפרו עבורכם. אם את רוצה לדבר, אני תמיד כאן. את יכולה לשלוח לי מסר או להרים טלפון (אםמ אין לך את הדף קשר מהריון ולידה אשלח לך את המס' במסר) היי חזקה

odeia

New member
תודה נשמונת, כל כך מעודדת האיכפתיות

כאן, ללא ביקורת, ללא הטפות איך ומה לעשות או הייתי צריכה לעשות, רק עיצות איך לנסות להמשיך הלאה יותר טוב. המון תודה אורנה. השבוע חשבתי עליך. בזמנו, כשאודיה נולדה קנינו בשילב עגלה. כשאור נולדה גילינו שהרצועות נעלמו והאבזם סדוק. התקשרתי לשילב והם הזמינו לי וידעתי שצריך לשלם על חדש. כשהגענו לשם השבוע, מנהלת הסניף הרכיבה לי את הרצועות והאבזם ואמרה לנו: זה בלי כסף. כל כך היה נעים ביום קשה במיוחד, וישר חשבתי עליך, שאני חייבת לספר לך.

תפי

New member
אני פשוט

לא מאמינה!!!!! קראתי בפורום הנקה שמשהו לא בסדר ואל הבנתי מה. פעם ראשונה שאני בפורום ואני ממש מזועזעת מהמטפלת ומכל הלחץ שאת עוברת. אין לי עצות רק חיבוקים
מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. יפעת

למעלה