ולא לא לא lenotre ../images/Emo46.gif
רכשתי זה מכבר את צמד הספרים של lenotre ששמם: Chocolats et Confiserie. רבותי, אינני מכיר את כל הספרים בהוצאת לנוטרה - אבל אחרי שרכשתי את הספרים הללו אני מתרחק מהספרים של לנוטרה כמו מאש (אין לי אפילו חשק לבדוק אם הספרים האחרים טובים). טעויות במתכונים, חומרים חסרים ברשימת המרכיבים אך מופיעים בדרך הכנה, חומרים מופיעים בדרך הכנה אך לא מופיעים ברשימת המרכיבים, הפניות לעמודים בהם לא מופיע כלל המתכון אליו הפנו... כל מה שצריך לספר מתכונים גרוע. הטקסט הוא צרפתי ואנגלי. אני קורא תמיד את שניהם. אין לי מושג מי תירגם מצרפתית, אבל היה כדאי לשלוח אותו קודם ללמוד צרפתית ולשלוח גם את זה שעשה עריכה/הגהה ללמוד איך לעשות את זה. אחיין שלי בכיתה ו' והוא עושה את זה יותר טוב מהם... והם עאלק ממספרים את הספרים - יענו מספר עותקים מוגבל וזכות גדולה נפלה בחלקכם שבכלל הצלחתם לשים את ידכם על הספרים הנ"ל... אין לכם מושג כמה אני כועס... ואם אתם עדיין בשאנטי מזה אז הנה הקש ששבר את גב הג'נואז: אי מייל ששלחתי אליהם דרך האתר שלהם (בטופס) חזר אלי בטענה שהכתובת איננה ידועה. אז נכון, אני יכול להתקשר אבל ח'ברה... הגזמתם... שומר נפשו ירחק...