החזרת כוחות, ארפדים אנרגטיים ושות'

Curious

New member
החזרת כוחות, ארפדים אנרגטיים ושות'

בהמשך למאמר המצוי בשער הכניסה לפורום בנושא "החזרת כוחות", תהיתי לי כיצד מבצעים החזרת כוחות בפועל? האם אפשר לקבל דוגמאות\תרגילים\הפניות? אני חדשה בפורום, ועל כן שאלה בסיסית לי אליכם, מהו ההבדל בין אדם הצועד ב"דרך הלוחמים" לבין אדם המפותח רוחנית ומודע לעצמו? לעניין, ארפדים אנרגטיים ופשוט אנשים שליליים, כיצד אתם מציעים להתמודד עמם ולמנוע מהם להכהות את האור הפנימי ולהתיש אותו? האם ישנה דרך, אולי באמצעות החזרת כוחות, להפוך את הארפד האנרגטי או אדם עם אנרגיות שליליות להיפך המוחלט שלו, לגנרטור של כוח טוב ואנרגיה חיובית, המחזק את האור הפנימי, במקום להוות מכשול או גורם שלילי\מתיש? תודה,

אי אפשר או אסור

להפוך אדם "לאור" אם הוא לא רוצה . אין לנו זכות להחליט מה טוב לאדם אחר. האם אני רוצה להפוך אותו לטובתן או לטובתי. מניין אני יודעת מה טובתו? מי שם אותנו להחליט מה טוב ומה רע מה אור ומה חושך? אנחנו יכולים לדבר לשכנע להראות אבל לא בכוח לא באלימות זה ה"עבודה" של הרוח. אני יכולה רק לעבוד על עצמי לשחרר צרכני אנרגיה, לשחזר. איך בדיוק זה קורה, לא יודעת אבל את יכולה להתחיל בלקרוא את הספרים של קסטנדה , ואת ארבע ההסכמות. אם בא לך.

Curious

New member
ברשותך אסביר את עצמי

לא התכוונתי לשלוט באדם שמולי, אלא התכוונתי לעבודה עם האנרגיות שהוא משחרר לכיווני. אני רואה כמה (מיני רבות) דרכים לעבוד עם האנרגיה: - חסימה\הגנה - לחסום השפעתה, להתגונן - החזרה - להחזירה למקורה (אין ברצוני להתעסק בכך, היות ואני מאמינה בעקרון הבומרנג) - המרה - ודרך הביניים שחשבתי עליה היא לעבוד עם האנרגיה, ולהמיר אותה למשהו חיובי. מכאן, חשבתי שאם אבין את שיטת החזרת הכוחות, אולי אוכל לפעול גם בדרך השלישית שתארתי. ליל מנוחה

נ ו ל י ה

New member
(עיקרון הבומרנג).....דרוש הסבר?

אני מקווה שההודעה הזאת לא תחזור אלי כבומרנג.. ציטוט: ================================================================== """""לא התכוונתי לשלוט באדם שמולי, אלא התכוונתי לעבודה עם האנרגיות שהוא משחרר לכיווני. אני רואה כמה (מיני רבות) דרכים לעבוד עם האנרגיה: - חסימה\הגנה - לחסום השפעתה, להתגונן - החזרה - להחזירה למקורה (אין ברצוני להתעסק בכך, היות ואני מאמינה בעקרון הבומרנג) - המרה - ודרך הביניים שחשבתי עליה היא לעבוד עם האנרגיה, ולהמיר אותה למשהו חיובי. מכאן, חשבתי שאם אבין את שיטת החזרת הכוחות, אולי אוכל לפעול גם בדרך השלישית שתארתי. ליל מנוחה""""" ================================================================== איך אפשר לשלוט באנרגיה?, או להילחם בה?, או להחזיר אותה לשולח? מה את שולחת אותה בחזרה בדואר? את נלחמת באנרגיה בשימוש באומנויות לחימה? ואיך את מתכוונת להמיר אנרגיה? ולמה את מתכוונת להמיר אותה? ומה, אנרגיה זה משהו מוחשי שאפשר לעבד אותו? אם יש לך תשובות לכל השאלות האלה, שתפי אותנו בבקשה, נשמח ללמוד משהו חדש. נוליה. ד.א אני מאמין בתורת הכאוס (אפקט הפרפר)

Curious

New member
חחח...../images/Emo13.gif

לגישתי, האנרגיה שאת מעניקה לעולם אינה מבודדת, או "חיה" לבדה, אלא היא מתקיימת בהרמוניה עם הקיים. במידה ואת משלחת אנרגיות חיוביות, הרי שתקבלי בחזרות בדרכים ישירות או עקיפות אנרגיות חיוביות... וכך עם אנרגיות שליליות, אם תשלחי שליליות - תפגעי.

נ ו ל י ה

New member
הסיפור הזה עם אנרגיות..............

הסיפור הזה עם אנרגיות חיוביות ושליליות לא נראה לי, נראה כאילו כל הסיפור הזה מצוץ מן האצבע... אנרגיה זאת אנרגיה, ואין דבר כזה אנרגיה שלילית..כל אנרגיה היא חיובית..השאלה הנשאלת היא, האם אתה מבזבז אותה, או אוגר אותה...אנרגיה יש רק אחת, והיא אנרגית החיים, היא זו שמקימת אותנו, מזינה אותנו, ועל כן אין אנו יכולים לקרוא לה 'שלילית'. ב. הענין הזה עם שליחת אנרגיה, או הענקת אנרגיה כמו שאתה קורא לה, זה גם משהו שנראה לי בדיוני לגמרי...לפי ספריו של קסטנדה(שאותם אני לוקח כהמקור הכי מוסמך לעניני אנרגיה) האנרגיה שלך היא לשימושך האישי בלבד, ואין אתה יכול לסחור בה או להעניק אותה למישהו אחר, אלא עם אתה נמצא במצב שבו יש לך עודפים גדולים מאוד של אנרגיה..ולמיטב ידיעתי רוב האנושות לא נמצאת במצב הזה. ג. החשד שלי לגבי מה שאתה קורא לו אנרגיה חיובית או שלילית הוא, שאלה סתם מצבי רוח שהאדם נמצא בהם באותו הרגע(טובים או רעים)..מצבי רוח של אדם אחד יכולים להשפיע אנרגטית על האחר, לא בגלל שאותו האדם שולח גלים של אנרגיה שלילית, אלא מאחר והאנרגיה של אותו האדם סעורה, ומאחר וכל אדם מחובר לאדם אחר באותה האנרגיה, על כן סערת רגשות אצל אדם אחד תשפיע אנרגטית על האחר... ההמלצה הכללית היא, להימנע מלבוא במגע עם אותו האדם. זוהי הבנתי האישית בלבד, ואין לקחת אותה כתורה מסיני, כי אני בעצמי לא נמצא במצב אנרגטי מתאים, על מנת לדעת את המצב לאשורו. נוליה.

Curious

New member
וכמובן תודה על תשובתך

אני מסכימה עם הדרך שאת נוגעת בה, דרך ההתבוננות, המודעות והעבודה העצמית. הרי, שבמידה ואנרגיה כלשהי, יש לה השפעה על אדם איקס, אזי שמקום מסוים בו מאפשר זאת, ויש לבדוק אותו ולעבוד עליו.

קשה לענות

אבל אני מנסה.. הלוחם שם לעצמו מטרה להיות כמה שיותר יעיל מבינה אנרגטית כלומר לא לבזבז אנרגיה על חשיבות עצמית ועל כל מיני הסכמות ותיאורים של העולם שיש לו. (ראי ספר ארבע ההסכמות) השחזור מטרתו להשיב אנרגיה שאיבדנו בכל מיני סיטואציות בחיים ואנרגיה שאנחנו משקיעים כמו: אני רוצה שכולם יאהבו אותי אני צריכה להתנהג ככה וככה, אסור , מןתר צריך נימוס ועוד ועוד. המטרה של הלוחם היא להרחיב את תפישת המציאות שלו . כלומר לא רק לדבר על אנרגיה אלא לראות ולדעת אנרגיה להיות במציאויות אחרות שאין לי מושג מה זה ועוד. לוחם רצוי שיצעד בדרך שיש בה לב שהיא מהנה וטובה או נכונה זה אולי מתחבר ל"אנרגיות החיוביות" איך אפשר להפוך אנרגיה חיובית משלילית: אם יש לי חוויה שלילית של גבר שהטריד אותי מינית לפני 10 שנים זוהי אנרגיה"שלילית שנמצאת אצלי. אם אני מצליחה לשחזר את הארוע ולהחזיר לעצמי את האנרגיה , לבטל את תחושת הקורבן ואת יחסי לגברים ועוד ועוד... אז אני הופכת אנרגיה שלילית לאנרגיה פנויה- חיובית שיכולה לעזור לי בהמשך דרכי לשחרור אנרגיות נוספות. אני ממשיכה בדרכי בי

Curious

New member
וואו ...

הבאת דוגמא מאוד משמעותית, עקרונית מורכבת וכואבת...האם היא אישית? האם את מאמינה שספציפית במקרה זה ניתן לעבור את הפגיעה? באמת להתגבר ולהשתחרר בדרך שאת מתארת? או שמדובר במאבק יומיומי, עם תקופות קשות ושחורות שבהן נלחמים קשות כדי לא לוותר? (כי אני לצערי חוויתי אישית מקרה שלא הצליח להתגבר, וזה לא נגמר בטוב, וגם כשאני ממשיכה לקרוא ולהתעניין בנושא, אני מגלה שרבים לא הצליחו...). תודה

Curious

New member
עדיין קצת לא ברור לי

מעבר לעקרון: כיצד את מחזירה לעצמך את האנרגיה החיובית שאבדה באותן הנסיבות? וכיצד את מנטרלת את האנרגיה שלילית, תחושת הקורבן, יחס לגברים וכו' וכו'? (אם זה לא מרגיש לך לנכון לענות כאן, אשמח אם תשיבי לי במסר). תודה

undersun

New member
דרך אחת

היא לראות את התמונה הגדולה ולאבד את האני, לא להחשיב את העצמי בכלל, ולראות את הסיטואציה כמו שהיא. תחושת הקורבן, פתטי לגמרי, להחשיב את עצמך מסכן/ה, ולחשוב שכולם עושים לך, מוביל לחוסר שליטה במצבים. הזכרתן יחס לגברים, משהו שעלול לעוור מלראות את הסיטואציה נקי היא התשוקה, צאו מנקודת הנחה שאתן לא רוצות כלום לעצמכן אז לא יהיה שום דבר להפסיד או להספיד, כל דבר שתרוויחו יהיה מעבר למה שצפיתן, כי לא צפיתן. אין יותר טוב להחזרת אנרגיה מאשר התרת הסכמות מיותרות שחתמתן עליהן בעבר ואפילו אתן לא מודעות אליהן ועושות אותן באופן אוטומטי, הספר ארבע ההסכמות יכול לעזור במקרה הזה. צריך לדעת להגיד לא בחיים, גם למחשבות מציקות, גם לאנשים מציקים, בקיצור לכל דבר שלא נרצה להפוך לחלק מהעולם שלנו.

קוריוס

מכיוון שכנראה שלא נתקלת עד עתה במכשף שיכול ללמד אותך איך לשחזר וללוות אותך בתהליך עליך להתחיל ולקרוא את ספריו של קרלוס קסטנדה, ארבע ההסכמות, מעבר המכשפים ועוד כמה .. דבר שני הרצון שלך למידע הוא ברור ומובן אבל שימי לב אם את לא משליכה את עצמך יותר מדי: תעזרו לי תעזרו לי . כשאת עושה את זה את בעצם חושפת את האנרגיה שלך מחלישה את עמצך ומזמינה דברים שנצמדים לאנשים חלשים. תנסי במקום זה לזמן תשובות ממקום של חוזק... להסביר לתינוק להטיס F16 לא יעזור , הוא צריך לגדול ולהתחזק ולעבור קורס טייס. זתומרת שמידע שיתנו לך כרגע על איך להלחם בערפדים אנרגטיים לא יעזור, אין לך מספיק אנרגיה כדי להבין את זה ולהלחם בזה. וגם לי אין מושג. בגלל זה דרך הלוחמים מלמדת אותך להתנהג ללא רבב ובכל לאט לאט לאסוף אנרגיה. שימי לב איך גברים נחמדים אליך מה הם עושים כדי לתפוש את צומת ליבך, איך את נענית להם - זה שאיבת אנרגיה. תתחילי בקריאת ההודעות שלך בפורום ותראי את זה. לגבי השאלה האישית זה אפשרי להתחיל את תהליך החזרת הכוחות מאותה סיטואיציה להגיד לך שסיימתי אותו עד הסוף - אני לא יכולה יש לי עוד עבודה אבל אני עובדת על זה. לנטרל תחושת קורבן- כל פעם שגבר חושב להתחיל להציק לי אני מתנפלת עליו ומבריחה אותו עם הזנב בין הרגליים. אני שמה לב להרגלים הישנים שלי להיות פגיעה וקורבנית ומכנה , מעיפה אותן ונותנת לו בראש. את יכולה להתאמן על כל החרמנים בפורום בהתחלה. יחס לגברים: לעשות רשימה של כל הגברים שפגשתי ולשחזר אותם, את התנהגויות שלי, ההסכמות שלי וכדומה גם זה לוקח הרבה מאוד זמן. אני קודם כל מנסה לבדוק מאיפה נובע היחס שלי לגברים איזה ארועים קשורים לזה וכן הלאה...

Curious

New member
תודה רבה על תשובתך

תגובה מאוד מעניינת.... אני מסכימה לעניין הידע וההבנות שעדיין חסרים לי. אני לא מחפשת מכשף או גורו שיוביל אותי, ואינני דמות חלשה, לא פיזית, לא מנטלית ולא אנרגטית. עם זאת, אני אכן לעיתים עושה טעויות, המובילות לבזבוז אנרגיה ולפרשנות לא נכונה של התנהגותי, תודה שהסבת את תשומת ליבי. אני חושבת שה"קריאה" שלי באה לא ממקום של "תעזרו לי" או תחושת קורבן, אלא ממקום של רצון לדעת. המידע שאני מקבלת עובר תהליכים רבים של עיבוד, והבנות פנימיים. שבוע נפלא ופורה שיהיה לנו שבוע של אור אור הלוחמים

nivinivini

New member
ואני מצטט:

" שימי לב איך גברים נחמדים אליך מה הם עושים כדי לתפוש את צומת ליבך, איך את נענית להם - זה שאיבת אנרגיה." יכול ליהיות שאצלך כל העסק עובד על שאיבת אנרגיות הדדיות וכל זה אבל זאת לא אקסיומה בכלל. אצלך זה ככה, לא אצל כולם.

אני חושב שאתה מחפש במקום הלא נכון

בדרך בה אני תופס את המציאות כרגע, אין "אנשים שליליים". אולי יש אנשים שיש להם "משבר בניהול האנרגיה" מסיבות שונות, והם מרגישים צורך לחפש את האנרגיה הזאת כל הזמן אצל אנשים אחרים? האם זה בכלל רלונטי ל"החזרת כוחות"? לא נראה לי! בהחזרת כוחות כפי שאני תופס אותה כרגע, אתה משחרר מחסומי אנרגיה שאתה בעצמך יצרת, באמצעות מחשבות ומעשים שלך.

(כמו שאמרה שירה בהודעה הנ"ל)

נראה שאתה מחפש לטפל בעיות שנגרמות לך - על ידי העברת הבעיה למישהו אחר: אתה אומר: "הוא ערפד אנרגטי", או "הם שליליים", "הם מתישים אותי". ביקום יש מיליוני ומיליארדי אנשים, ערפדים, טורפים, אריות, מוכרים במכולת, מנהלי פסטיבלים ממוסחרים, ואפילו זבובים וחיידקים - כולם מעוניינים באנרגיה שלך, באופן תמידי. האם תרצה "לתקן" את כולם כדי שלא יקחו ממך אנרגיה? או שתעדיף להשקיע את הזמן הזה בעצמך?

Curious

New member
תודה על התשובות, ומספר הבהרות:

חוזרת ואומרת שוב (ואגב אני בת, משום מה זו כבר לא הפעם הראשונה שמנסים להפוך אותי לגבר)...אין ברצוני וכוונתי לשנות אף אחד. כל אחד אחראי על חייו וגורלו, בהתאם למודעותו ויכולתו. אני מתייחסת לנקודה שבה האנרגיה השתחררה, והגיעה אלי... על דרכי התייחסות לאנרגיה שלילית (או סו קולד שלילית)...

nivinivini

New member
איך שאני רואה את זה אין דבר כזה

אנרגייה שלילית. יש רק מבנים אנרגטיים (אנחנו וכל דבר בעולם) וכולם מחוברים יחד במבנה של רשת (שוב תורת הכאוס). מה שעובר בינהם זה תנודות ורטטים בעוצמות שונות. נניח את, למשל, מבנה אנרגטי שעיצבת במשך השנים. המבנה מקובע ואנחנו קוראים לו בדרך כלל ביטחון עצמי. הערפד האנרגטי, לצורך העניין, פשוט מאוד זיעזע לך את המבנה האנרגטי ואז את מרגישה לא מחוברת לעצמך (תרתי משמע). הוא פשוט השתמש ברטט בעוצמה מסויימת שבאותה שנייה לא ממש התאימה לך. או אולי לא היית מוכנה בשבילה.

nivinivini

New member
טוב, בכל אופן, מה שנשאר לעשות בתכלס

זה או להמנע מהתקלות בערפדים אנרגטיים וזה קורה כשמחוברים לטיימינג הנכון. ולדעת לשמור על המבנה האנרגטי מוצק. או לתת לסוו קולד ערפד לערער את המבנה. לפעמים זה רק יכול לעשות טוב. וזה החשיבות של האגו. הוא מה שמקבע את המבנה סך הכל. ואנחנו הרי לא רוצים כל הזמן ליהיות כמו פלסטלינה. גם לא רוצים ליהיות כל הזמן כמו גוש עופרת. הכל בטיימינג ובחיבור לרוח.

למעלה