הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 5

חחח גמאני אוהבת את איך שהוא מחקה אותה../images/Emo6.gif

זה קורע אותי כל פעם מחדש

NP16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כלכך הרתיח אותי שראיתי את כל המחמאות לאייג'יי,ואת זה ש"ג'יידה נתן לך עוד הזדמנות". כן,שבוע הבא ג'יידה כלכך מוכיחה שהגיע לה ההזדמנות הזאת..אבל לא,נמשיך להשאיר אותה ונדיח את אחת היפות שנתנו שני פרקים לפני זה תמונות כלכך מדהימות,ואף הוקראה ראשונה.

בעעע../images/Emo58.gif

אני כ"כ לא סובלת אותה! כל כך הרבה בנות טובות עפו במקומה... התמונות שלה ממש גרועות ואני לא מבינה איך הגיעה לחמש הסופיות. כנ"ל יוג'ינה.. למרות שליוג'ינה היו תמונות יותר טובות. איי ג'יי

NP16

New member
היי היי נתת לה יותר מדי קרדיט ../images/Emo58.gif

לא חמש סופיות,שש.
יחי ההבדל הקטן [זה באמת הבדל כי אם היא הייתה עוקפת את התאומות בכלל הייתי הורג אותה
] יוג'ינה זה בכלל מקרה ממש עצו ב.

חחח צודק,טעות שלי../images/Emo58.gif

גמאני הייתי ממש מתעצבנת אם אחת התאומות הייתה עפר לפניה. ההדחה של מישל הייתה לי מספיק עצובה

NP16

New member
באמת מצחיק כל פעם מחדש../images/Emo6.gif אבל אין על החיקוי

של מוניק למלרוז "OMG IM GONNA DIE"

JoNy Boi

New member
זה בעצם ספויילר

רשמת - אני לא רוצה שיגיע שבוע הבא, והוא הסכים איתך עם סמיילי בוכה...וזה עכשיו כל כך ברור מי תהיה המודחת שבוע הבא! (למרות שכבר ראיתי את העונה)

JoNy Boi

New member
כן זה כן../images/Emo58.gif

כולנו יודעים שאתה אוהב את אייג'יי!

dandush 24

New member
../images/Emo99.gifקרידי../images/Emo47.gif../images/Emo205.gif

היא הפייבוריטית שלי. מלרוז מעצבנת. מג הייתה ממש חמודה למרות שהתמונות שלה היו חלשות,היו צריכים להעיף את ג'יידה .
אמנדה ומישל מצוינות
ברוק משעממת אנצ'ל יפה אבל צריכה להתחזק ,איג'יי הייתה מלכה,יוג'ינה... בסדר.

dandush 24

New member
ליוג'ינה הייתה תמונה מאוד מוצלחת../images/Emo118.gif

אני לא מאמינה ששכחתי מהציפור!
כנראה קרידי גרמה לי לשכוח...

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifקרידי../images/Emo99.gif

אחת ה-תמונות של בתולדות ANTM.
תגידו מה שתגידו, אני מתה על מלרוז
ואייג'י, היא לא כ"כ יפה לדעתי בכללי כזה..זאת אומרת אני לא אוהבת את הפנים שלה, אבל הפוטושטים שלה..וואו
תמונה אחרי תמונה..מדהימה! מג, הגיעה זמנה. היא כאילו אחת כזאתי של "מה אני עושה פה?" היא ממש לא דוגמנית..למרות שהתמונה של הנרקומנית שלה ממש אהבתי! אנצ'ל עולה לי על העצבים. ויוג'ינה לדעתי יש לה פנים נורא יפות, אל תכלס תמונות משעממות. וכל השאר שנשארו ולא אמרתי, בטח שחכתי מהן מרוב שהן משעממות.

YHPA

New member
אחד הפרקים

בהתחלה רועים איך ההפקה מחפסים את הביצ'ת החדשה AND HERE COMES MALEROSE בחיית היא מעצבנת למרות שיש לה תמונות הכי יפות יש לה משהו בפרצוף אנשל: תסתמי את הפה כמה בעמים אנחנו צריחים לשמוע שהיית מכוערת ואף אחד לא אהב אותך זה הטופ מודל הבאה לא הילדה עם הסיפור הכי עצוב הרוחות שמסתובבת ברחבי הבית: סמתם לב שההפקה בשות התחילה להעלים את יוג'ינה ו אי ג'י מהבית זה כמו הם גרים במלונה שמגיע הזמן שלהם להצתלם ההבדל היחיד הוא שאחת מהם יודעת להצתלם יוג'נה... סתם אין אל AJ למי אכפת שאת נעלמת מפרק מפרק והמייקאובר הפך אותך לEMO עם תצלומים כאלה אני מאושרת קאירידי: מלכה בת מלכה אין על התמונה הזו למרות שהשופתים הגזימו (אני רוצה חדק, או גם אני) היא באמת משתפרת וזה חלק מהתחרות ברוק: הי כזות חמודה!!!!!!!!!! למרות שהיא מתצלמת ממצעת שישאירו אותה היכזו קטנה ןמתוקה ג'ידה: IANT LIKING THE SHE MAN THATS ALL IM GOWING TO SAY התאומות: תמונות יפות ההפקה חופרת על החיים האישים שלהם (בפרקים הביאים זה יהיה כזה ברור) אבל לפחות שהיו להם תמונות יפות מג: במילה אחת ROCK INROLL בשתי מילים: בהצלחה בחיים

מדההההההיםםםם גאאדד אתתתהה כזהה אלוףףף

הפוטושווטט הזהה גאונייייייייי חבלללל שהכוננפוותת הרסו אותוו :((( ואיןןן מהה להגיד התמונהההההההה שלל מלרווווווזזז==>> אנלאאא יכול להוריידד ממנה תעייניייםםםםםםםםםםםם@@@@@@@@ מדננננייאללליי עונהה 66 זהה לאא קרהה ליייי... :]]

חחחחעע הכייי קורעע שטיירהה נראיתתת

באמתת כמוו המאלפפתת שלהםםם עםם השוטטטטטטטט חחחחח מתאיםםםם להה כלל כךךךך חחחחחחחחחחחחחחחחחעחעחעע

למעלה