זה הגיע ליותר מידי נגטיב...
ראבק.. יותר מחצי שנה חיכיתי לזה.. א אפילו לה הספקנו לדבר .. 2 וחצי משפטים…. וזה כבר הספיק להתקלקל עוד פעם --- fuckig איך??
בתקופה של הגלריה, זה מה שהיה : זה היה כמה חודשים אחרי שהיא העיפה אותי ,והתיחסה אלי כמו לידיד רחוק, שמדברת איתו כשמשעמם לה.יצרה קשר אחרי ששלחתי לה מתנה קטנה - חשבתי מקסימום תגיד תודה וזהו- אבל איך שהוk התחלנו לדבר - היא : "אז מה חדש?" - אני: " לא יותר מידי - מסתובב בגלרייות בזמן האחרון" - היא : " מחר גם תלך?" - אני " כנראה שכן .. " - היא " אני אוהבת גלריות…" >>>---------> ואני חשבתי שזה רמז ל "תזמין אותי לבא איתך" - כי ככה זה נראה, והרגיש לי אותו רגע - יצאתי טמבל נאיבי.. לא היה שם שום רמז ולא פרשתי נכון… -קורה… ארץ אחרת... הבדלי מנטליות…. - וגם חשבתי שאני מכיר את הבחורה- פעם היתה כימה ותקשורת מעולה עד הקטע עם ה- sms-ים
לדעתי לא היתה שם שום הזדמנות - כי אם היתה שם הזדמנותת,היא היתה רומזת על זה כשדביברנו בטלפון, או יום למחרת - וגם לא קבענו כלום! - זה לא שקבענו,והברזתי לה.- והתגובה שלה היתה חזקה מידי.. לדעתי... - היא שידרה לי " עוף לי מהחיים" ולא היינו כמעט בקשר מאז, עד לפני שבוע וחצי!
-- ואללא לא יודע… - יש לי כעס עליה, על איך שהיא הגיבה בקטע עם הגלאלריה - הייא נתקה קשר לגמרי! זה הגיע ליותר מידי נגטיב ברגשות אצלי - ופחדתי להגיד לה משהו שטותי, ומעליב אם היינו מדברים.. - פעם היינו מדברים שעות , אבל לפני שבוע וחצי,הרגשתי שקשה לי לזרום איתה כמו פעם - יותר מידי נגטיב…-
ובקשר להתנצלות- תאמיני לי שההייתי מתקשר אלייה ! אבל אני יודע, שהיא לא רוצה שאני אתקשר אליה! -עניין של הרגשה… - כמו שאז היא נתקה לי את הצ'אט בפנים ושידרה לי : "עוף לי מהחיים" (משם בא לי הכעס) - כשהתנצלתי(יומיים אחרי ה- פעם האחריונה ש "דיברנו"] היא היתה - online - דברנו קצת- אבל זה בכלללל כבר לא היה אותו ה דבר… הרגשתי שהכל כבר מצחיק אותה, שאני סתאם איזה ליצן טמבל בישבילה - אחרי יותר מפאקינג חצי שנה...~ ויודעת מה? שלחתי לה התנצלות מאד כנה בהודעה ב - Face -Book - וגם כתבתי לה, שמאד רציתי להשלים איתה, ושאני מאד רוצה להתנצל על הכל באופן אישי פנים מול פנים ( עם עוד כמה תאורים יפים) באמת שכתבתי לה יפה.
ו את יודעת איך היא ענתה לי?? כמו למפגר טוטאלי- " מה פתאם?? לא עשית שום דבר רע… הכל בסדר איתך… אף - פעם לא הייתי ברוגז איתך … " --- אני באמת מרגיש שהיא עונה לי כמו לדביל טוטאלי - ומאז מתעלמת מימני…- וזה מבחורה ש פעם מאד מצאתי חן בעיינה, וראתה את הכל קורה אחרת בינינו… {...i knbow its true - } באמת שאני לא יודע מה לעשות עכשיו…
שנשלח לה פרחים ליום האישה??