הטור היומי - ט"ו בנובמבר

bimbo.

New member
דולצי, אני חושבת שהצנום הזה רץ

בלילה בחשאי למקרר, וזולל
כמו שאחותי היתה עושה, כשהציגה שביתת רעב (אמא לא נתנה לה משהו), עד שתפסו אותה בתוך המקרר.... איך נהניתי
מה אתם אומרים, אני רעה??

shkedud

New member
בימבו, גם הגב שלי... בשלו... והוא

"מַאכט מִיר שְלֶאכְט אוֹף דֶר נְשוּמֶה"

אנימו

New member
חברות מיסדר הגב../images/Emo101.gifשרק תדעו לכם

שגם אני חברה במיסדר אבל מכיוון שלא רוצה לפתוח פה לשטן - לא מתייחסת.... מבקרת לא מעט אצל פזיוטרפיסטית שמצילה אותי מעת לעת.

בוקר צח לכולם...UUU כמה כתבתם!!!!

מה אתם אומרים - השבת תהיה גשומה? נורא בא לי להכין חמין ולהושיב את כל המשפוחה סביב השולחן, התפחתי כבר שעועית והיא מאוכסנת במקפיא, קניתי עצמות "ביירך", בשר שפונדרה.... ואני רק מחכה ומצ]ה לגשם ולרוחות!!!

אנימו

New member
חונה- נשמע מצויין.תכניסי לסיר כמות

יותר גדולה ושלחי דוגמיות לפורום....
למה לקפח חברים

פלומה אני משרה 24 שעות ואז מקפיאה

ומתי שבא להכין מרק שעועית או צ'ולנט לנשמה אני שולפת מהמקפיא. אני עושה אותו הדבר עם גרגירי חומוס.

נֵנָה

New member
חונוש, איך כתבת בזמן... ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

גם אני הבטחתי לבתי לעשות השבת חמין, מה גם שיבואו אלינו אורחים - חברים מהצפון. רק תגידי לי, כי איני מומחית בבשר. איזה סוג בשר זה "שפונדרה"? האם שמן מאד, כי אנחנו אוהבים בשר שיהיה רק אבל לא כל כך שמן... מה את ממליצה לי?

נֵנָה

New member
רק=רך אוּף המקלדת השובבה הזאת...

ואני מוסיפה גם פולקס בשביל הקטנטנים...

ננוש שפונדרה זה בשר קצת שמן

הוא רך וטוב גם למרקים. תבקשי מהקצב והוא ינקה לך חלק מהשומן. בעיקרון לחמין טוב בשר שמתאים גם לגולאש- ואני מבקשת מהקצב שיחתוך אותו לקוביות.

yuli139

New member
אנימו,אני שלך.כל ברכה כפולה ומכופלת

מתקבלת בזרועות ובלב פתוחים

מנורה

New member
היום לפני..1943 אימי בהריון מגורשת

מביתה עם מעט מטלטלים לעלית גג צפופה שהגג דולף ושם יולדת אותי בתת תנאים. היום נסגר מעגל עבורי קבלתי את הדרכון הרומני כן זה מרגש אותי עד

אפי 7

New member
מנורה - היום להתארח בביתך החמים

והיפהפה - זה פיצוי על כל אותם זכרונות העבר. אפי

מנורה

New member
../images/Emo51.gifחונה שקדוד ואפי

הבית החם שבנינו הוא אכן פיצוי אבל הפיצוי הגדול ביותר הוא היכולת להתרומם ולדעת ולהבין שאת כוחות הנפש קבלתי בגנים מהאנשים הנפלאים שהיו הורי והסבא והסבתא שלא זכיתי להכיר

למעלה