החמאסניק היהודי מדבר

תעמולה פורצת גבולות

האקרים פרצו לאתר "אשקלון ניוז" המדווח על נפילות הרקטות ושתלו בו תמונות של פלשתינים פצועים

קח את איתם, מרזל וכהנא ביחד והם לא מתקרבים

להגדרה של חמאסניק, קיצוניים ככל שיהיו. חמאס זה קטע פלשתיני, רוצה לעשות לו השוואה חיצונית איש SS נאצי או טרוריסט מאנשי בין לאדן. אני לא תומך של איתם ולא חולק את אותה אידיאולוגיה איתו אך הוא אמר את מה שאמר בגלל זה: http://cars.walla.co.il/?w=/19/1244097 או http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200803/20080304202457.htm אני לא תומך בגירוש, מה שכן, לא רואה שום סיבה שהמדינה שלי, המדינה היהודית הציונית תדרג לזכויותהם האזרחיות של האנשים האלה, אין שום סיבה שיקבלו קצבאות ביטוח לאומי מאיתנו, אין שום סיבה שיהיו אזרחים שלנו, אם הם כל כך פלשתינים, שיהיו פלשתינים בפלשתין וישראל תעביר את הגבול מערבה לוואדי ערה והמשולש.

זה לא בגלל זה יובל

אפי איתם ידוע בשנאתו ובפתרונות שלו, הוא לא איש חכם או מנהיג דגול, סמטוט פוליטי שמנסה לתפוס טרמפ, אתה לא יכול לתת אזרחות רק למי שמסכים איתך ומצהיר יום ולילה שהוא ציוני ויהודי, זה כבר דיקטטורה ולא דימוקרטיה, ואתה יודע שהם לא בחרו להיות אזרחים במדינה, המדינה אזרחה אותם אחרי שחיו עשרות שנים תחת משטר צבאי, פלשתינים בפלשתין?, מבחינה היסטוריה השטח שנקרא פלסטין כולל את מה שנקרא היום מדינת ישראל, כמו שהשטח ארץ ישראל כולל היום את הגדה, ובכלל צמצום גבולות ישראל אינו פתרון, בסוף לא ישאר דבר.

אפי איתם הוא ימני ואיש ארץ ישראל השלמה

זה משהו אחד. תפס טרמפ או לא, הוא אמר זאת בעקבות אותה הפגנה באום אל פאחם וההפגנה הזו עוררה אצלי כאדםן שהוא בעד 2 מדינות ל2 עמים, בניגוד לאיתם רגשות דומים, אומנם לא גירוש אבל אני לא רוצה להיות ריבון ואחראי לחיים של האנשים הללו, אז מה? גם אני תופס טרמפ? כן אני יודע שהם לא בחו להיות אזרחים כאן, אתה יודע מה? גם אנחונו לא בחנו שהם יהיו אזרחים שלנו, זה פשוט קרה, אבל הם אזרחים כאן מה שאומר שיש דברים שלא עושים, לגבי "צימצום גבולות"...אל תדאג, זה לא יקרה, אנחנו נספח שטחים מהגדה במקום, הרי אנחנו לא נפנה 400 אלף איש מבתיהם, לא עבור שלום עם הפלשתינים ולא עבור שלום עולמי - בגדה יש מציאות בשטח, כן טובה/לא טובה, כן צודק/לא צודק, מה שיש זה מה שיש ומשם מתקדמים, זו נקודת המוצא, אם ירדן לא היתה תוקפת ב67' והפלשתינים היו מסכימים ל2 מדינות לאום ל2 העמיםישר אחרי ששת הימים אז אולי זה היה אחרת. זה לא צימצום גבולות, זה שינוי גבולות על פי המציאות הדמוגרפית כיום.

הכל בר ביצוע, הקהילה הבינלאומית יכולה

לצרוח כמה שבא לה, זה לא עוזר לה. כי בסך הכל מדובר כאן הזזת גבולות ושינוי סטטוס ריבוני. מהלכים חד צדדיים הם פיתרון כאשר אתה בבוץ ובצד השני אין פרטנר, מה זה פתרון? שלום? הסדר? זה גם ככה לעולם לא יהיה כי לעולם לא יהיו הסכמות על כל נושאי הליבה. קווי 67' אינם פתרון כי אינם מפרידים בין העמים והעקרון של 2 המדינות הוא הפרדה טריטוריאלית ודמוגרפית בין העמים, חוץ מזה לא יפונו 400 אלף איש מביתם, המחיר עבורינו כבד מידי. מהלך חד צצדי שיביא להפרדה זה הפחתרון הכי טוב וראלי שניתן לשאוף אליו, שלום, הסדר - זה לא הולך לקרות עד שהפלשתינים ישתנו ב180 מעלות, והם לא ישתנו.

מוחמד5

New member
חביבי אקרא

ראינו בעבר את אלו דברו על גירוש . מותר לחלום מותר להזות מותר לפנטז מותר גם לגחך ולצחוק. אלה חוקי הדימוקרטיה

respecta1

New member
לזה גבול ../images/Emo6.gif

מה קרה בשירשור על ההפגנה לא כתבת מילה, אז איזה אחד שאומר על הח"כים הערבים הלאומנים שיעופו לעזה צריך לשים גבול? חחח.. הייתי אומר צביעות אבל זה לא מתחיל לתאר..

respecta1

New member
חופש הביטוי על איתם.

שטויות חופש הביטוי זה לא חופש הסתה (למרות שאתם אוהבים לחשוב שזה ככה) וזכות להפגין זה לא זכות לירות באוויר ולחלל דברים כמו שואה.

respecta1

New member
וילנאי התכוון למילה בתור אסון

שזה הפירוש בעצם של שואה, של המילה עצמה בכל מקרה מאדם בתפקידו היינו מצפים בחירת מילים נורמאלית. ובכל מקרה הבן אדם אידיוט.

ווילנאי מעולם לא אמר זאת, הוא אמר

שעל ידי המשך הירי והגדלת טווח הקסאמים הפלשתינים יביאו על עצמם שואה. אתה רואה את ההבדל? "יביאו על עצמם שואה" זה לא שואה - HOLOCAUST, מה שהיה בין השנים 1939-1945 אלא שואה כמשמעות של קטסטרופה. לא שזה משנה כי אמצעי התקשורת והתעמולה הערבית חגגו כהוגן על המילה הזאת, בודדו אותה מהמשפט כולו, עותו אותו, עוותו את המשמעות ושיחקו על האסוצייציה שהמילה הזאת עושה, נראה שזה הגיע גם אליך, בירכותיי, אתה חלק מהעדר. זה לא משנה את העובדה שווילנאי היה טיפש בזה שהוא משתמש במילה הזו, הוא היה צריך לדעת שיעשו ממנה מטעמים תקשורתיים, בתעמולה הפלשתינית וכלי התקשורת הערביים מתפללים למטעמים כאילו.

לצערי ולצערכם, ככל שנשמעות עמדות כאלה כמו

שהיו בהפגנה באום אל פחם זה יקרה הנהגה יותר ימנית ויותר קיצונית לשלטון, ואז החלום של איתם יהפוך לסיוט של ערביי ישראל.

למעלה