היא יצרה איתי קשר רק ביביל להעיף אותי????

ArrowNY88

New member
כי פשוט לא רציתי לדבר אותו זמן

היא לא באה לי בטוב אז- כעשתי עליהה על הקטע הקודם עם הגלריה ופחדתי שאני יבא לה ביציאות מגעילות

מה???

לא חזרת אליה למרות שהיא ביקשה שתגיד לה שחזרת בשלום- כי היא "לא באה לך בטוב"??

אם אתה לא רואה מה שכולם מנסים לומר לך- אז באמת חבל על המילים..

ArrowNY88

New member
ואלל'א?

לא שווה להתאמץ בכלל ? אחרי ש יותר מחצי שנה חיכיתי לזה?
ואלל'א לא יודע.. היה לנו מדהים כשהיינו נפגשים והיה ניסיון לנסות
פעם 0 ובכללי הכל נהרס על סתאם שטויות - לא על ריב - לא על כי לא היה לנו מעניין או כיף ביחד - לא כי נמאס - ולא מכמעט שום סיבה אחרת שאנשים נפרדים?
אז מה? אחרי חצי שנה כדאי סתאם ככה לוותר בלי להתאמץ בכלל?

ArrowNY88

New member
אלי די כבר עם ה "טיפול"?

אני לא צריך את זה
אנשים הולכים לטיפול, כשהם לא יודעים מה צריך לעשות - אני כן יודע מה כן צריך לעשות!! אני יודע מה צריך לעשות כדי " לקחת את עצמך בידיים"
ראית שקרה משהו חדש עם הבחורה, - - חשבתי תגידי לי משהו כמו " תתנצל- תסביר לה או רעיון מקורי שלך { בתור - בחורה-} אבל את פשוט ממש רוצה שיכשל לי עם הבחורה מסיבה ממש לא ברורה..
מצד שני את גם לא חייבת לי כלום ולא חייבת לענות כלום!
תודה בכל מקרה,

AlabamaW0rley

New member
אף אחת לא רוצה להיות עם בחור שנעלם

כש"לא בא לו בטוב".

אתה יכול להחזיר אותה פעם אחת, פעמיים, שלוש, חמש, אתה יכול לקנות לה זרי פרחים ולשיר סרנדות, אבל אם תמשיך להעלם היא לא תחזור אליך באחת הפעמים.

אז מה בעצם אתה מבקש מאיתנו? שניתן לך רעיונות איך אפשר לסבן אותה ולשכנע אותה לחזור אליך? בשביל מה? בשביל שעוד שבוע נראה הודעה דומה שלך בפורום? זה די נמאס ומעצבן. אם אתה כזה חכם ולא צריך טיפול, למה שלא "תיקח את עצמך בידיים"?

ArrowNY88

New member
אני לא בקטע של לסבן אותה!

ואף פעם לא הייתי בקטע של לסבן אותה - מעולם לא!
ואף אחד / אחת לא יכול לבא ברעיון איך לשכנע אותה, אם היא לא רוצה.
סיפרתי מה באמת קרה - לא דיברנו הרבה זמן- כמעט 0 קשר - שאלה
חבר מה איתי, סיפרה לו שאנחנו לא מדברים, מסרה ד"ש , ולפני שבוע
פתאם התחילה לדבר איתי, ונשמעה כמו אחת שבא לה לדבר ( wow איזה תמונות שמת איזה מאמר מגניב ) ֿ התחילה עם חיוכים, וזהi בערך. כי אמרתי לה שאני יוצא. יומיים אחרי היא כבר לא היתה כזאת- היתה חייכנית, אבל לא זרמה כמו קודם- אולי כי לקח לי יומיים לחזור.
אז שאלתי מה אפשר לעשות חוץ מלהתנצל על זה - כי אני אוהב את הבחורה. ואני מאמין שהיא יודעת את זה, כי מרגישים את זה [ אם כל הבלגן שהיה…] אבל מסיבה לא ברורה אנשים ממש רוצים שיכשל לי איתה "בשביל מה? בשביל שעוד שבוע נראה הודעה דומה שלך"

stam45

New member
אתה באמת לא מבין?

תחשוב קצת האם זה הגיוני שכעשרה אנשים שאתה לא מכיר ירצו את רעתך, ומדוע כולם מצביעים דווקא על העניין שאתה אוהב לדחוף בחצי שורה בכל הסיפורים הארוכים שלך.

Survivor Man

New member

AlabamaW0rley

New member
כל פעם שאתם מתקרבים

אתה נבהל. אתה נבהל כי אתה חושב שלא מגיע לך ושאתה צריך לשחק איזו דמות כדי שהבחורה תישאר איתך. אתה מספר לעצמך סיפור שישנם איזשהם "קסמים" שעוזרים לך עם בחורות ולא שזו האישיות שלך שאליה נמשכים.

נדמה לי שאתה מרגיש חי יותר כשזורקים אותך, כי אז אין לך מה להפסיד, אתה יכול להיות עצמך. לכן אתה מכור להרגשה של לחיות על הקצה.

שלום

אנשים עלולים לשחק ברגשות חברים מפני שרגשותיהם אליהם משתנים ולא יציבים, ורגשות הם מורכבים. עליך לבדוק עם עצמך כמה היא חשובה לך. אם הקשר חשוב לך, אולי עדיף ליצור אותו עכשיו בדרך רחוקה יותר. לא לדבר הרבה, לא להרבות בנושאים אישיים מדי, לא להיקשר חזק מדי. אולי בהמשך יתקרב הקשר ויתחזק.

Peace and Love3

New member
זה בסדר, גם אני לא מופתעת

זה בדיוק אותו הסיפור עם הגלריה כל פעם מחדש.

גם הפעם היא ניסתה ליצור איתך קשר,.
גם הפעם ניסית לשחק אותה מגניב ומלא בעיסוקים יותר חשובים ממנה, כמו לקנות את המנורה, שזה ממש ממש חשוב עכשיו.
גם הפעם היא חיכתה לך שתדבר איתה, ומצאת איזה תירוץ טיפשי כדי לא לעשות את זה.
גם הפעם ייבשת אותה יומיים כי כל כך חשוב לך לשחק אותה מגניב.
וגם הפעם שלחת לה התנצלות עלובה בהודעה עלובה, שלא תחשוב בטעות שהיא שווה שיחת טלפון או משהו.

ועכשיו אתה מוזמן לענות על השאלה שכמה אנשים שאלו אותך כבר מקודם והתעלמת:
למה לא דיברת איתה אחרי שחזרת מהמנורה?

ArrowNY88

New member
זה הגיע ליותר מידי נגטיב...

ראבק.. יותר מחצי שנה חיכיתי לזה.. א אפילו לה הספקנו לדבר .. 2 וחצי משפטים…. וזה כבר הספיק להתקלקל עוד פעם --- fuckig איך??
בתקופה של הגלריה, זה מה שהיה : זה היה כמה חודשים אחרי שהיא העיפה אותי ,והתיחסה אלי כמו לידיד רחוק, שמדברת איתו כשמשעמם לה.יצרה קשר אחרי ששלחתי לה מתנה קטנה - חשבתי מקסימום תגיד תודה וזהו- אבל איך שהוk התחלנו לדבר - היא : "אז מה חדש?" - אני: " לא יותר מידי - מסתובב בגלרייות בזמן האחרון" - היא : " מחר גם תלך?" - אני " כנראה שכן .. " - היא " אני אוהבת גלריות…" >>>---------> ואני חשבתי שזה רמז ל "תזמין אותי לבא איתך" - כי ככה זה נראה, והרגיש לי אותו רגע - יצאתי טמבל נאיבי.. לא היה שם שום רמז ולא פרשתי נכון… -קורה… ארץ אחרת... הבדלי מנטליות…. - וגם חשבתי שאני מכיר את הבחורה- פעם היתה כימה ותקשורת מעולה עד הקטע עם ה- sms-ים
לדעתי לא היתה שם שום הזדמנות - כי אם היתה שם הזדמנותת,היא היתה רומזת על זה כשדביברנו בטלפון, או יום למחרת - וגם לא קבענו כלום! - זה לא שקבענו,והברזתי לה.- והתגובה שלה היתה חזקה מידי.. לדעתי... - היא שידרה לי " עוף לי מהחיים" ולא היינו כמעט בקשר מאז, עד לפני שבוע וחצי!
-- ואללא לא יודע… - יש לי כעס עליה, על איך שהיא הגיבה בקטע עם הגלאלריה - הייא נתקה קשר לגמרי! זה הגיע ליותר מידי נגטיב ברגשות אצלי - ופחדתי להגיד לה משהו שטותי, ומעליב אם היינו מדברים.. - פעם היינו מדברים שעות , אבל לפני שבוע וחצי,הרגשתי שקשה לי לזרום איתה כמו פעם - יותר מידי נגטיב…-
ובקשר להתנצלות- תאמיני לי שההייתי מתקשר אלייה ! אבל אני יודע, שהיא לא רוצה שאני אתקשר אליה! -עניין של הרגשה… - כמו שאז היא נתקה לי את הצ'אט בפנים ושידרה לי : "עוף לי מהחיים" (משם בא לי הכעס) - כשהתנצלתי(יומיים אחרי ה- פעם האחריונה ש "דיברנו"] היא היתה - online - דברנו קצת- אבל זה בכלללל כבר לא היה אותו ה דבר… הרגשתי שהכל כבר מצחיק אותה, שאני סתאם איזה ליצן טמבל בישבילה - אחרי יותר מפאקינג חצי שנה...~ ויודעת מה? שלחתי לה התנצלות מאד כנה בהודעה ב - Face -Book - וגם כתבתי לה, שמאד רציתי להשלים איתה, ושאני מאד רוצה להתנצל על הכל באופן אישי פנים מול פנים ( עם עוד כמה תאורים יפים) באמת שכתבתי לה יפה.
ו את יודעת איך היא ענתה לי?? כמו למפגר טוטאלי- " מה פתאם?? לא עשית שום דבר רע… הכל בסדר איתך… אף - פעם לא הייתי ברוגז איתך … " --- אני באמת מרגיש שהיא עונה לי כמו לדביל טוטאלי - ומאז מתעלמת מימני…- וזה מבחורה ש פעם מאד מצאתי חן בעיינה, וראתה את הכל קורה אחרת בינינו… {...i knbow its true - } באמת שאני לא יודע מה לעשות עכשיו…
שנשלח לה פרחים ליום האישה??

למעלה