היא יצרה איתי קשר רק ביביל להעיף אותי????

Peace and Love3

New member
אני יגיד לך איך זה התקלקל אחרי שני משפטים

היא יזמה קשר ורצתה לדבר איתך,
אמרת שתחזור לדבר איתה עוד כמה זמן, היא חיכתה וחיכתה, ואתה הלכת לישון בלי להגיד כלום.

היא הבינה שאתה ממש לא מעוניין לדבר איתה. ואתה אפילו לא מכבד אותה מספיק כדי להגיד לה שאתה לא יכול לדבר.
וזהו, ירדה ממך.

ArrowNY88

New member
so….?

כתבת : "היא הבינה שאתה ממש לא מעוניין לדבר איתה" וזה זה לא כל- כך נכון
היא יודעת שאני אוהב אותה!
קודם - כל כי מרגישים את זה - כמו שאת יודעת כשמישהו אוהב אותך
ֿ אם לא היתי מעונין לא הייתי שולח לה פרחים שמםניות או מתנות
( נו באמת….)

יותר מחצי - שנה חיכיתי לזה…? לא חבל לפספס עכשיו? מה אפשר לעשות עכשיו?? התנצלתי מאד כנה כמו שאולי אף, אחד לא התנצל לפניה אולי אף - פעם
מה? באמת שלא כדאי לי להשתדל עכשיו? ככה? תוך 2 משפטים הכל הלך? או שסתאם לא בא לך ליעץ כי נראה לך שבפעם הבאה יקרה משהו דומה?

Peace and Love3

New member
היא ממש לא יודעת שאתה אוהב אותה

אנשים לא מרגישים את זה, הם לא מסיקים את זה לבד והם לא מבינים רמזים.
מה שהיא מבינה זה התנהגות, ואתה מתנהג כמו בנאדם מאוד לא סגור על עצמו, כן, מידי פעם אתה שולח איזה מתנה, אבל כל פעם מנסה ליצור איתך קשר ולהתקרב, אתה מסנן אותה ליומיים ואז חוזר עם איזה התנצלות באסאמאס.

ואם נדבר על ההתנצלות הזאת, אתה אפילו לא מבין מה אתה עושה לא בסדר, אתה סתם מתנצל, סוג של מס שפתיים כזה, ממש לא התנצלות ששווה משהו.
ובגלל היא מגיבה לזה כמו למפגר. פעם הבאה שהיא תשאל אותך על מה אתה מתנצל, תגיד לה בפירוט בדיוק על מה אתה מתנצל!! כן, בנות רוצות לשמוע שהבנת *בדיוק* מה עשית לא בסדר, ולא סתם לשמוע התנצלות חסרת משמעות כל פעם שהיא כועסת עליך.

בקשר לסוף, אם אתה רוצה להיות איתה בקשר, אז תתחיל לחזר אחריה כבר! ולא לשחק את משחקי הקרוב רחוק בתוספת סינונים האלה.
רוצה אותה? לך על זה בכל הכח ותראה לה שאתה רוצה אותה! במקום ללכת לישון בזמן שהיא מחכה לך שתחזור לצ'אט.

ArrowNY88

New member
ואלל'א יודעת?

את צודקת, אבל את גם טועה!
אני לא מדבר על רמזים, אני מדבר על עובדות!!
היא יודעת שאני אוהב אותה כי מרגיshים את זה...
באיך שהעברנו שעות ארוכות ביחד, באי שדיברנו , באיך שהיתיחסתי אליהה אז,.. ובאיך שנגעתי בה
אין שם מקום לטעויות ולספקות - כמו שאת מרגישה את זה כזה קורה
לך! - היא גם יודעת שהיא פגעה בי- אולי קצת נקמה.. לא יודע...
יותר מפעם ,היא התחילה לדבר איתי כשסתאם היה משעמם לה. ולא כי היו לה כוונות להתקשר o ולהתקרב! - אבל, זה התחיל אחרי שכבר נהרס לי איתה, אז אני לא מאשים אותה…
ובקשר להתנצלות הזאת.. מאיפה את יודעת שאני סתם מתנצל?, סוג של מס שפתיים כזה?? את לא יודעת מה כתבתי לה..
כתבתי לה מאד כנה… וציינתי שם את רוב הטעויות שעשיתי..
חלק מ - מה שכתבתי לה זה ש זה מפחיד אותי שאת {היא} חושבת שאני "פשוט כזה ולא מסוגל התנהג בצורה אחרת" - כתבתי לה שמאד חבל לי שזה קרה עוד פעםת ושאני מאד מצטער על זה.. - כתבתי לה שאני רוצה לפגוש אותהת לחבק אותהת להסתכל לה בעיניים וסוף- סוף להתנצל על הכל בקטע אמיתי ואישיץץ
אבל היא הגיבה לי כמו למפגר… ענתה לי " מה פתאם? , הכל בסדר איתך, אף פעם לא הייתי ברוגז איתך… וכו' - אבל מנתקת קשר ומתעלמת- so…? - אז איך אני לא ארגיש שהיא מתיחסת אלי כמו לליצן מפגר…? - ככה היא הגיבה לי גם אז כשנמנעתי להפגש איתה כשהיא פתחה דף חדש…
- איך אני יכול ללכת על זה בכח כשהבחורה מתעלמת ממך??
פעם שעברה בקטע עם הגלריה - רק אמרתי לה "היי" בצ'אט - והיא פשוט התנתקה מהצ'אט - שזה כמו לנתק את הטלפון בפנים…

שנשלח לה פרחים ליום האישה? או שמיותר….?

למעלה