החלטה איפה ללמוד...! :)

אני הבנתי משהו אחר

שמי שעשה מרקם לא יעשה ראיון אלא המרקם הוא בשקלול במקום ראיון. מה -רק המבחן הממוחשב קובע? איזה יאוש!!!

אני לא חושב שהיא כתבה

את זה בקטע של זלזול אלא באותה נימה של אכזבה שלי .לא מספיק ש 4 אוניברסיטאות יסננו גם העדיפות השנייה שהיא רצויה מבחינתנו (אחרת לא היינו בוחרים אותה והיא לא נחותה לרגע מרפואה כללית) מוטלת בספק...

רם-אני בדיוק במצב שלך

יש לך מושג מה קורה בטכניון? הצלחת להשיג שם מישהו???

epsilon1

New member
ראיון יש רק למי

שהצליח בשאלון ובמנואלי ולא עשה מרק"מ או מו"ר (או שעשה את זה אחרי השאלון), זה מה שהבנתי.

לפי דבריך

מי שעשה מרק"ם אחרי שלב א' בשיניים צריך להיות מוזמן לראיון אם הלך לו טוב במנואלי הבנתי נכון?

epsilon1

New member
נראה לי

השאלה היא מה ההגדרה של טוב. הכל שם בלאגן שלם, לא מבין בכלל איך הם מסננים מועמדים על פי שני קריטריונים שונים. יש כאלה שלא עשו את השאלון בשלב א' (שבו השאלות מתייחסות ספציפית לרפואת שיניים) ואותם מסננים על פי מרק"ם (מה?!). עשית גם את השאלון של רפו"ש וגם מרק"ם?

אני עשיתי שלב א'

ואח"כ מרק"ם .סכ"ה בשלב א' השאלון היה בסדר גמור אבל המנואלי הטפשי הלך גרוע כך שאני מאוד מקווה שהם יהיו הוגנים ולא יתנו לו אחוז גבוה בשקלול ויצרו פורמט אחיד לגבי ראיון לשלב ב' ללא קשר למרק"ם

epsilon1

New member
המנואלי היה באמת גרוע

אני בכלל במצב הכי מדכא, אני בחרתי רפו"ש בעדיפות ראשונה ואם אני לא מקבל זימון עד הסוף השבוע אני לא אקבל. לא מבין מה לא עשיתי בסדר. אצלך אני חושב שהמרק"מ מחליף את הראיון.

../images/Emo6.gif

אני חייב לציין שלא ציפיתי לתגובה על סכם כאשר הכותרת היא "ממממממממממה", והתגובה היא למטח קטיושות.

יוסי n

New member
ציוני מו"ר יעודכנו בסכם באתר הלילה.

החל מ-00:00. מחר בבוקר, החל מ-8:00, יעודכנו באתר ההחלטות הסופיות - קבלה/דחייה/המתנה. בהצלחה לכולם.

למעלה