היא יצרה איתי קשר רק ביביל להעיף אותי????

Peace and Love3

New member
|

עכשיו תכתוב פה בבקשה בכנות:

למה אחרי שהיא ביקשה ממך לחזור עליה אחרי המנורה כי היא דואגת לך-
למה לא חזרת אליה??
למה לקח לך יומיים לענות לבחורה שאתה חופר עליה כבר חצי שנה??

אין טעם לחפש

הגיון. כי לא חייב להיות כזה. הבחור סובל מדיכאון לא מטופל וכנראה עוד כמה הפרעות נפשיות, מסרב לקחת את עצמו לקבלת עזרה, ועיקר עיסוקו הוא לחפור באובססיביות בקשר שלא קרה. הבחורה כבר מזמן הבינה שמדובר בבן אדם לא יציב. מדי פעם, כשממש ממש משעמם לה ואין מה לעשות באותו רגע היא דוגמת את שלומו, באופן לגמרי ידידותי, והוא כל פעם מחייה אצלו בראש את הסרט ומתנהג באופן שמחזק אצלה את ההבנה שאין שם עם מי לבנות יחסים, גם לא ידידותיים.

ArrowNY88

New member
יעני את אומרת

- אין סיכוי עם הבחורה והיא סתאם כותבת אעוונטות
ok ~ אז ככה זהנראה לך מהצד

ArrowNY88

New member
אז איך

משנים את הרושם של ה "לא- יציב"?

מה? שנתחיל לדבר איתה ולנסות לבנות איתה עוד פעם אמון לאט לאט ?

בהתחלה זה לא היה ככה
כשהכרנו היינו בקשר חדשיים עד הנתק הראשון ואז היינו מתקשרים
נורמאלי ז"א אם הייתי מםספס טלפון מימנה הייתי חוזר אליה כשהייתי רואה את זה וככה גם היא - זה לא היה לוקחפחות מ חדשיים לקלוט את זה על משהו וללקבל את הרושם של ה לא יציב.

מצטערת

אין לי פטנטים איך לביים יציבות ולא יודעת אם יש למישהו. זה משהו שאו שיש לך או שאין <במקרה שלך אין>.
שחקנים מוכשרים יכולים לביים חוסר יציבות כדי להרחיק בחורה לא רצויה אם היא ממש קרציה ולא מבינה את הרמז, או כדי להשתחרר מהצבא במהירות האור.
אלה שחושבים שהם שחקנים מוכשרים יכולים לנסות לביים אי של יציבות חוסר היציבות שלהם כדי להרשים מישהו, אבל לפי חוקי הטבע - האנטרופיה תמיד מנצחת.
ההצגה מחזיקה מעמד זמן קצר בלבד, וכשהתנאים של 'המבחן' ייחלשו אתה תחזור למצב הטבעי - מצב של חולי לא מטופל ולא מנוהל.

אני מבינה את הרצון להיות איתה, ואת הרצון לקשר אנושי בכלל, אבל כדאי לך לחשוב מה אתה מביא לצד שני בתוך הקשר. לא מה אתה מקבל. כי כשהיא בוחנת אפשרויות לקשר היא מנסה לראות מה יוצא לה מזה. וכרגע אתה מסוגל להביא איתך בעיקר תסכול, אי הבנה, מרמור וכאב ראש. מחיר לא זול לשלם כדי שתהיה לך אורגזמה אחת או שתיים, אתה לא חושב?

ArrowNY88

New member
יודעת מה?

רגע אז מה ה -פואנטה שלך?
כאילו? " תפתור את הבעיות שלך עם עמצך, לפני שאתה מתחיל משהו עם הבחורה הזאת?"
הבנתי נכון?
היא בחנה את האפשרויות,
כשהכרנו היינו בקשר חודשיים, וגם היו כמה עינינים שלא
מצאו - חן בעיניה [לא משהו שקשור ב-חוסר יציבות] אבל זה משהו שהיא התפשרה עליו, או חשבה שזה ישתנה ולא משהו שהפריע ולא היתה אז בעיה של חוסר יציבות.
- אחרי זה היא נתק של חודש וחצי (בגלל קצת חוסר - יציבות ]
והיא : (בשפה שלך) בחנה אפשרויות לראות, מה יוצא לה מזה לקשר בתקופה הזאת ,וחזרה אלי כמו גדולה! עם דף חדש לגמרי ! בלי מבחנים , בלי "בדיקות" - זה היה ישר בקטע של " הכל אפשרי" מבחינתה - אשכרה כמעט הגישה את עצמה על מגש של כסף- אבל בחודש ו-1/2 הזה עברתי "מהפיכה" אבל היא לא ידעה את את זה. ואני קלטתי שבגלל ה"מהפיכה" לא הייתי מסוגל אתי כלום ( תסכול מרמרו כאב ראש} בגלל זה גם לא הלכתי על זה. והיא נעלבה ובגלל זה אני עכשיו גםלא הולך על זה" עכשיו - כי יש לי בלגנים לפתור עם עצמי א אנשים בפורום לא מבינים את זה והבחורה גם חושבת שיצאתי כבר מהבלגן

קרמבו341

New member
בטח אין טעם, אבל אני מתפתה לנסות שוב

תראה, אני יודעת שאתה מרגיש מותקף ולא מובן, אבל נסה שניה לצאת מעמדת ההתגוננות.

כשענית לקוני כתבת משהו מעניין. כתבת:
הכרתי בחורה מדהימה, ואני יודע שהיא גדולה עלי - אין לי מה לתת לה, אין לי איך לענין אותה, ואין לי מה להציע לה, היא יפה מידי, מוכשרת מיד,י משכילה מידי, מבוקשת מידי, בעינינים מידי - ואני לא !

אתה יכול לנסות ולהשתמש בפיסקה הזאת כדי לנסות ולהתחיל להבין (למרות שזה מאד ראשוני ושטחי) למה את בורח ממנה ומחבל בסיכוי שלכם לחזור לקשר. אם אתה באמת מרגיש היא גדולה עליך ומפחד מהרגע שאשכרה תיפגשו ותצטרך ״לחשוף״ את השינויים שעברו עליך, מה זה משנה אם היא רוצה להיפגש או לא? למה להמשיך לחפור בזה? הרי אתה תמשיך לפנטז על חידוש הקשר, אבל לא תעז לממש את הפנטזיה. מה אתה אומר?

ArrowNY88

New member
ואלל'א לא הבנתי כלום

לא הבנתי ,אבל, ננסה להגיב לך
כשעניתי ל - cony - ראית מה היא ענתה לי

אנשים משתנים לפעמים. אם באמת הייתי מרגיש שהיא גדולה עלי כשהכרנו
אז כלום לא היה מתחיל בנינו מלתכילה- אני מאמין שכמעט כל גבר כשמכיר בחורה מאד יפה,ומוכשרת יש לו טיפה את ה חוסר ביטחון. וולאא משנה כמה cool הוא- למה זה טבעי- ואלה שמשחקים אותה don juans סתאם מזיינים את השכל
מה את אומרת בעצם?
שאלה : לפי ה- "אם אתה באמת מרגיש היא גדולה עליך, ומפחד מהרגע שאשכרה תיפגשו ותצטרך ״לחשוף״ את השינויים שעברו עליך, מה זה משנה אם היא רוצה להיפגש או לא? למה להמשיך לחפור בזה?"
את אומרת אז אין טעם להםגש בכלל ועדיף לעזוב אותה? כי לא הבנתי כלום

ד"א בשביל הרקורד, כן נפגשתי איתה במקרה- וכן חשפתי את השינויים- ואלל'א לא יודע איך זה קרה -אחרי כשזה כבר נהרס ןהיא כבר ידעה שיש לי בעיות ו"חשפתי" את השינויים בפגישה-

זה היה כמה שבועות אחרי הקטעים שהיא חידשה קשר, אחרי חודש וחצי ורצתה דף חדש, ואז התבעסה שנמנעתי מלהפגש איתה- שהייתי שולח לה פרחים, אבל לא עונה לה ל"sms , thank you" שלה כי ידעתי שמהר זה יגיע ללדבר על להפגש , וכמה ימים אחרי זה, שהיא באה לי ביציאה של " אם הייתי לוקחת יום חופש מהעבודה,ורוצה לבלות את היום הזה איתך, מה היית רוצה שנעשה" ואז לא רציתי לענות לה ( אגו - לא התאימו מבחנים - רציתי אותה מתוקה כמו קודם] ואז היא חתכה באה Lי ביציאות של " אתה לא בטוח בכלום, אתה לא יודע מה אתה רוצה, אני רוצה שהבחור יהיה יותר בטוח "- התנתקה מהשיחה בעצבים, והרגשתי שזה כבר מקולקל- אחרי כמה ימים, היו לה עוד יציאות מגעילות - כשהתנצלתי, היא יצאה לי ב " זה מה שאני מרגישה עכשיו". ואנחנו לא חייבים כלום אחד לשני, ושכל אחד מאיתנו יהנה מהחיים" (קולטת את השינוי?)
אז אחרי זה, עוד היינו קצת בקשר, ולא יודע , אחרי כמה שבועות, איזה שבת בלילה תןך כדי smsים , היא רצתה לבא אלי הביתה- ואני כמו אכבל הסכמת. איך היה ? - ואללא לא יודע.. אבל קלטה את השינויים ישר.. צעקה לי " אין לך שום אמביציות " וכל מיני כאלה נשארה אצלי 17 שעות עד שהיתה צריכה ללכת לעבודה, אבל זה לא היה כמו קודם ( זה היה אחרי שזה כבר התקלקל) לא היה sex , ישנה איתי מחובקת כל הלילה, על הבוקר איך שהתעוררה קצת, ישר נשכבה עלי וחיבקה , כשנפרדנו אמרתי לה על תעלמי , היא הרימה טיפה את הטון אמרה " אתה על תעלם"
אבל אני לא יודע.. ניסיתי לדבר איתה ואמרתי לעצמי אם כבר נפגשנו אז ננסה" כשדיברנו, והצעתי לה להפגש, היא אמרה שעסוקה ולא יצא להפגש עד ה week end ( מרחה אותי) והתחילה להטיף לי מוסר לדוגמא: כש"השווצתי" במשהו שיש לי - היא אמרה :" כל מה שאני רוצה ממך, זה שתהיה קצת יותר נורמאלי- לפחות טיפה" " שתחיה כמו בן- אדם שיחזור לך הצבע היפה לפנים " ואז המשיכה עם השטויות " מה אכלת היום בבוקר" " אתה צריך לקנות ויטמינים" דברה כל מיני שטוית-
פעם, כשהכל היה טוב , כשהייתי ה נותן לה סתאם מחמאה, היתה מאושרת , ישר מחייבת מחבקת, מנשקת-
ואותו יום כשדיברנו והיא זיינה את השכל על ויטמינים, וארוחות בוקר באתי לה במחמאה , והיא באה ביציאה מסריחה : אמרה :
"אתה נהדר, אבל אני לא מבינה אותך, ולא מכירה אותך" ואז היא כנראה שהיא קלטה שהיא באה ביציאה מגעילה, אז בישביל לצאת מיזה אמרה: " אתה לא משתדל ליגרום לי להכיר אותך" אחרי זה עוד היו לה קצת יציאת של " לאן נעלמת" אבל בכללי הכל דעך והפכתי לידיד רחוק, והיתה מדברת איתי רק כשהיה משעמם לה - כמה חדשיםם אחרי זה היה את הקטע עם הגלריה וגם היה את הקטע הזה

בקיצור כן חשפתי הכל

היה גם את הקטע הזה איתה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?ForumId=30&MessageId=171178984

קרמבו341

New member
בתכלס כן הבנת אותי

בוא אני אפשט לך את הדברים: לבחורה יש חולשה אליך. היא לא רוצה להיות איתך בקשר כי היא יודעת שאתה מתוסבך קשות (סליחה, זאת האמת) אבל מדי פעם מתפתה לבדוק אם משהו השתנה. בגלל שאתה מרשים ככל כך לא מאופס, היא גם תפסה עמדה ״הורית״ ומגוננת כלפיך.

אם תצליח לחזור להיות איתה בקשר תצטרך לעמוד בהמון מבחנים שהיא תעשה לך. אני יודעת שפעם היא היתה אחרת, אבל דברים השתנו ואי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. אם אתה בעניין של להוכיח את עצמך, בלי לפשל ובלי להעלם אפילו ליום אחד, ומוכן לבלוע את הכבוד שלך ולהתמודד עם כל מה שהיא תפיל עליך, לך על זה. אבל זה לא יהיה קל ואתה תצטרך לעשות את כל העבודה הקשה.

אני, אישית, לא חושבת שאתה מסוגל לזה. אני חושבת שאתה בדיכאון וסובל מעוד קשיים רגשיים שלא ברורים לי. אני מאמינה שהעיסוק האובססיבי בבחורה הזאת מאפשר לך להימנע מלהתמודד עם הבעיות הגדולות יותר בחייך. אבל מה אני יודעת, אולי אני טועה.

ArrowNY88

New member
ואלל'א לא יודע

לא חושב שהיא חושבת שאני מתוסבך - היא יודעת שיש (היו) לי בעיות, כי אמרתי לה( ולא הזכרתי דכאון - המצאתי בעיות שיהיה תרוץ למה לא נפגשתי איתה] אבל היא לא חושבת שאני מתוסבך. כשהיינו בקשר טוב, אני זה שהייתי מרגיע אותה כשהייתה בוכה, או מעודד אותה כשהייתה מתוסבכת, סכ"הך היא בחורה וגם לא יש issues.
אני גם לא חושב שהיא מתפתה לבדוק אם משהו השתנה, סתאם דיברה איתי כשהיה משעמם לה. לא דיברנו יותר מחצי שנה (שאלה חבר מה איתי אמרה לו שאנחנו לא מדברים ומסרה ד"ש]
ובקשר ל"מבחנים" - נכון!
כשהכרנו כמעט ולא עשתה מבחנים, כי היא פשוט היתה מאוהבת כזאת ( אני חושב) מסווורת- עשתה מבחנים,אבל מבחנים שטותיים כאלה, שזה לא נחשב כמעט. - וככה אני רוצה אותה ! אבל היא מתחילה עם מבחנים כשהיא מתעצבנת, או מתאכזבת.- כשהיא חדשה קשר היא לא עשתה שום מבחנים- רצתה להפגש וזהו! למה שעכשיו יהיו מבחנים?
- "לא להעלם", זה לא מבחן מבחינתי, אלא התנהגות של בן- אדם נורמאלי. מה המבחן בזה?,או מה לא קל בזה?
ובקשר לדכאונות - כל אחד עובר דכאונות לפעמים- לא היית בדכאון אף-פעם? אנשים יוצאים מזה. זה כולה קטע של לקחת את עצמך בידיים.
ובלי קשר לכל זה אני אוהב את הבחורה הזאת כי יש לה השפעה טובה על אנשים (תלוי מאיזה זווית]
איפה שהוא היא פתחה לי את העיניים ו גרמה לי להסתכל על החיים קצת אחרת.
לדוגמא: ( וזאת רק דוגמא אחת..] על הדייט השני היא רצתה לבא אלי הביתה למה יום לפני זה היה כמעט כמו סרט כחול על הספסל ואז ברגע שהיא נכנסה קבלה חושך בעיניים מאיך שאני חי ( בגלל זה גם לא נתנה נראה לי) היא אפילו לא דברה איתי הרבה על זה שזה מעוצב דפוק ומעפן או על הלכלוך- אבל היא הפחידה אותי! היא שאלה אותי " למה איבדת תקווה מהחיים" או " למה שמת על עצמך פס" " למה לא אכפת לך מכלום" כשאמרתי לה שזה בולשיט ( כי זה באמת בולשיט] אז היא אמרה שככה זה נראה מאיך שאני חי והיא דברה ככה חדשים בגלל הקטע הזה
- שידרגתי הכל אמרתי לבעל הבית " או שאתה מחליף עכשיו את המטבח ה"גטו" הזה ואת המקלחת לחדשים ומשפץ את הבית או שאני עף מכאן בסוף החודש" החליף הכל לחדש העפתי את כל הרהיטים שטיחים צלחות ( הכל!!) קניתי הכל חדש [ולא מ IKEA]התקנתי recessed lighting העפתי ת שולחן סנוקר _ ישנתי על שולחן סנוקר אז למה לא היה מקום למיטה]
אז יש לה השפעה טובה ואני חייב לה " תודה" על זה היא רק לא יודעת

קרמבו341

New member
אני אענה רק על שני דברים, ובקיצור

למה שהיא תעשה מבחנים - ככה, כי זה מה שהיא תעשה. לא טוב לך, תמשיך הלאה. איכזבת אותה ופישלת כל כך הרבה פעמים, שהיא לא תקבל אותך אפילו כידיד בלי מבחנים. מה שהיה פעם לא רלוונטי. אם אתה חושב שתקבל שוב את הבחורה הזורמת והמאמינה שהיא היתה פעם, אתה טועה.

לא להיעלם - זה לא מבחן מבחינתך? זו התנהגות של בנאדם נורמלי? אז כנראה שאתה לא בנאדם נורמלי, כי עד עכשיו פישלת בזה שוב ושוב. אפילו באינטראקציה האחרונה שלכם נעלמת לה. עד עכשיו ממש
לא היית מסוגל לעמוד בדרישה הפשוטה הזאת.

ArrowNY88

New member
~ את האמת??

איך רשמת כמה פוסטוים למעל'ה?
"אם תצליח לחזור להיות איתה בקשר תצטרך לעמוד בהמון מבחנים שהיא תעשה לך."
~"אם" מרמז על משהו תלותי
לדוגמא : פעם אם כשהייתי עושה משהו קטן הייתי עושה משהו קטן היא היתה מאושרת
אי"כ גם כשהייתי עושה משהו באמת ששוה משהו היא היתה אדישה ו"הודפת"
כמו הדוגמא למעל'ה
אמרתי לה משהו מועיך ומרגש והיא הגיבה ב " אתה נהדר אבל אני לא מבינה אותך ולא מכירה אותך"

כאילו הורסת בכח

ככה לא נראה לי שזה בכיוון להצלחה של להיות בקשר עם הבחורה אז
אז אין לי מה לחשוב רחוק מידי
הלואי וזה היה בכיוון
נראה לי שהיא מדברת איתי רק כשמשעמם לה

ArrowNY88

New member
האמת? קצת לא הגיוני וחסר טאקט -

כשבחורה מכירה מישהו חדש, אז זה לגיטימי לגמרי לעשות מבחנים, ו-
אולי אפילו קצת הכרחי.. - כדי ליקלוט את הבחור
אצלי קרה בידיוק ההיפך..בהתחלה כמעט ולא היו "מבחנים" ( קצת כזה .. "מבחנים" קלים לאלל'א..ובכללי כמעט דלגה על זה)
אבל כשהיא התעצבנה שאני לא עונה לה על ה - sms ים, וקלטה שאני לא קורה לה להפגש, אז פתאם היא באה לי ב "מבחן"( אם הייתי לוקחת יום חופש מהעבודה מה היית רוצה שנעשה(?)) וזה עצבן אותי כי - ותאכלס- נכשלתי על המבחן הראשון- כי לא רציתיל ענות על זה בכלל! - ~ בגלל זה גם לא עניתי לה על זה… זה הרגיז אותי פחד...
~ למה? ~ קטע של אגו… - במילים אחרות: הכל היה פתוח ואפשרי בלי מבחנים ..כבר הסתובבת אצלי בבית עם הציצי בחוץ... למה את מעמידה אותי במבחנים עכשיו?? קצת לא פייר מצידה… וקצת חסר טאקט … ~ לא ככה?…)
כי מבחנים עושים בתחילת קשר ולא אחרי שאת אומרת שהכל יותר טוב מ מה שזה נראה ושהכל אפשרי? לא ככה? לא צדקתי בקטע של ה - אגו?

"

ArrowNY88

New member
ולמה את אישית חושבת שאני לא מסוגל לזה?

אני מבין שפישלתי, ושיש מצב שהיא התאכזה, ושיצאתי אהבל
אבל, מה היא כבר אמורה "להפיל עלי" חוץ מלבדוק אם אני לא חוזר על הטעויות שעשיתי?? או עוד כמה "מבחנים" שקשורים בעינינים שלא היית בסדר בהם קודם, כדי לראות אם באמת השתנת- כל זה מקובל והגיוני
או במילים אחרות אם בחורה באמת רוצה אותך, אז הגיוני שהיא תנסה לגרום לך להתקרב אליה כדי שזה יצליח ולא לעייף אותך עם מבחנים - כדי לנסות להכשיל אותך, או כדי לגרום לך להתעייף מימנה - לא? כי אם היא מנסה להכשיל אותך, או להיות בקטע של " טעות אחת ואתה עף" אז זאת לא ממש הזדמנות, והיא לא ממש רוצה אותך - לא הגיוני?

למעלה