החזרת כוחות, ארפדים אנרגטיים ושות'

nivinivini

New member
בעניין הנשימה והטכניקה של דונחואנוס

נסי לשים לב באופן טבעי מה קורה לך כשאת ככה פתאום בלי קשר לכלום, בלי תכנון מעלה בראש סיטואצייה שיש לך קצרים איתה. תראי שהנשימות והטיית הראש (שמוזכרת בטכניקה) נעשית באופן די טבעי. (או לפחות משהו בסגנון). שמתי לב שאצלי זה ככה (ובלי שקראתי את הטכניקה הזאת לפני וגם אחרי שקראתי אבל לא הייתי מודע לה). בכל אופן אני אישית בעניין של ההתבוננות וזהו. זתומרת כל הטכניקות כבר ידועות לנו, רק צריך לזרום עם האינטואיציה וזה בא. רק להתבונן. זה פשוט הכי טבעי והכי פשוט שיש. אצלי זה עובד לפחות.

תשובה מאוחרת ../images/Emo24.gif

מקווה שתקראי אותה
האם אין בכך סוג של חשיפה מיותרת לגורם שמעוניינים להיפרד ממנו? כיצד יודעים להכניס את הכוחות שלנו, הכוחות המועילים, ולא להכניס דברים מיותרים, או להגיע לקרבה מיותרת לאדם שכזה? המממ, בשאיפה את שואפת פנימה את האנרגיות שלך, ובנשיפה את נושפת החוצה את האנרגיות שלו שקיימות בך. את לא תגיעי לחשיפה מיותרת. הרי גם כבר גם ככה הכוח שלכם קצת מעורבב, ובתהליך הזה את מחזירה את הכוח לבעליו (שלך אל עצמך, שלו אליו). זה עניין של התכוונות. את מתכוונת לשאוף פנימה את הכוח שלך, ואת גם יכולה לדמיין אותו בצבע, ושזה מגיע חזרה אלייך. ואת מתכוונת לנשוף החוצה חזרה אליו את האנרגיות שלו, וזה קורה. למעשה אני מבינה שמדובר בתהליך של התקרבות (על גבול האינטימיות) למען הפרדות. לא הייתי מגדירה את זה ככה. זה לאו דווקא אינטימיות. את עושה את זה בדמיון ולא כשהוא/היא מולך. אני מרגישה משהו בדברים שכתבת, כאילו את חוששת מגורמים מסויימים או ממשהו מסויים, או משהו כזה. קשה לי להסביר את התחושות שלי, אבל כל השאלות האלו שהעלית מרגישות לי שנובעות מאותו מקור פחד. אולי תפרטי על הפחד וזה יעזור. ממה את מפחדת? הלכה למעשה, עד כה התנהלתי בשיטה של חסימה, פירוק והמרת אנרגיות סבלנית...לרוב זה מצליח..., אלא אם כן האדם מפתח אנטי עוצמתי במיוחד, וחסר כל הסבר הגיוני...הנובעים מאי הבנה, שיקופים והשתקפויות לקויים (או כפי שקראתם לזה "סרט") ומאבקים עצמיים...המחפשים דרך פרוץ...ומתנהל כעיוור המנהל דיאלוג (ולמעשה מונולוג) עם דמות בדויה, המהווה חלק מ"סרט" אישי. אולי ניתן לקרוא לסרט דיעה קדומה... אני לא בטוחה שהבנתי איך פעלת עד כה
אני לא בטוחה שאאמץ דרך כזו של התקרבות למען הפרדות.... לדעתי יש בה משהו אוניברסאלי ולא מפותח (אולי אף מסוכן במקרים מסוימים)...סוג של אוטוסוגסטיה קצת עיוורת... יתכן ובעוד מספר ימים אראה את הדברים אחרת... בכל אופן, ההרהור והלימוד לא מסתיימים כאן. נראה לי שאם הייתי (או אדם אחר שמכיר את הטכניקה) מנחה אותך בטכניקה פנים אל פנים, היית מרגישה אחרת, והייתי יכולה לאפשר לך להרגיש ולהבין את הטכניקה בצורה נקייה.

למעלה