הטור היומי - ט"ו בנובמבר

אנימו

New member
פלומה-ברור לך שאני קצת מקנאה../images/Emo8.gif

מוסיפה תמונה לאילוסטרציה

p a l o m a

New member
../images/Emo7.gif קיבלתי אתמול מתנה פעמון "זהב"

מחרס של מיכל נגארין.. כאזה יופה...מלא זהבים ושושנים... במובייל.. תליתי אותו שיתנדנד לו .. והוא נפל ו...נשבר..נכון נאחס? אפשר להדביק.. אבל אנוכי זורקת מחשש עין רעה... איזה נאחס......

אנימו

New member
פלומה-תגשי לחנות ותקני חדש!תעשי לי

טובה (תרגמי לעצמך באידיש)....

אנימו

New member
העובדה שהיום יום הולדת לדניאל

בירנבאום - נחמד מאוד. חבל רק שמשנתו הפוליטית מקלקלת קצת את השורה . ובהזדמנות זו נזכרתי ברעייתו הראשונה, ז"ל , ז'קלין דה-פרה , הצ'לנית. שעליה ועל חייה נעשה סרט ששכחתי שמו ודומני ש"העלה גלים"....

p a l o m a

New member
../images/Emo45.gifאנימו.. דניאל בירנבוים...../images/Emo4.gif

התנהגותו אכן מקלקלת את יצירתו....

נֵנָה

New member
מסכימה אתך בכל לבי בימבו, וזאת

מנסיון אישי בהחלט... אבל היום הוא משלם קצת את המחיר. לאחרונה הוחלט לאחד את שלושת בתי האופרה של ברלין תחתגג אחד ועד כמה ששמעתי, לברנבוים המהולל, יש שם הרבה שונאים ומשמיצים שלא רוצים אותו כמאסטרו של האופרה המשותפת...

נֵנָה

New member
ואשר לסיפור האישי עם ברנבוים ../images/Emo31.gif

בני ניצח אצלו באופרה של ברלין תקופה מסויימת, אבל כשהיה צריך לבחור מנצח עוזר קבוע למאסטרו המהולל, הוא בחר במנצח פלסטינאי, למרות שבני עלה עליו עשרת מונים באייכות הניצוח שלו, וזאת לדעת כל חברי התזמורת של האופרה וגם זמרים של האופרה שהיו מאד מרוצים כאשר ניצח עליהם...

נֵנָה

New member
אבל, איני מצטערת כמובן, מסתבר שכל

זה היה לטובה, כי עכשיו לבני יש תזמורת גדולה משלו שהוא המאסטרו שלהם, ולא איזה מנצח עוזר של מאסטרו מהולל שבסוף קוצר את השבחים בהופעות הגדולות עצמן ואילו המנצח העוזר שעושה את כל העבודה השחורה בהכנת התזמורת והזמרים להופעות, כאשר המאסטרו נח לו ומבלה את ימיו בנעימים, והוא נשאר בצל מבלי שאפילו יזכירו את שמו...

נֵנָה

New member
יום נפלא לכולם ../images/Emo24.gif

חזרתי משעור במוסיקה וסוף סוף יש לי קצת פנאי להינות אתכם
הסרט שאת מדברת עליו, אנימו, הוצג כבר מפר פעמים בטלוויזיה והוא נקרא: "הילרי וז'קלין" הילרי היתה אחותה של ז'קלין שגם היא היתה בילדותה נגנית מוכשרת בחליל צד, אל קלרינט, אבל ויתרה על קריירה לטובת חיי משפחה שקטים בכפר. עד כמה שאני זוכרת, ז'קלין התגוררה אצלה בשנותיה האחרונות והיא טיפלה בה במסירות רבה... זה היה סרט מאד מרגש, וצפיתי בו כמה פעמים, ובכל פעם לא יכולתי להתאפק והדמעות חנקו את גרוני, על גודל האבידה של נגנית כל כך מוכשרת באופן כה אכזרי...

yuli139

New member
בוקר טוב לכל בעלי האנרגיות שעל הבקר

גם גבי הצטרף לבעלי הכאבים.אני מתכוננת להכותו ע"י הליכה "נמרצת" על ההליכון שאם לא נראה שאתגללגל כמו ה"דונאטס"של ניו יורק.

אנימו

New member
יולי היי- בגלל האירועים שעברו עלי

לא זוכרת אם ברכתי אותך בברוכה השבה. אם כן - אז זכית בדאבל ברכה

bimbo.

New member
פאלומצ'וק, תבת המסרים לא עובדת,

אז פיצית אותנו בהודעה כפולה?
וחוץ מזה, אני עוד לא נוכחתי, ש"מאכן זעך נישט ויסענדיק", עזר לי במשהו. אני בשלי והגב...בשלו. זה רק מזכיר לנו, שאנחנו בעלי חוליות, כמו עכברים ועוד חייעס.

למעלה