החזרת כוחות, ארפדים אנרגטיים ושות'

undersun

New member
רטט

זה דחיסות של אנרגיה בתדר מסויים, ככל שהתדר יותר גבוה ככה הדחיסות תהיה יותר גבוהה. לצבעים יש רטטים, למוסיקה יש רטטים, לאנשים יש רטטים, בקיצור הכל רוטט, כל העולם זה ויברטור אחד גדול.

undersun

New member
ההגדרה שלי

לא בדוקה ומאושרת במאה אחוז, חוץ מהקטע עם הויברטור

undersun

New member
מצטרף לשאלה

כבר שבוע היציאות שלי לא משהו
איזה מצחיק אני
לי זה נשמע כמו מבנה אנרגטי ללא דליפות של אנרגיה וללא חורים מסוכנים שנותן לאחרים צ'אנס לקחת לנו מהאנרגיה.

nivinivini

New member
אתה מצחיק אתה...../images/Emo194.gif

נראה לי שאין מצבים של דליפת אנרגיה או חילופי אנרגיות. יש רק העברת רטטים בין המבנים. טוב ברור שכשנפגענו, למשל, אנחנו מרגישים סחוטים כאילו לקחו לנו את האנרגיה, אבל לי זה נראה שפשוט הזיזו לנו את הנקודת תפיסה והעולם מתחיל להימחק ואז הולכים לכיוון של עייפות ולתוך שינה כשכבר התפיסה לא יכולה להכיל את הגוף הפיזי והעולם הפיזי. נראה לי.

undersun

New member
באמת ??

רוצה להיות חבר שלי ? אני יספר לך בדיחות כל היום !!

nivinivini

New member
אגו מוגדר וקרקע יציבה ../images/Emo82.gif

את יודעת, כשבנאדם "מחפש את עצמו" ומחפש את הקרקע שלו בעולם הזה, אז הוא כמו פלסטלינה. לכן הוא לרוב יחווה חוויות "רוחניות" שונות משום שהוא הופך נוזלי. התפיסה שלו את העולם משתנה כל הזמן. זה מצויין כמובן, אבל לרוב במצב הזה הוא גם פגיע מאוד. כמו שהוא עצמו יכול לשנות את הדפוסים שלו וכולי כך גם אחרים יכולים להשפיע עליו. לכן בא האיזון. פשוט צריך להקשיב ללב ולאינטואיציה ולדעת באילו מצבים לקבע את האגו ובאילו מצבים אפשר לתת לו להיות גמיש יותר. כמובן כשאני אומר אגו, אני לא מתכוון לחשיבות עצמית, אלא רק לדבק שמחבר את החלקים של עצמך.

Lora d

New member
איזה אוסף של זייני שכל

לוחמים עליק, מישהו שאל שאלה פרקטית איך לעשות משהו וכל אחד נהיה פה ביבי "זו לא השאלה" ומתחיל בהסבר המנומק והמפולפל שלו למה הוא ברוב חשיבותו חושב , מהי אנרגיה, מה שלילי ומה חיובי, אפשר ממש לעשות פה דוקטור באוניברסיטה, יש הנחה, יש שיטת מחקר ואוסף של זיבולים ממש מרטיטות התשובות הכל כך אנרגטיות וכל כך מנותקות שלא מלמדות כלום אלא מוסיפות עוד מילים והגדרות לשכל המפואר שיחקתם אותה מגיבים

nivinivini

New member
תגידי מה הסרט שלך?

שמת לב שכל תגובה שלך ממש באותו סגנון?! לא ראיתי תגובה אחת שלא באה בקונטרה ושלא לדבר על לנסות לענות אחר כך על מה שנשאל. לא נראה לי שאנשים פה משחקים אותה חכמי על, רק מנסים להציע רעיונות ולשתף ולבנות איזה משהו ביחד. חשיבות עצמית זה נראה לי התחום שלך.

לורה די צודקת

ועכשיו הראי לנו מה זה לא "זיוני שכל" סוף סוף הגיעה מורה לענין תודה תודה תודה אכפת לך לתת פתרונות פרקטיים לפחות למקרה האחרון?

nivinivini

New member
יש מצב שנראה משהו גם ממך חוץ

מציונים? "הוא צודק" "הוא לא צודק". כל כך פטטי.

למעלה