החמאסניק היהודי מדבר

respecta1

New member
זה מה שהכי מצחיק

רק בישראל קורה שלאומנים אומרים כל מילה שניה גזען ופאשיסט.. זה כל כך פתטי..

DIGITAL MAN

New member
תבקש מהם לגנות פיגוע בישראל

גם תצמיד לו אקדח לרקה הוא לא יגיד את זה, כי פשוט מאוד במוח שלו אין משפט כזה פשוט אין

respecta1

New member
למה?

הוא יגיד משהו מכובס כמו "אני נגד פגיעה של כל חפים מפשע"

DIGITAL MAN

New member
זה אני יודע, התכוונתי למה שכתבתי

שיגנה פיגוע נגד ישראלי, שיגיד את המשפט הבא, אני מגנה את הפיגוע שהיה נגד אזרחים ישראלים, אין מצב שיגיד את זה באופן ישיר

DIGITAL MAN

New member
אם תוכחי לי שאחמאד טיבי גינה פיגוע מפורשות

אני עוזב את הארץ, להקל את העבודה למחבלים אם וכאשר יכבשו אותה מעולם לא שמעתי אותו מגנה במפורש פיגוע נגד אזרחים ישראליים אחמאד טיבי ושותפיו מבחינתי נציגות של החמאס בממשלה

מה ז"א מפורשות

בד"כ חברי הכנסת הערביים מגנים אצ הפגיעה בחפים בפשע ואת הפיגועים, תריץ חיפושים בגוגל ותקבל את התוצאות.

respecta1

New member
הם לא מסוגלים לגנות פיגוע.

הם עושים מכבסת מילים ואומרים את השטות הזו של הפגיעה באזרחים.. כמה קל להגיד את זה ולהתחמק מאחריות (טיבי כבר עמד על במות הפתח ואמר שהוא גאה שהשהידים הראשונים מהפתח)

זה לא גינוי, זה קישקוש

גינוי חייב להיות ספציפי, נוגע לצד התוקפני בלבד, נוגע למעשה ספציפי שהוא עושה וחייבת להיות בו הסכמה לכך שצריך לטפל בו. הקישקושים האלה אין בהם כלום, לא אחריות, לא צער אמיתי, לא שום דבר, מס שפתיים ותו לא.

הנ"ל לגבי חברי הכנסת היהודים

אני אישית אין לי בעייה לגנות בצורה ישירה וגורפת פיגועים או פגיעה בחפים מפשע, כנראה שכל אחד שומר על קהל הבוחרים של, כי כידו הומניות היא לא הדבר הנעלה, וגם לא היה גינוי מצד חברי הכנסת היהודים כלפי פלסטינים חפים מפשע שנהרגו ע"י צה"ל, אה שכחתי שהם החפים מפשע הפלסטינים מסתתרים בין מחבלים ולכן הם אשמים במותם, בני בליעל לפי הגדרת משרד החוץ הישראלי, ממש גאוני.

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif מסכים איתך אקרא

לפי הגדרת משרד החוץ הישראלי כמה שאתה צודק אקרא . הם קבעו את ההגדרות ורוצים שכולם יאמצו את ההגדרות שלהם. ממש בדיחה.

אתם לא מדייקים, חבר'ה...

ישראל בד"כ מתנצלת רשמית ובמפורש כאשר חפים מפשע נהרגים מאש ישראלית. בדיוק כמו שנס'ראללה התנצל על הרג הילדים מנצרת, וחוסיין התנצל על רצח הילדות בנהריים - מה שמעיד על כך שישראל לא רוצה במותם של אותם חפים מפשע. מעניין שבמקרה של נס'ראללה, שהיה אחראי למותם של הילדים בדיוק כמו ישראל במקרה של עזה, התנצלותו התקבלה לא רע. התנצלויות מצד ישראלים, לעומת זאת, הן "צביעות פוליטית". שיהיה. אני אישית באמת מתקשה להאמין שחיילים ישראלים משתוקקים להרוג חפים מפשע ולחזור לבסיסם כרוצחים. הלוואי שאפשר היה לומר את אותו הדבר על אותם אנשי חמאס שיורים ללא אבחנה טילים על ערים ישראליות, ובעבר הלא רחוק התפוצצו דווקא בקרב חפים מפשע." התנצלויות על פיגועים מפי ערבים? היו כאלה גם היו, זה נכון - אלא שהמסר מאחורי המילים המכובסות היה בערך זה: "עצוב לי שמתים ישראלים חפים מפשע, *אבל* יחד עם זאת הלוואי שמטרתם הלאומית של המחבלים היתה מתגשמת מבלי שיהיה צורך להשתמש באמצעים אכזריים כאלה". או בקיצור, אמרת לא אמרת.

שקר מוחלט, משרד החוץ מעולם לא קרא

לאזרחים שנהרגו בני בליעל, הוא הצטער על מותם, הצטער על זה שהם הקורבנות של מחבלי עזה שהשתמשו בהם רק כדי שיוכלו להמשיך לירות על ישראל/לארגן חטיפות/פיגועים. אף פעם לא טענו שהאזרחים אשמים במותם, ברוב המקרים האזרחים נקלעו לסיטואציה בה לא יכלו לשלוט ומחבלים השתלטו להם על הבית ואין דבר שיכלו לעשות בנידון. האזרחים הם קורבנות, קורבנות של מי שהפך את המקום בו הם נמצאים למטרה צבאית. מקום שיש בו מחבלים או כל קשר כלשהו לטרור ומהווה עלינו סכנה הוא מטרה צבאית, גם אם יש שם אזרחים מסכנים.

כאשר אזרחים פלשתינים נהרגים אנחנו הצטערנו על

זה, חוץ מזה אם עולים על פעילות חריגה הגורם גם נענש. גינוי? מה אתה רוצה שח"כים יהודים יגנו את צה"ל? אין הקבלה בין צה"ל לבין החמאס, אז אין מקום לגינוי. הם לא אשמים - אלא אם הם עשו זאת מרצונם ובמודעות מלאה (ויש כאלה), הם קורבנות - קורבנות של המחבלים, זה לא ש"מגיע" להם למות, לא מגיע אך אין מה לעשות זה קורה, ככה זה שמחבל ןאזרח נמצאים באותו תא שטח. צא מזה, זה לא עיניין של אשמה, או מגיע להם למות או לא מגיע - אילו הגדרות של ילדים קטנים, אזרחים נהרגים כי הם היו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון, זה הכל, לא יותר ולא פחות - הם לא אשמים - אנחנו לא אשמים - החמאס וחבריו - הם אשמים. אם אדם יתפרץ לו לאוטוסטרדה הוא יהרג, זה לא משנה אם הוא ילד או אדם עם פיגור שכלי שלא יודע מה הוא עושה, מי אשם? לפעמים אין את מי להאשים, הילד או האדם ימותו והנהג לא פשע בכלום.

אם יש לך דרך למנוע את זה - תציע - אם אין

אל תטיף לנו מוסר. זה לא בסדר שהם מתו? נכון ו... זה בסדר שמאותו מקום יורים עלינו? לא בסדר ואנחנו מחוייבים לשנות את זה. זאת אחריות של מדינה, אתה יודע מה זה אחריות?

נכון, הם יורים אלינו ואנחנו יורים אליהם

אם נשמיד את החמאס יהיה שקט, אם לא, לא יהיה, בכל אופן אם לא יהיה שקט אז כאן יסבלו ובעזה יסבלו... הסוף הוא בהשמדת החמאס, לא הפסקת אש, הפסקת אש היום = טילים באשדוד מחר.

DIGITAL MAN

New member
אההה נהיית כמוהם, אני רוצה לראות גינוי מפורש

נגד פיגועים בישראל, לא אמירה כוללנית, רוצה לשמוע\לקרוא שאמא שהוא מגנה את הפיגוע נגד אזרחים ישראלים חפים מפשע, את זה הוא לא מסוגל להגיד

למעלה