החלטה איפה ללמוד...! :)

TinkerBell21

New member
לגבי המע' שעות...

יש זמן שנה א' לעבוד בת"א / טכניון ? למישהו יש דוגמא למע' שעות?

moranille

New member
תשובות

שלום לך. היום, אני אחרוג מהרגלי ולא אכתוב מגילה עקב קוצר זמן. אני מסכימה עם תשובותיהם של ליאור ונטלי בהחלט. חיי חברה נהדרים! (אחרי המבחנים אני מבטיחה את "המגילה 2" ואולי אפילו 3). בקשר למערכת שעות בעיקרון מדובר על 8:15 עד 16:00 ללא חלונות כל יום (בהנחה שלקחת את קורסי הבחירה של הפקולטה בשנה א' ועדיף להפטר מכולם כמה שיותר מהר). בסמסטר ב' גם כן מדובר על אותה המערכת. במידה והתנדבת במד"א רוב הסיכוים שתהיי פטוריסטית (כמוני!) ואז תזכי ליום חופש במהלך סמסטר ב'. אלו שלא עברו קורס חובשים או מד"א למיטב ידיעתי משתתפים בארבעה מפגשים באורך יום לימודים במהלך הסמסטר. סמסטר ב' אקווילנטי מבחינת שעות אך אין ספק שהוא עמוס יותר. הוא בהחלט מתיש יותר. יש בו גם שגרה מאוד משמימה- כל בוקר 8:00-10:00 ביוכימיה כל הסמסטר, ובכללי מעט מקצועות, כל מקצוע יחסית כבד לסמסטר א'. בקשר לעבודה, לא הייתי ממליצה להתחייב לעבודה. אני בעקרון עובדת בשיעורים פרטים ככה שמדובר על עבודה גמישה ונוחה. אני זוכרת שבתחילת השנה היה לי קשה עם העבודה, וכנ"ל בבחינות. על הלם תחילת שנה אני אספר בהמשך. התלבטות נעימה מורן

יש זמן לעבוד

אחרי שתעברי את שוק ההתחלה תגלי שיש זמן לכל מה שאת רוצה, בייחוד בסמסטר א' שמתבלט בקורסים קלילים בדיעבד.

scorpionmws

New member
מההההההההההההההההההה,,,,,!!!!@@

אני לא מאמין שהסכם עכשיו עומד על 737.58 מה זהההההההההה.......... וואאאאאאאאאי אין מצב עכשיו להתקבל בשוווום מקום.... אני עכשיו לגמרי התיאשתי....

scorpionmws

New member
מה זאת אומרת ירד .... אני מבין שהוא

ירד אבל עד כמה הוא ירד......מה השנה הזאת כולה בלגאן אחד גדול... האם אני נענש על כך שרציתי ללמוד רפואה... מה היא דעתך 728.5 התאמה 182 מור.... איןןןןן סיכוי...אז אני הולך ללמוד רפואת שיניים ..... :S:S:S הההה אם גם שם לא יעשו בלאגאנים.... האם יש מישהו שיודע מה המצב ברפואת שיניים?????

יוסי n

New member
אושרית, מהו לדעתך ההסבר לעלייה...

של 13 נקודות בסכם הקבלה לת"א לעומת שנה שעברה? חשבתי שהירידה של סף הזימון למו"ר מצביעה על מגמה של ירידה אפשרית גם בסכם הקבלה הסופי. והנה, להפתעתי, הוא מזנק משמעותית. השערות?

God help us

New member
נראה שהירידה של הסף הזימון למו"ר

מטרתה אחת ויחידה:- כדי לאסוף ככל האפשר כסף!!!!!!!!!!! מה הם עושים למען השמיים? אני מתחילה לאבד תקווה......

זו לא בדיוק עליה של 13 נקודות

כי הסף הזה עוד ירד, אין שום סיכוי שהוא יישאר כמו שהוא. דבר שני, כל שנה הסף מתחיל מגבוה ויורד בהדרגה. גם בשנה שעברה זה היה ככה.

ninjastep

New member
לפי מה שאני זוכר

הסכם ההתחלתי היה בסביבות 728 והוא ירד בהדרגה...

scorpionmws

New member
אני יודע שרפואת שיניים יש רק ב י'ם

אבל השאלה שלי האם יש מישהו שיודע מה סף הקבלה , מתי יתעדכנו הנתונים , מתי יעשו לנו ראיונות אם בכלל יש........

God help us

New member
אמרו לי שזה יקח להם זמן

ואתה תוזמן לראיון אם עשית טוב במבחן הממוחשב.. כלומר מי שזומן לראיון אז מזל טוב לו...

למעלה