ואלל'א לא הבנתי כלום
לא הבנתי ,אבל, ננסה להגיב לך
כשעניתי ל - cony - ראית מה היא ענתה לי
אנשים משתנים לפעמים. אם באמת הייתי מרגיש שהיא גדולה עלי כשהכרנו
אז כלום לא היה מתחיל בנינו מלתכילה- אני מאמין שכמעט כל גבר כשמכיר בחורה מאד יפה,ומוכשרת יש לו טיפה את ה חוסר ביטחון. וולאא משנה כמה cool הוא- למה זה טבעי- ואלה שמשחקים אותה don juans סתאם מזיינים את השכל
מה את אומרת בעצם?
שאלה : לפי ה- "אם אתה באמת מרגיש היא גדולה עליך, ומפחד מהרגע שאשכרה תיפגשו ותצטרך ״לחשוף״ את השינויים שעברו עליך, מה זה משנה אם היא רוצה להיפגש או לא? למה להמשיך לחפור בזה?"
את אומרת אז אין טעם להםגש בכלל ועדיף לעזוב אותה? כי לא הבנתי כלום
ד"א בשביל הרקורד, כן נפגשתי איתה במקרה- וכן חשפתי את השינויים- ואלל'א לא יודע איך זה קרה -אחרי כשזה כבר נהרס ןהיא כבר ידעה שיש לי בעיות ו"חשפתי" את השינויים בפגישה-
זה היה כמה שבועות אחרי הקטעים שהיא חידשה קשר, אחרי חודש וחצי ורצתה דף חדש, ואז התבעסה שנמנעתי מלהפגש איתה- שהייתי שולח לה פרחים, אבל לא עונה לה ל"sms , thank you" שלה כי ידעתי שמהר זה יגיע ללדבר על להפגש , וכמה ימים אחרי זה, שהיא באה לי ביציאה של " אם הייתי לוקחת יום חופש מהעבודה,ורוצה לבלות את היום הזה איתך, מה היית רוצה שנעשה" ואז לא רציתי לענות לה ( אגו - לא התאימו מבחנים - רציתי אותה מתוקה כמו קודם] ואז היא חתכה באה Lי ביציאות של " אתה לא בטוח בכלום, אתה לא יודע מה אתה רוצה, אני רוצה שהבחור יהיה יותר בטוח "- התנתקה מהשיחה בעצבים, והרגשתי שזה כבר מקולקל- אחרי כמה ימים, היו לה עוד יציאות מגעילות - כשהתנצלתי, היא יצאה לי ב " זה מה שאני מרגישה עכשיו". ואנחנו לא חייבים כלום אחד לשני, ושכל אחד מאיתנו יהנה מהחיים" (קולטת את השינוי?)
אז אחרי זה, עוד היינו קצת בקשר, ולא יודע , אחרי כמה שבועות, איזה שבת בלילה תןך כדי smsים , היא רצתה לבא אלי הביתה- ואני כמו אכבל הסכמת. איך היה ? - ואללא לא יודע.. אבל קלטה את השינויים ישר.. צעקה לי " אין לך שום אמביציות " וכל מיני כאלה נשארה אצלי 17 שעות עד שהיתה צריכה ללכת לעבודה, אבל זה לא היה כמו קודם ( זה היה אחרי שזה כבר התקלקל) לא היה sex , ישנה איתי מחובקת כל הלילה, על הבוקר איך שהתעוררה קצת, ישר נשכבה עלי וחיבקה , כשנפרדנו אמרתי לה על תעלמי , היא הרימה טיפה את הטון אמרה " אתה על תעלם"
אבל אני לא יודע.. ניסיתי לדבר איתה ואמרתי לעצמי אם כבר נפגשנו אז ננסה" כשדיברנו, והצעתי לה להפגש, היא אמרה שעסוקה ולא יצא להפגש עד ה week end ( מרחה אותי) והתחילה להטיף לי מוסר לדוגמא: כש"השווצתי" במשהו שיש לי - היא אמרה :" כל מה שאני רוצה ממך, זה שתהיה קצת יותר נורמאלי- לפחות טיפה" " שתחיה כמו בן- אדם שיחזור לך הצבע היפה לפנים " ואז המשיכה עם השטויות " מה אכלת היום בבוקר" " אתה צריך לקנות ויטמינים" דברה כל מיני שטוית-
פעם, כשהכל היה טוב , כשהייתי ה נותן לה סתאם מחמאה, היתה מאושרת , ישר מחייבת מחבקת, מנשקת-
ואותו יום כשדיברנו והיא זיינה את השכל על ויטמינים, וארוחות בוקר באתי לה במחמאה , והיא באה ביציאה מסריחה : אמרה :
"אתה נהדר, אבל אני לא מבינה אותך, ולא מכירה אותך" ואז היא כנראה שהיא קלטה שהיא באה ביציאה מגעילה, אז בישביל לצאת מיזה אמרה: " אתה לא משתדל ליגרום לי להכיר אותך" אחרי זה עוד היו לה קצת יציאת של " לאן נעלמת" אבל בכללי הכל דעך והפכתי לידיד רחוק, והיתה מדברת איתי רק כשהיה משעמם לה - כמה חדשיםם אחרי זה היה את הקטע עם הגלריה וגם היה את הקטע הזה
בקיצור כן חשפתי הכל
היה גם את הקטע הזה איתה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?ForumId=30&MessageId=171178984