הטור היומי - ט"ו בנובמבר

p a l o m a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

p a l o m a

New member
עומר.. מנסיון.. אנרגיות על הבוקר../images/Emo8.gif

(ולאורך כל היום...) סגולה לאריכות ימים... חוצמיזה... כבר כתבתי להם יותר מפעם אחת..אם הם עוברים על שרשורים שלנו שיהיה להם גם מעניין.. מה יש לא מגיע להם?..

p a l o m a

New member
עומר.. מנסיון.. אנרגיות על הבוקר../images/Emo8.gif

(ולאורך כל היום...) סגולה לאריכות ימים... חוצמיזה... כבר כתבתי להם יותר מפעם אחת..אם הם עוברים על שרשורים שלנו שיהיה להם גם מעניין.. מה יש לא מגיע להם?..

ע ו מ ר 4

New member
פלומה.....

אנרגיות חיוביות....הן ברכה. להעצבן....זה לא כדאי........ הולכת אל הגן...יום חדש...חיוכים של ילדים....שם מקבלת מלא אנרגיות...מחודשות כל בוקר.

boaz31

New member
ואני מציע לכל מי שמשקיע

וחבל לו על היצירה -להעתיק את היצירה למקרה של אבדן זה נורא קל ופשוט ומונע עצבים מיותרים ואז בעוד חצי שעה נסו עוד פעם ותדביקו מה שהעתקתם.... שועל צוקים כאן בארץ

boaz31

New member
אנימו-מצטער אבל עכשו חזרתי

ואם את מתכוונת למסר:אזי תעתיקי לאותו מקום באימייל כאילו כתבת מכתב תני לו כותרת ועשי עם הקובץ שמור בשם ובבוא העת העתיקי מכאן והדביקי במסר והרי כל החכמה נורא קל ופשוט מוכן להסבר נוסף אם יהיה צורך

p a l o m a

New member
למתעניינים בעתונים "של פעם"../images/Emo63.gif

ב YNET מתפרסם הבוקר "עיתון עברי היסטורי עלה לרשת: "הצבי" של בן יהודה למאגר העיתונות העברית ההיסטורית של הספריה הלאומית בירושלים נוספו אלפי גיליונות "חדשים" של הצבי, עיתונו של אליעזר בן יהודה............."

אנימו

New member
בוקר טוב לחברים.היי עומר.שקדוד-

בגלל תעלולי תיבת המסרים ירדו לטמיון 2 מסרים שכתבתי אליך. נחכה לשעה יותר מאוחרת - נדמה לי שבשעות הבוקר יש לתיבה בחילה והיא דוחה את הכתובים

shkedud

New member
אנימו, התיבת מסרים שלי עובדת, אבל

הגב שלי תפוס להחריד. את חושבת שתפוז יוכל לעשות משהו בנדון?

p a l o m a

New member
שקד בתרגום ליידיש : "מאך זיך נישט

וויסענדיק"... וככה יעבור לך הכאב... מתכון בדיוק מאימי שתחייה..

אנימו

New member
שקדוד-כנראה שהעובדה שהתיבה שלך

עובדת לא משפיעה על שלי...אברר עם "תפוז" מה ניתן לעשות בקשר לכאבי גב של גולשים מסורים...
אולי משהו בסגנון מאסאג' תפוזים...

ע ו מ ר 4

New member
מסאג תפוזים?

מצא לי חן. אנימו....איך זה עובד? אני על תפוזים? או תפוזים על הגב?

למעלה