החמאסניק היהודי מדבר

החמאסניק היהודי מדבר

ח"כ איתם לח"כים הערבים: יבוא יום ונגרש אתכם הוא יאשר לנו לארוז או יגרש אותנו חסרי כל דבר?< יעמיס אותנו על משאיות או שנלך ברגל לשם? המון שאלות ואין תשובות.

DIGITAL MAN

New member
מה שמותר לערבי לומר אסור ליהודי

זה שהערבים אומרים מדינה פלסטינית מהים עד הגדה כולל כל הערים הישראליות זה בסדר, אבל כשיהודי יגיד את זה וואי מה זה, הנה הגזען הזה, יאלה עוד פעם יפי נפש (ואני מתכוון לישראלים) ושוב מה חברי הכנסת הערבים אומרים אתה פאשיסט וגזען זה מה שהם יודעים להגיד

לא נכון

המצע של המפלגות הערביות הוא מדינה פלסטינית בגבולות 67', יש כאלה שציעים מדינה דו לאומית ואין הדבר פסול, אף אחד לא קורא לגירוש ולהשמדה של היהודים, רק הימין הישראלי מכין את הקרקע כל הזמן.

DIGITAL MAN

New member
שומעים בחדשות את הקריאות של הערבים

שהם לא רוצים אותנו פה בכלל ועד שלא נלך מכאן הם ימשיכו בפיגועים שלהם ומה אמר ברכה לליברמן? "ברכה הגיב: "אתה גזען חצוף. אתה מהגר כאן, תחזור אתה למקום שבאת ממנו"ומה משתמע ממה שהוא אומר? שישראל קיימת זמנית לדעתו,(ורוב הערבים בכלל) נכון או לא נכון אההההה?!

המצע של המפלגות הערביות זה פלשתין בקווי 67' +

זכות השיבה + ישראל כמדינה כל אזרחיה ולא כמדינה יהודית וציונית זה חיסול ישראל, זה "לזרוק את היהודים לים" (גם אם לא פיזית), זו השמדה, זו קריאת מלחמה, מרבית היהודים לא ירצו לגור כאן אם כאן לא תהיה מדינה יהודית וזהו גירוש. למפלגות הערביות לא היה אכפת שפעם אחר פעם אירגוני טרור פולשים לשיטחה הריבוני של ישראל וחוטפים ממנו חיילים, מבחינתם ישראל צריכה להכנע כל פעם ו"חס וחלילה" לא להגיב אחרת אנחנו "פאשיסטים". הם תמכו בנסראללה אם לא בגלוי אז בשתיקה ויצאו בקולניות גדולה מול הממשלה הישראלית. למפלגות הערביות לא באמת אכפת ממה מזה שהנגב המערבי חוטף קסאמים כבר 7 שנים, מקסימום היה פה ושם גינוי רפה - גינוי שאפשר לנגב איתו את התחת, הם נגד מלחמתה של ישראל בטרור וזשה אומר שהם בעד הטרור מעזה. הם קוראים לנו לדבר עם החמאס כאשר החמאס בפירוש מדבר על הפסקות אש זמנויות ולא על זניחת המאבק, החמאס לא נאבק ב"כיבוש" אלא בישראל, חיסולה והקמת פלשתין מין הים ועד לירדן והם יודעים את זה, אין דבר יותר גרוע מהפסקת אש עם החמאס מיוזמתו כי זה יביא לטילים על אשדוד בסיבוב הבא. אם מתבססים על מצעם של המפלגות הערביות ועל פעולותיהם של הח"כים שלהם היה צריך כבר מזמן להוציא אותם מחוץ לחוק בדיוק כמו שכ"ך הוצאה ובצדק.

אני לא עושה עיסקאות חליפין, זו המדינה שלי

מדינת הלאום שלי, מדוע שאני אוותר על עליית היהודים למדינתם? זכות השיבה - לפלשתין, כאן זו ישראל, לא צודק? הצדק של הפלשתינים לא טוב לי, יש לי את הצדק שלי, שישמרו את הצדק שלהם לעצמם, למדינת פלשתין.

מבחינתי תעלה את כל היהודים שבעולם לכאן

החל מאפריקה ועד אחרון צאצאי שבט המנשה בהודו, אתה יודע שהמדינה שייכת לכל אזרחיה ולא רק ליהודים שזוכים להטבות והנחות בגלל שהם יהודים ומי שגר כאן מאות שנים נחשב לזר.

יש הבדל בין זכויות אזרחיות לזכויות לאומיות

לפלשתינים בישראל אין זכויות במדינת ישראל כפלשתינים או כחלק מהעם הפלשתיני אלא זכויות כיחידים, כפרטים, כאזרחים. כאזרחים, יהודים וערבים המדינה אכן שייכת לכל אזרחיה אך ברמה הלאומית, קולקטיבית המדינה היא מדינת העם היהודי ומדינת הלאום היהודי ולכן ליהודים יש במדינה, בנוסף לזכויות האזרחיות זכויות לאומיות שמתבטאות למשל בחוק האזרחות וחוק השבות. נכון, אני בטוח שזה נראה לא הוגן מבחינת האזרחים הפלשתינים, אך אם אני אהפוך את זה לא הוגן אז המדינה מחוסלת (כל פורמט אחר חוץ ממדינה יהודית = חיסול) אז לפני ה"צדק וההוגנות" שהיא סובייקטיבי כאן בא אינטרס ההישרדות שלנו. מה איתכם? מדינת פלשתין. שם תהיה הלאומיות שלכם, כאן? אזרחים.

זכויות לאומיות ואזרחיות

אתה יכול להגיד שלפלשתינים אין זכויות במדינת ישראל כפלשתינים, אך על אפך וחמתך מדינת ישראל תעניק זכויות לפלשתינים האזרחים שגרים בה ותהיה מדינה שיוויונית לכל אזרחיה, כמו שלטורקי בגרמניה ולחרדי בניו יורק יש שיוויון מלא, גם כאן מגיע לערבי ולפלשתיני שיוויון מלא, אבל מה אתה רוצה להיות כאן האדון כי אתה מפחד שיזרקו אותך לים, ממש מסכן, אפילו במובן הסמלי המדינה לא שייכת לכל אזרחיה, גם לא ממש במובן הלאומי, בינתיים אני רואה שהפורמר שלך הוא זה שיביא לחיסול המדינה.

תקרא שוב מהתחלה ועד הסוף כי לא הבנת

את ההבדלים בין זכויות לאומיות לזכויות אזרחיות, למרות שהייתי מאד ברור בניסוח שלי. אתה גם לא מבדיל בין מדינות כל אזרחיה - מדינות חסרות עצים ולאומים למהגריהן אין שום זיקה לשטח ולכן הם היו חייבים להמציא שיאחד סביבו את אותם אנשים כמו חוקה למשל, ארה"ב היא כזו, קנדה, אוסטרליה, אנחנו לא מדינת כל אזרחיה כי לא נוצרנו ככזאת. מדינת לאום - מדינה שנוצרת ע"י עם, לאום כלשהו כדי להוות לו בית לאומי, ישראל היא כזו, רוב מדינות אירופה הן כאלה, בין הים לירדן ואפילו בתוך ישראל של קווי 67' יש 2 עמים, לכן כבר עם הנתונים האלה ישראל לא יכולה להיות מדינת כל אזרחיה זה כמו לנסות להכניס מרובע לתוך חור בצורת עיגול - לא מתאים, לא נכנס, מתכון בטוח למלחמת אזרחים - ניסו את זה ביגוסלביה, זה נכשל, היתה מלחמת אזרחים, נהרגו עשרות אלפים ואף אחד לא אשם חוץ ממי שהמציא את במוטציה הזו יגוסלביה - היום היא מחולקת למדינות לאום - כמו שהיא היתה אמורה להיות מלכתחילה. שוב פעם: זכויות אזרחיות - זכויות כאזרח, זכויות פרט. זכויות לאומיות - זכות של קולקטיב. אין לי תסביך של כבוד ולכן אני לא רוצה להיות אדון של אף אחד, אני רוצה רק לשלוט במציאות שלי ובגורל שלי ובשביל זה אני צריך מדינה בה העם שלי הוא רוב יציב והמדינה היא בצלמו. במובן הלאומי ישראל היא מדינה יהודית וציונית עם ציביון יהודי וציוני, חוק אזרחות וחוק שבות שמפלה לטובה את הקולקטיב שיצר את המדינה, סמלים יהודים, דגל, המנון, שפה לאומית - עברית - במובן הקולקטיבי - לאומי ישראל היא מדינת העם היהודי. זו המציאות והיא ממשיכה ותמשיך להיות, לא על פי וחמתי, להיפך, אני מרוצה. במובן האזרחי היא מדינת כלל אזרחיה - כלומר כל האזרחים זכאים לשיוויון אזרחי מלא. ת'כלס זה עדיין לא קורה, לא כאן ולא בשום מדינה בעולם אך זהו רף לשאוף אליו וזה תלוי גם במדינה וגם באזרחים.

היא לא מדינת כל אזרחיה

ברוב מדינות אירופה יש מיעוטים גדולים שנהנים משיוויון מלא ולא מפלים אותם לרעה בגלל שהם לא יהודים כמו שקורה במדינת ישראל שהיא מדינת היהודים ולא מדינה יהודית, אף פעם לא היה דבר כזה מדינה יהודית, לא שמעתי שהוולשים והסקוטים סובלים מאפלייה באנגליה, או הברטונים והקטלאנים בצרפת, כולם נהנים משיווין אזרחי ולאומי מלא, ישראל יכולה להיות מדינת כל אזרחיה כמו המדינות הללו, אבל מה היות ואזרחיה הערבים הם לא יהודים הדבר לא יכול להתקיים, אתה מציע חילופי אוכולוסייה ואני מציע לבנות ביחד זהות חדשה עם חדש וגם אומה חדשה שהמרכיבים שלה הם לשון ותרבות ולא { גזע ודת}.

במדינות אירופה זה מורכב יותר למרות שרובן

ככולן הן מדינות לאום, מדינות שנוצרו ע"י עמים, וגבולותיהן הן שילוב של הדמוגרפיה המקומית ופיזורה וכן מלחמות וכיבושי עבר. באירופה יש מיעוטים אך בניגוד לישראל המיעוטים הם לא מיעוטים לאומיים, יש כמובן מקרים כמו בלגיה ושוויץ אך הזיקה הלאומית שלהן נמוכה והם מפוזרים כל אחד באיזור שלו ולא מעורבבים. דבר שני הדימיון התרבותי והאינטרסים והערכים המשותפים הורידו את המתח הלאומי שגם ככה נמוך, אירופה נלחמה שנים רבות על דת וגבולות, מיעוטים לאומיים שקראו תיגר דוכאו באכזריות, הוולשים והסקוטים הם קודם כל בריטים, הם לא קוראים תיגר על אנגליה וזהותה, כנ"ל הברטונים וקטאלונים בצרפת. דרך אגב, בכל אירופה יש חוקי הגירה מחמירים היום ומפלים, יש עדיפות לאירופאים, על כל אחד אחר, פעם הכניסו תורכים וערבים כי היו צריכים כוח עבודה זול, היום הציבור הזה ברובו בדלני וקיצוני והאירופאים אוכלים הרבה חרא בגלל, רק שתדע, גם באירופה, סוג של מלחמת אזרחים שתלווה בטרנספר זה רק עיניין של זמן. ישראל לא יכולה להיות מדינה כמוהן כי המצב של העם היהודי הוא ייחודי, היה בעבר ועודו היום, אנחנו גם דת וגם לאום ברגע שפיתחנו את הלאומיות שלנו - ציונות, ציונות היא הפאן הלאומי של היהדות, אחת הסיבות לאנטישמיות והגזענות עלפי היהודים 2000 שנה היא שהיינו מטרה קטנה, עם תלותי וקורבני והגענו למסקנה בשראת הלאומיות הגרמנית ואיטלקית של המאה ה19 שרק אם ניקח את גורלינו בידינו נוכל להגן על עצמינו ולהתקיים, בין אם אתה מסכים או לא, גם ליהודים יש זיקה דתית והיסטורית לשטח שאתם טוענים לו בלעדיות ופיזית הוכחנו את זה - הנה אנחנו כאן, זו עובדה, מדינה יהודית ציונית. אם ישראל תגיע למצב שבה היהודים בה לא יכולים לדאוג לעצמם, לשלוט בגורלם וזה מצריך רוב ומדינה יהודית-ציונית היא תאבד את ההצדקה לקיומצה ותתחסל, היא תהפוך למדינה פלשתינית. אני הסברתי לך טוב מאד מדוע זה לא עובד, אי אפשר לכפות זהות מלאכותית על שני עמים, שני דתות שונות זה לא יחזיק שניה, יש כאן יהודים-ציונים ויש כאן ערבים-פלשתינים, ככה זה היה וככה זה ישאר, ניסוי את זה ביגוסלביה וזה נ כ ש ל!, זה מתכון למלחמת אזרחים בטוחה. ישראל היא לא "גזע ודת" ישראל היא לאומיות (ציונות) שהולכת עם הדת (יהדות) יד ביד אך המדינה עצמה אינה מדינה דתית (כי רוב האוכלוסיה חילונית-מסורתית).

הם כן מיעוטים לאומיים

בצפרת אנגליה בלגיה וכמעט בכל מדינה אירופאית יש מיעוטים לאומיים, הם לא קוראים תיגר וגם לא יקראו תיגר כל עוד המדינה לא מפלה אותם בניגוד לישראל שמגדירה את עצמה כמדינה ליהודים וכל מי שלא יהודי לא נחשב בעיניה, הבנת את ההבדל?, הוולשים והסקוטים הם קודם כל וולשים וסקוטים ואחרי זה בריטים, אתה לא יכול לנבא את העתיד וגם אני לא יכול כך שאי אפשר לדעת איזה סוג של יחסים יהיה באירופה למוסלמים, המצב של העם היהודי הוא לא ייחודי ושונה משאר העמים,, אין זה הגיוני שיהודי בן האומה הצרפתית יהיה זכאי לשיוויון מלא בגלל שהוא יהודי כשמצד שני מי שלא יהודי וחי בארץ מדורי דורות לא זכאי כי הוא ערבי, אני מסכים שליהודים יש זיקה לשטח הזה, הזיקה הייתה כל הזמן דתית, בגלל נסיבות מסוימות ועם התפתחות הלאומיות באירופה קמה לתחייה השאלה היהודית, וקרה מה שקרה, הלאה, איך ממשיכים היהודים?, לחימה ממושכת בפלשתינים והתבצרות מאחורי חומות וגדרות או חיים נורמליים והכרה בעוול שנעשה לתושבי הארץ הילידים, שהסיכוי שהם צאצאי של עם ישראל שהתנחל כאן לפני מאות שנים הוא יותר גבוה מהסיכוי מששה ובוריס וכל הבלונדיניות שמשתתפות בפרויקט תגלית.

בבלגיה יש מתח בין הלאומים והיא על סף פירוק

הוולשים אינים מיעוט לאומי בעלי זיקה לאומית מפותחת, הם לא רוצים עצמאות, הם לא רוצים להשתלט על אנגליה, מספיקה להם האוטונומיה, כנ"ל הסקוטים. קריאת התיגר של ערביי ישראל היא עקב קיומה של ישראל כמדינה יהודית, עצמם העובדה שלא יהודים יש הגדרה עצמית עצמאית בשטח שהם חושבים שיש להם בלעדיות עליו ולא שום דבר אחר. יש מגמות שרואים כבר היום, הם לא דורשים יכולת ניבוי, ובאירופה, אם המצב הנוכחי ימשיך אכן תהיה מלחמת אזרחים בין האירופאים עם התרבות האירופאית מול המוסלמים שידרשו שהמדינה "תתחשב" בהם ותיתן להם סוג של אוטונומיה שבתוכה יהיו חוקי השארייה", כבר עכשיו יש קריאות כאלה בתוך אירופה. המצב של העם היהודי הוא אכן יחודי, ההיסטוריה שלו, העובדה שתמיד היה חלש, תולתי וקורבני, העובדה שיש לו היסטוריה במקום אחר וחלם על ארץ ישראל כל זמן הגלות עד שגילה ששום נס לא יחזיר אותו למולדתו אלא שהוא עצמו חייב לחזור ולהקים שם מדינה. ערבי זה ערבי, פלשתיני זה פלשתיני, לערבים יש 22 מדינות שונות, הפלשתינים וזה תלוי בעיקר בהם יקבלו מדינה משלהם, זה לא קשור לישראל, ישראל היא מדינה יהודית ומי שאינו בין הלאום היהודי-ישראלי מוזמן להשאר כאן בתור אזרח ולקבל זכויות בתור אזרח ולזנוח את הלאומיות שלו או לממש את הלאומיות שלו במדינת פלשתין, אם ינסה לממש את הלאומיות שלו בישראל הוא יחשב כאיום וכך ינהגו בו. ילידים? כדאי שאתם תכירו בזכויות הילידיות שלנו לפני שאתפ מבקשים מאיתנו את אותו הדבר, אני לא אומר שאתם לא ילידים של האיזור אך תבינו, כל היהודים במובן אחר משלכם, כי הם יהודים, כי היהודות התגבשה כאן הופכת אותם לילידים בדיוק כמוכם, כן זה כולל גם את העולים החדשים מרוסיה ואתיופיה, אין שום חובה שסבא של סבא של סבא שלך יגור כאן, כערבי לא כפלשתיני כדי שתחשב "יליד". מיהו יהודי הוא שאלה שלנו, ואם אנחנו מחליטים שבוריס והבלונדיניות הם יהודים אז הם ילידים בדיוק כמו אחמד שמשפחתו מעבדת אדמה כאן 400 שנה, אולי זה נשמע "לא הוגן" אבל זו עובדה, פשוט הדרך שלך להוכיח ילידות והדרך שלי שונות, אצלי זה עקב העובדה שהיהדות התהוותה והתגבשה כאן ולכן כל יהודי בעולם הוא "יליד" ויש לנו את הזכות למדינה משלנו כאן, אצלך זה כי ככה וככה דורות עיבדו כאן אדמה - אז אתה יליד. לא יעזרו לך שום דוגמאות היסטוריות, אין דוגמא חזקה יותר מיגוסלביה לשעבר - אוסף מדינות לאום שכפו עליהם זהות ומדינה מלאכותית וסופה שהתפרקה בהרבה דם אש ודמעות ל...נכון מאד, מדינות לאום נפרדות. מבחינתי מדינת כל אזרחיה זו השתלטות, אני רוצה להיות עצמאי, עצמאי כעם, אחראי בלעדי לגורלי.

אני חושב שבפועל מתרחש התהליך שאתה מתאר

קיים דיון ציבורי בשני המגזרים לגבי העתיד שכל מגזר היה רוצה לראות עבור עצמו ועבור המדינה. והוא היה כנראה מתקדם יותר מהר אלמלא היה כאן בשכונה מאבק ערבי גדול שמטרתו המוצהרת אינה להקים כאן אומה של יהודים וערבים כשותפים מלאים, אלא אומה שבה הפלסטינים הם האדונים אפילו יותר מהיהודים היום. הרעיון של יהודים וערבים כשותפים מלאים עדיף בהרבה על המשך המלחמות האינסופיות - אלא שלמרבה הצער רק מיעוט בשני הצדדים תומך בו. הרוב בשני המחנות רוצים כנראה לשמר בכל מחיר את זהותם הישנה. בכוח אי אפשר לשנות את זה כנראה...

להבדיל אלף אלפי הבדלות

יהודי בניו יורק וטורקי בגרמניה לא מאחלים לארצות אוייב ולאירגוני טרור לפגוע במדינות בהם הם חיים להזכיר לך את הקריאות לסאדם ולנסראלה להפציץ את ישראל?

primus solus

New member
בינתיים אתם כורתים ברית עם החמאס

ומזרזים לעצמכם את הנכבה, איבדתם את עזה, בקרוב את יהודה ושומרון אני רק מקווה שיהיה לך השכל להיות בצד שלנו

אני חושב שהוא התכוון למשל...

לזה שעולים מבריה"מ לשעבר קיבלו סל הטבות שאיפשר להם לרכוש מכונית ודירה חדשה - כל זאת בזמן שמערבים הפקיעו קרקעות שהיו שייכות להם, ולא איפשרו להם לבנות יישובים חדשים.

למעלה