החזרת כוחות, ארפדים אנרגטיים ושות'

nivinivini

New member
טוב עזבי, את האמת זה מעניין לי את

הזיפי בר מצווה שלי. יאללה הספיק לי זיוני שכל ליום אחד מסכן. לילה טוב לכולם. חלומות פז.

ניב צודק כל הכבוד

שאלה אישית ברשותך מה אתה עושה בזמן הפסקת חשמל? (בהנחה שאין לך מערכת חשמל חלופית להפעיל את המחשב)

nivinivini

New member
אהה, במקרה כזה בטח הייתי

הולך למסיבת קוקטייל באיזור, מנהל שיחות נפש עמוקות, שותה סנגרייה אולי. אבל ממממ...לאחרונה, ברוך השם, יש הרבה חשמל בסביבה, אז אני יושב לא מעט על המחשב. מה גם שזה הופך לאט לאט (אבל בטוח) למקור פרנסה, אז בכלל. יש לך הצעות מעניינות יותר לחיים מגניבים יותר, ממי?

נ ו ל י ה

New member
ומה התפקיד שלך בכל זה???

להוסיף עוד זיוני שכל? במקום לבקר את מה שהאחרים כותבים ולהוסיף עוד זיוני שכל, נסי לענות ספציפית לשאלה שנשאלה בלי נימוקים מפולפלים, ובלי זיבולים... המשפט הבא נכתב ע"י אנשים חכמים לפני הרבה מאוד שנים, ואפשר להחכים ממנו גם היום. ------------------------------- מכל מלמדייך השכלתי. ועוד משפט אחד שנכתב ע"י אותם החכמים, וגם ממנו אפשר להחכים קימעה. ------------------------------------------------- יפה שתיקה לחכמים, לא כל שכן לטיפשים. נוליה.

ברוכה הבאה Curious!

אענה לך בקרוב על מה ששאלת
הולכת לישון אז התשובות יגיעו מחר

Curious

New member
ברוכה הנמצאת../images/Emo9.gif

תודה רבה וחלומות מתוקים. שיהיה לנו שבוע פורה שבוע של אור...

Lora d

New member
חחחח, איזה תגובות נפלאות, תודה

נכון התגובות שלי להודעות הן אותן תגובות, כי ההודעות לא משתנות, הרוב מבלבלים פה את הביצים בידענות ומילים יפות, יש מי שזה מזיז לו והוא מסתפק בלנוע על הכסא בחוסר נוחות ויש שמגיבים בהודעות, בלה בלה בלה, בפעם הקודמת גם נתתי דרך ביצוע למי שלא קרא מספיק טוב מרגע שנדלקו לו הפיוזים ולגבי השאלה, כבר נכתב על זה בלי סוף, אין טעם לשחזר מילים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=245&msgid=1309310 נשיקות

undersun

New member
juice for lora

אין מה להגיד.. הכל הבל הבלים, השאלה היא מה התגובות שלך מקדמות את הנושא, ולמה את חושבת שאת בעמדה לבקר הודעות אחרות, אם היית מגיבה לעניין ומוסיפה משהו לנושא.. סבבה. וכן הנושאים חוזרים על עצמם באינסוף שמות שונים, אבל זה לא משנה.. גם ההודעה הזאת מיותרת ויכולתי לוותר עלייה, אבל סתם התחשק לי להראות לך את הזווית שההודעה שלך נראית בעיניי. תנסי לקרוא את כל השירשור מההתחלה, ותסתירי את השמות של הכותבים, תנסי לא לקחת אחריות על ההודעה שלך ופשוט לראות את הכל בתור סיפור אחד גדול. זה בהחלט לא פותר מלקחת אחריות, אבל נותן זווית יותר רחבה על העניינים.

Curious

New member
אני מסכימה...

וברור לי שלא המצאנו את הגלגל... עם זאת, אני חושבת שהעיקר כאן הוא ההבנות והתהליכים האישיים של כל קורא וכותב. ובמקום להגיב בחריפות, ניתן היה פשוט להוסיף קישור או אמירה מהזווית שלך... תחשבו על ספר, הרי לעיתים אנו חוזרים ושבים לאותם הספרים, אותם התכנים, אבל קוראים אותם מזוויות שונות ובתקופות ונסיבות שמשתנים בחיינו... או על אנשי הרוח והמנטרות...החזרה מעצימה, מעבירה תהליכים ומובילה להבנות חדשות. לא רואה בכך שום דבר רע או פסול. חוצמזה בנושא איזוטרי ואבסטרקטי עסקינן, אז לכל אחד ניתן החופש לקחת את זה למקום אחר ולא ניתן לצפות למרשמים ונוסחאות מדויקים, אלא אוסף של הבנות, לעיתים פרקטי יותר ולעיתים פחות. ליל מנוחה ושלווה

Lora d

New member
והנה זה קורה שוב

ואם נשחק במשחק הבלבולים אז תורידי את השמות של הכותבים, סבבה שאלו שאלה בהודעה 1, שום תשובה לא הגיעה - רק נכתב על מה כל אחד חושב שהוא חושב על אנרגיות... ידה ידה ידה אפילו זו ששאלה, לא הבינה שבמקום לקבל תשובות היא קיבלה ערמת סיפורים היא אפילו חושבת שזה בסדר, אז באמת מה אני מתערבת,

הנה זה שוב קורה לך לורה

רציתי כל כך לכתוב שאת צודקת ואת לא נותנת לי סיבה נכון,אני צעירה ,אבל עדיין אני חושבת שאוכל להאיר את עינייך כל ההודעות האחרונות שלך נוגעות ביכולות של אנשים אחרים בפורום לענות על שאלות ולדעתך אף אחד לא עונה, וכולם מבלבלים במוח, ברור שאת חושבת שלך יש את התשובות הנכונות ובפעם הבודדת שענית על שאלה זה היה בדיוק אותו בלבול מוח כמו של אחרים "אם תשנה את מערכת האמונה שלך תוכל להבין שזה לא רק "פרצות בקליפה של אמא אדמה" (אמא של מי דרך אגב - שלך?) היקום עשוי מחוטים של אנרגיה, יש מפגשים, צמתים שבהם האנרגיה מתנהגת בצורה שונה, לדוגמא האצה של מצבים - בהתאם לכוונה שלך אתה יכול למצוא בקלות את הנקודות האלו לשבת בהן ולהיעזר באנרגיה ששם לדברים שונים. צא המתפיסה של גובה, זמן, מרחב... הכל אנרגיה." זאת התשובה שלך וזה זיבול שכל כמו כולם(לשיטתך) אבל מה..זה לא העניין העניין הוא כך מגיע מישהו חדש לפורום. קורא ספר.עובר איזה שהיא סדנא ומתחיל לשאול שאלות וכולם מזבלים לו את המוח.עובר זמן והצועד החדש נהייה ותיק.והנה שוב מגיע מישהו חדש.ופתאום הותיק שלנו עונה על השאלות של החדש ומזבל לו את המוח בזיבולים שזיבלו לו אחרים בפורום.וכך החדש הראשון שלנו צובר וותק ומהר מאוד הוא מתחיל להבחין בכך שכל בני המחזור שלו מהפורום או מאיזה סדנא כולם נהיו כבר מורים ולכולם יש תלמידים וכולם פתחו בתי ספר לזיבולי מוח וגם הצועד רוצה להיות מורה ,ויופי הוא נהיה מורה ויש לו תלמידים ואז הוא חוזר לפורום ורוצה להכריז כל כך שהוא מורה אבל לא כמו כל המורים, המורים האחרים רק מזבלים במוח והמורה שלנו מלמד משהו מיוחד עם פאן אישי החומר שהוא מלמד זה לא זיבולי המוח שמקורם בכתביו של קרלוס קסטנדה הדברים של המורה החדש הם יותר נכונים ומדויקים וגם יותר פרקטים למה? כך מפני שהמורה החדש מאמין שהעולם הוא אנרגיה (מעניין מהיכן הרעיון הזה) ועכשיו אומר המורה, אצלי האמת ,אני יודע ,אתם לא יודעים ומה השיטה! להתעמת עם מורים אחרים וברגע שאיזה אחד שחושב את עצמו למורה יענה לאתגר אז יתחילו זיבולי המוח והמורה שלנו ינחל הצלחות ומפלות, ופתאום יעלם מהפורום לכמה זמן ויחזור מידי פעם עם אמת כל שהיא וכך יבסס את עצמו באררכיית הידענים לא לפני שישנה את הניק לשמו האמיתי, שידעו מי הוא וזה הנוק אוט האחרון של החשיבות העצמית על המורה לעצמו ועכשיו כשאני מדפדפת בפורום אני מוצאת חדשים, ותיקים,רוצים להיות מורים, מורים,מורים שמתעמתים,מורים שמופיעים מידי פעם,מורים שמצטטים את המורים שמופיעים מידי פעם, והרשימה ארוכה וכולם מזבלים את המוח וגם אני מזבלת את המוח כל הפורום זה זיבולי מוח אז מה אני רוצה לומר בעצם? איזה שיעורים אפשר ללמוד מזיבולי מוח? השאלה מופנת לכולם ובמיוחד אליך לורה עברתי סדנת חיבוקים בסוף השבוע היה גדול

Lora d

New member
סחטיין קליפה

במבט מ 2 מטר מהמסך זה באמת נראה כמו שטיח של זיבולים לדעתי גם מקרוב כמו שאת כבר מבינה :)) והתשובה לשאלה שלך היא לשתוק ואני, אני מורה גדולה זה כבר ברור, גם חשובה ! במיוחד למי שטורח לכתוב כל כך הרבה בגלל מסר אחד קטן... יאאלה, שבוע טוב

Curious

New member
תתערבי תתערבי...

אני אשמח... רק תורידי את התוקפנות...:)

הי Curious ../images/Emo24.gif

בהמשך למאמר המצוי בשער הכניסה לפורום בנושא "החזרת כוחות", תהיתי לי כיצד מבצעים החזרת כוחות בפועל? האם אפשר לקבל דוגמאות\תרגילים\הפניות? ישנן שיטות שונות לבצע החזרת כוחות. במאמר שקראת יש הסבר מה זה החזרת כוחות וגם הפנייה למאמר אחר, שם מוסבר איך לעשות החזרת כוחות בטכניקה ספציפית. האם קראת את המאמר ההוא? מה ממה שקראת לא היה מובן? איזה חלק בהסבר? אני חדשה בפורום, ועל כן שאלה בסיסית לי אליכם, מהו ההבדל בין אדם הצועד ב"דרך הלוחמים" לבין אדם המפותח רוחנית ומודע לעצמו? נתחיל בזה שיש סיכוי רב שהפרשנות שלנו לביטויים "אדם הצועד ב"דרך הלוחמים" ו"אדם המפותח רוחנית ומודע לעצמו" היא שונה. מה ההגדרה שלך לאדם מפותח רוחנית ומודע לעצמו? והאם את או מישהו שאת מכירה תואם להגדרה זו? מה ההגדרה שלך לאדם הצועד בדרך הלוחמים? והאם את או מישהו שאת מכירה תואם להגדרה זו? לעניין, ארפדים אנרגטיים ופשוט אנשים שליליים, כיצד אתם מציעים להתמודד עמם ולמנוע מהם להכהות את האור הפנימי ולהתיש אותו? האם קיימים אנשים שליליים בחייך? כאשר תהיי בקבלה גדולה יותר, האנשים מסביבך יהיו אנשים מקבלים וחיוביים (וגם אם תיפגשי באנשים שאפשר להגדיר אותם כשליליים, השליליות שלהם לא תגיע אליך). אז אולי הכיוון הוא להאיר את עצמך, וכך גם תעצבי את המרחב שלך כרצונך. לגבי התמודדות איתם, יש מלא דרכים. הכל בהתאם לסיטואציה. השאלה כללית לי מידי. את מוזמנת לפרט
האם ישנה דרך, אולי באמצעות החזרת כוחות, להפוך את הארפד האנרגטי או אדם עם אנרגיות שליליות להיפך המוחלט שלו, לגנרטור של כוח טוב ואנרגיה חיובית, המחזק את האור הפנימי, במקום להוות מכשול או גורם שלילי\מתיש? החזרת כוחות המוצדת במאמר ששמתי אליו קישור משיבה את הכוח של שני הצדדים חזרה אל כל אחד. היא אינה עוסקת בשינוי של האדם האחר. אם יש בחייך אדם שלילי, אפשר לרפא את זה ספציפית איתו. מוזמנת לפרט

Curious

New member
תודה רבה על התשובות.

אם כך, הרי שלאור כל מה שקראתי עד כה, החזרת כוחות מתבצעת בשתי דרכים, או דרך אחת המובילה לשניה: הפרדת כוחות נשימות - דמיון מודרך/מדיטציה (שאיפות ונשיפות עם זימון הדמות). אין בחיי דמות אחת "שלילית" שגורמת לי לחשוב על הנושא, אלא מפגשים ותגובות אנרגטיות לאנשים, המובילים להרהור בקול רם (בשאלה לא חדשה זו). תקנו אותי אם אני טועה.

ההחזרת כוחות שתוארה במאמר

שקראת מתבצעת על ידי נשימות. זה לא שתי דרכים. מזמנים אדם ובעזרת הנשימה את מחזירה את הכוח עכשיו זה בהיר יותר?

Curious

New member
אכן...

זה חדש לי...ומצטיירת לי סתירה קטנה בין הדברים.... בעיניי נשימה זה משהו מאוד פנימי, ואף אינטימי. בהחזרת כוחות, מחד אנו שואפים להיפרדות מהאנרגיות הלא מיטיבות עמנו של אדם \ גורם מסוים. ומאידך, אנו פונים אל כלי הנשימה, ובמידה מסוימת מכניסים דברים פנימה ומוציאים דברים החוצה. האם אין בכך סוג של חשיפה מיותרת לגורם שמעוניינים להיפרד ממנו? כיצד יודעים להכניס את הכוחות שלנו, הכוחות המועילים, ולא להכניס דברים מיותרים, או להגיע לקרבה מיותרת לאדם שכזה? למעשה אני מבינה שמדובר בתהליך של התקרבות (על גבול האינטימיות) למען הפרדות. הלכה למעשה, עד כה התנהלתי בשיטה של חסימה, פירוק והמרת אנרגיות סבלנית...לרוב זה מצליח..., אלא אם כן האדם מפתח אנטי עוצמתי במיוחד, וחסר כל הסבר הגיוני...הנובעים מאי הבנה, שיקופים והשתקפויות לקויים (או כפי שקראתם לזה "סרט") ומאבקים עצמיים...המחפשים דרך לפרוץ...ומתנהל כעיוור המנהל דיאלוג (ולמעשה מונולוג) עם דמות בדויה, המהווה חלק מ"סרט" אישי. אולי ניתן לקרוא לסרט דיעה קדומה... אני לא בטוחה שאאמץ דרך כזו של התקרבות למען הפרדות.... לדעתי יש בה משהו אוניברסאלי ולא מפותח (אולי אף מסוכן במקרים מסוימים)...סוג של אוטוסוגסטיה קצת עיוורת... יתכן ובעוד מספר ימים אראה את הדברים אחרת...
בכל אופן, ההרהור והלימוד לא מסתיימים כאן. תודה על ההפניות וההבהרות.

למעלה