החמאסניק היהודי מדבר

חחחחח בגלל זה חברי הכנסת הערבים דואגים לזכויו

הם מגנים את הפיגועים שבהם נירצחים יהודים? תרשה לי שניה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בגלל זה הם הולכים לבתי כאל ביטחונים ודואגים לזכויות של אסירים ביטחוניים פלסטינים שרצחו יהודים וקוראים לשחרר אותם?? תעשה לי טובה

respecta1

New member
הוא התכוון לח"כים.. וזה בסדר

סוף סוף מישהו מוציא עליהם את כל החרא שהם אוספים.

כדאי שתקרא את כל הכתבה

הוא דיבר על חברי הכנסת הערביים ולא עליך אלא אם אתה טוען שנבחרת להיות חבר כנסת

respecta1

New member
מה קשור לפתור את הבעיות של ישראל?

הם יושבים בכנסת משלמים להם משכורת והם מסיתים, נגד יהודים נגד מדינה ומשלהבים המונים לאלימות.

השנאה של היהודים חזקה יותר

אנחנו מחריבים את ביתם וביתנו יחד בלי למצמצ ,תנסה לצאת מהמסגרת לדקה . כל אדמ שפויי יפנה לטובתם .

הוא התכוון לנבחרי הציבור הערבי?

אז מה הוא רוצה להשיג בדרך זו? הוא חושב שיקבל ערבים טובים בכנסת אם יעשה דבר כזה? פעם גירשתם אנשי חמאס, מה קיבלתם בתמורה? זכותם המלאה של חברי הכנסת הערביים להפגין ולהתבטא נגד המלחמה, אין הדבר אומר שמותר להרוג יהודים. הוא יגרש את ח"כ חנין שהיה בהפגנה?

הנקודה שלי היתה שהוא לא אמר לגרש אותך

או את כל הערבים החיים בישראל כפי שהצגת זאת בהתחלה.

אתה כנראה לא מספיק את אפי איתם

אחד הטיפוסים הנאלחים ביותר בפוליטיקה הישראלית, מבחינתי אין הבדל בין אלקאעידה בן לאדן ובן אפי איתם, אפי איתם וליברמן וכל החבורה הזאת מתבטאת יום ולילה נגד הערבים ללא שום הבדל, יותר מפעם הוא קרא לגירוש ערביי ישראל וגם ערביי הגדה, לאן לגרש אין לי מושג אך כנראה במקום השמדה הוא קורא לגירוש, צדק טיבי כשאמר שבגרמנית זה נשמע יותר טוב.

לא עניין של מכיר או לא מכיר

לפי הכתבה ממש לא ניתן להבין שהוא התכוון שכל הערבים יעופו מכאן לעזה.

ושוב פעם אני אומר

אתה הבאת כתבה והסקת ממנה שהוא אמר שכל הערבים יעברו לעזה שזה דבר שכלל לא נאמר בכתבה.

אה, 3000 הרוגים בארה"ב זה כלום...

והיו עוד רבים בכל העולם... לא ידעתי שגם איתם וליברמן הפילו אירגונים שמטיסים מטוסים לביניינים או מתאבדים בבאלי וכו'... טיבי הוא דמגוג, אמן מכבסת מילים ולא ייותר. ליברמן דרך אגב לא קורא לגירוש אלא לחילופי שטחים, זה שהוא בוטה לא הופך אותו לקיצוני, זה שהוא מיליטנט נגד הטרור הפלשתיני לא הופכת אותו לקיצוני, גם אני מיליטנט נגד הטרור הפלשתיני ואני לא קיצוני, דרך אגב גם שמאל יכול לטפל באגרסיביות וברוטליות בטרור וזה לא מוריד משמאלנות שלו. גם שמאל יכול להיות בוטה.

מוחמד5

New member
איש קטן

עכשיו הוא במירוץ של מי יהיה יותר קיצוני וגזעני כלפי הערבים. מריחים בחירות באויר. ואלי ביטלע באידו בטילע .... איחנא הון ע'סבין אלי טבעו.

למעלה