החג' אמינים נוסעים ללוות את חברם לגיהנום

בוא נראה מה הם אומרים עליו......

זחאלקה (בל"ד): "הוא היה קנאי גדול לאחדות הפלסטינית, אפשר רק ללמוד ממנו. למרות חילוקי הדעות הגדולים בינו לבין ערפאת, הוא אף פעם לא הסכים לפלג את התנועה וזה דבר חשוב מאוד דווקא בימים אלו כשיש פילוג.". טיבי (רע"מ-תע"ל): "הוא היה אחד מעמודי התווך של אש"ף שתמיד נאבק למען עצמאות. קראו לו 'אל חכים' - החכם או הרופא. הוא אדם שאפשר להסכים איתו ואפשר גם לא, אך חשוב לזכור כי מדובר באדם שיצק אידיאולוגיה של שחרור עמים ודמוקרטיזציה של העולם הערבי.". נו מה יהיה? בקצב הזה נצטרך יום אחד להתאבל על נס'ראללה...

זו אותה הנהגה שבוכה על גזענות מהמגזר היהודי

זו אותה ההנגה שבוכה על גזענות מהמגזר היהודי והם לא מבינים למה הם גם לא מבינים למה המשטרה השמתשמה בנשק חם בארועי אוקטובר מבחינתם אבנים סליחה סלעים ובקבקי תבערה לא מסוגלים להרוג מעניין מה הם היו אומרים אילו המגזר היהודי היה חוסם כניסה ויציאה של כפרים ערבים עם בקבוקי תבערה וסלעים

THE WIZARD 55

New member
רק הם שכחו להגיד

שהוא היה אחראי לטבח בנמל התעופה. וכן לפיגועים אני לא אבכה אנשים כאלה. בחיים לא!!

דווקא בגלל זה הם מבכים אותו

מתי תבינו שמדובר בטרוריסטים בחליפות ועניבות שמנהלים אותה מלחמה של ג'ורג' חבש ב'אמצעים אחרים'? יש ביניהם חלוקת עבודה: אלה חברים בכנסת הציונית וחותרים תחת מדינת היהוד מבפנים ואלה באים עם חגורות נפץ ורוצחים את היהוד. ואגב, חבש רצח גם לא יהודים רבים: 32 מ-47 נוסעי מטוס סוויסאייר שהוא פוצץ באוויר בדרכו מציריך לתל אביב היו לא יהודים. במטוס היו גם ילדים רבים. 16 מ-24 הנרצחים בנמל התעופה היו עולי רגל מפורטו ריקו.

כשאני מגלה שעשרות אלפי אנשים מתאבלים עליו..

אני יוצא מנק' הנחה שמה שאותם מתאבלים רואים מול העיניים זה לא אזרחים טבוחים בשדה התעופה, או בני ערובה מבוהלים במטוס..... ואני גם די משוכנע שרוב האבלים פשוט מדחיקים את התמונות האלה גם אם עולות להם בראש. אחרים ודאי מנחמים את עצמם במחשבה ש"לא היתה ברירה, גם הציונים עשו פעולות כאלה ויותר גרועות, והם מבינים רק כוח..". קשה, קשה להכריע בנושא כזה. מה שבטוח - אני בטח לא אתאבל על אדם כזה, ומי שמצפה זאת ממני - כנראה משהו דפוק אצלו... הרי הוא דגל כל חייו במאבק מזויין שנועד להפוך את תוצאותיה של מלחמת העצמאות של מדינתי, ולא הכיר בזכות שלי לחיות כאן. מצד שני - מדובר באדם שבסופו של דבר לא עסק במקצוע שלמד, אלא השקיע הרבה בארגון ובדרך שהוא חשב שיעזרו לבני עמו.. כך שאני מבין מדוע בני עמו מוקירים לו תודה. בקיצור - בעניין הזה אני מעדיף לשבת מהצד. לא להצטרף לאבלים ולא להוקיע אותם.

mike00

New member
המאבק המזוין הוא פחות בעייתי כשאתה מתייחס

לעובדה שהאיש לא האמין בפתרון של שתי מדינות לשתי עמים אלא דרש וניסה לעשות טרנספר ליהודים....

הנושא של "מאבק מזויין" (=טרור) קודם בעיני

אני לא שופט אותו על האמונות שלו - זו היתה זכותו המלאה לחשוב ולהאמין שהפתרון של שתי מדינות נועד לכישלון. הוא לא היחיד, הרבה מאד אנשים באזורנו שותפים לאמונתו. הבעייה שלי היא עם חלק ממעשיו.

mike00

New member
הבסיס ל"מאבק המזויין" היה הנושא של

חלוקת הארץ......הפת"ח לדוגמא,רוצח בנו בשביל להשיג יותר במשא ומתן,חבש רצח בנו כי אנחנו פה... בלי שום משא ומתן....

האמת מייק חידשת לי משהו שלא ידעתי לגביו

אתה יכול להביא איזשהו מראה מקום רלוונטי עדכני, לא לגבי המדינה האחת הדמוקרטית אלא לגבי הטרנספר?

mike00

New member
אני דווקא אשמח לראות איפה הוא דיבר על מדינה

אחת דמוקרטית......מדינה אחת כן,על דמוקרטית לא ידוע לי..... מ-1969 עמד חבש בראש "החזית העממית לשחרור פלסטין" - ארגון בעל אוריינטציה מרקסיסטית שביצע מעשי טרור רבים עד שנות ה-70, והתמחה בחטיפת מטוסים ברחבי העולם. חבש הצטרף להנהגת אש"ף בשנת 1970, אך פרש ארבע שנים מאוחר יותר בשל עימות עם היו"ר, יאסר ערפאת. אז הקים חבש את "חזית הסירוב" של ארגוני הפלסטינים, הדוחים כל הסדר בדרכי משא ומתן.במאבקים הפנימיים בתוך אש"ף ב-1983 נחשב חבש כמקורב לסוריה. הוא תמך בפלישה העירקית לכוויית בשנת 1990 ו נחשב לאחד הקיצוניים ביותר בקרב ההנהגה הפלסטינית, וכמתנגד עיקש לפשרה ומו"מ עם ישראל. דוחה כל הסדר ומשא ומתן,מתנגד עיקש לפשרה ומו"מ..... במילים אחרות,אין על מה לדבר כל זה שלי,כל היהוד נא לארוז מזוודות ולהתחפף...

Mishkafofer

New member
לא היה שום טרנספר

הוא טען שכשהם ישתטלו על ישראל, כולם יקבלו 100000 וכרטיס טיסה לאמריקה, טרנספר, טרנספר ליהודים ממדינה ערבית? איזה חלום הזוי, הרי כולנו יודעים ובקשר עם קהילות יהודיות גדולות וחזקות מעירק,אירן,מצרים,סוריה

respecta1

New member
אוי נו באמת..

אם היית רואה אותה כתבה רק שבמקום ערבים זה היה משתנה ליהודים ובמקום חבש זה היה איזה גולדשטיין או כל נבלה אחרת.. לא היית כזה מתייפיף.. הם מתאבלים על מותו של רוצח המונים - גועל נפש.

mike00

New member
צודק במאה אחוזים,הם דווקא מאוד דומים אחד לשני

שני רופאים שפעלו ממניעים אידיאולוגיים למען העם שלהם... ההבדל היחיד ביניהם הוא שגולדשטיין אחראי לרצח של פחות אנשים....

אהבתי.. ../images/Emo6.gif

ולמרבה האירוניה אתה גם צודק

רגע רגע רגע... התלהבתי יותר מדי - אתה לא צודק

גולדשטיין לא פעל למען העם שלו, אלא גרם לו רק נזק. הפיגוע הרצחני שלו פגע ביכולת של ישראל להציג עצמה כשולטת בעניינים. לגבי חבש אני עדיין לא בטוח - אבל חושב שגם הוא גרם לפלסטינים יותר נזק מתועלת, כשקישר את המאבק שלהם לבריה"מ והאידאולוגיה הכושלת שלה, ולטרור בינלאומי.

למעלה