הי Curious ../images/Emo24.gif
בהמשך למאמר המצוי בשער הכניסה לפורום בנושא "החזרת כוחות", תהיתי לי כיצד מבצעים החזרת כוחות בפועל? האם אפשר לקבל דוגמאות\תרגילים\הפניות? ישנן שיטות שונות לבצע החזרת כוחות.
במאמר שקראת יש הסבר מה זה החזרת כוחות וגם הפנייה למאמר אחר, שם מוסבר איך לעשות החזרת כוחות בטכניקה ספציפית. האם קראת
את המאמר ההוא? מה ממה שקראת לא היה מובן? איזה חלק בהסבר?
אני חדשה בפורום, ועל כן שאלה בסיסית לי אליכם, מהו ההבדל בין אדם הצועד ב"דרך הלוחמים" לבין אדם המפותח רוחנית ומודע לעצמו? נתחיל בזה שיש סיכוי רב שהפרשנות שלנו לביטויים "אדם הצועד ב"דרך הלוחמים" ו"אדם המפותח רוחנית ומודע לעצמו" היא שונה. מה ההגדרה שלך לאדם מפותח רוחנית ומודע לעצמו? והאם את או מישהו שאת מכירה תואם להגדרה זו? מה ההגדרה שלך לאדם הצועד בדרך הלוחמים? והאם את או מישהו שאת מכירה תואם להגדרה זו?
לעניין, ארפדים אנרגטיים ופשוט אנשים שליליים, כיצד אתם מציעים להתמודד עמם ולמנוע מהם להכהות את האור הפנימי ולהתיש אותו? האם קיימים אנשים שליליים בחייך? כאשר תהיי בקבלה גדולה יותר, האנשים מסביבך יהיו אנשים מקבלים וחיוביים (וגם אם תיפגשי באנשים שאפשר להגדיר אותם כשליליים, השליליות שלהם לא תגיע אליך). אז אולי הכיוון הוא להאיר את עצמך, וכך גם תעצבי את המרחב שלך כרצונך. לגבי התמודדות איתם, יש מלא דרכים. הכל בהתאם לסיטואציה. השאלה כללית לי מידי. את מוזמנת לפרט
האם ישנה דרך, אולי באמצעות החזרת כוחות, להפוך את הארפד האנרגטי או אדם עם אנרגיות שליליות להיפך המוחלט שלו, לגנרטור של כוח טוב ואנרגיה חיובית, המחזק את האור הפנימי, במקום להוות מכשול או גורם שלילי\מתיש? החזרת כוחות המוצדת במאמר ששמתי אליו קישור משיבה את הכוח של שני הצדדים חזרה אל כל אחד. היא אינה עוסקת בשינוי של האדם האחר. אם יש בחייך אדם שלילי, אפשר לרפא את זה ספציפית איתו. מוזמנת לפרט