"היהודים" בשיתוף פעולה עם סלקום

AvtipuS

New member
"היהודים" בשיתוף פעולה עם סלקום

סלקום ווליום אה-לה וודסטוק יום שני, 11 ביוני 2007, 12:12 מאת: חן רוזנק, מערכת וואלה! החברה הסגלגלה משיקה 3 ימי פסטיבל מוזיקה בכנרת, עם כל מוזיקאי שאתם יכולים להעלות על הדעת, במסגרת אירועי "ווליום 3" שישתלטו לכם על הקיץ תתכוננו, ממש בקרוב יתחילו לפמפם לכם את "ווליום כנרת" ולאן שלא תיפנו תראו את הלוגו הפרחוני של אירוע השיא ב"סלקום ווליום 2007". אחרי הפתיח בניצנים והפרק השני בת"א, נוחת עלינו עכשיו החלק השלישי והגדול ביותר עד כה באירועי החברה הסלולרית. במסיבת עיתונאים שהתקיימה הבוקר הכריזו בסלקום על "אהבה. מוזיקה. סלקום", המהלך שלהם לקיץ הקרוב בו השקיעו 20 מיליון ₪. גולת הכותרת הוא פסטיבל שיימשך שלושה ימים ויתפרס על חוף גולן בכנרת, ב- 29-31 באוגוסט, אליו צופים בחברה שיגיעו 35 אלף איש. בסלקום חשבו על וודסטוק, אנחנו היינו הולכים יותר על הכיוון של צמח. את הבמה המרכזית יפתח גמר "כוכב נולד 5", ואחריו יעלו ויבואו (קחו נשימה עמוקה): היהודים, הדג נחש, נינט, אביב גפן, סינרגיה, בית הבובות, מוקי, אייל גולן, שרית חדד, סאבלימינל, הצל ומשפחת תאקט, הראל מויאל, שייגעצ, מוש בן ארי, שי גבסו והג'ירפות. המתחם יכלול גם במה צעירה - במת "ווליום לייבל", שבה יופיעו מוזיקאים "צעירים" כביכול כמו רם אוריון, נועם רותם, שילה פרבר, תומר יוסף ועוד (או בואו ונקרא לילד בשמו- אמנים שאינם פועלים בדיוק לפי כללי המיינסטרים). וכמובן, בנוסף - בשטח הפסטיבל יתקיימו מסיבות, הקרנות סרטי קולנוע, שוק אמנויות, מגרשי ספורט, ובל נשכח את תושב הקבע של המקום, הלונה-גל, שיהיה פתוח כל היום וכמעט כל הלילה, בעלות הסמלית של 10 ש"ח. חברת אגד תוציא קווים מיוחדים לאירוע, כשמחירי הכרטיסים ינועו בין 50 ש"ח ללקוחות סלקום ל – 150 ש"ח לאורחים שיוכלו לרכוש כרטיסים רק דרך לקוחות החברה. קח תרמיל קח מקל חברת סלקום לא מסתפקת בכיבוש הכנרת (מי מפחד מהסורים כשיש את חברות הסלולר?) ופורשת שלל מהלכים נוספים ברחבי הארץ. בחברה הסגולה משיקים גם את "ווליום בדרכים", מסע הופעות של מאיה בוסקילה ושי גבסו, בהנחייתו של רודריגו גונזלס , שיפשוט , במהלך ימי חמישי, על שמונה לוקיישנים שונים, מקריית שמונה ועד נתיבות. החל מתאריך 21 ביוני הם יצאו לדרכים. לצד ההופעות המרכזיות של בוסקילה וגבסו, יקימו בסלקום גם במת להקות מקומיות, להרכבים שגדלו ב"מרכזי ווליום" למיניהם, ולא ישכחו לפמפם גם את "כוכב נולד", לה הם נותנים חסות בשנה החמישית ברצף- כשתושבי הערים ישתתפו בצילומי הסדרה, ויצפו בפרק בשידור חי. את "מרכזי ווליום", פרוייקט המעורבות החברתית של סלקום, דוחפים בחברה גם במהלך העונה של "כוכב נולד 5". הלהקות מההמרכזים המוזיקליים ימשיכו להופיע בתכנית לאורך העונה. את תלבשי את השמלה הסגולה ועוד שיתוף פעולה מוזיקלי-סלולרי: אורית שחף ותום פטרובר מצטרפים אל להקת סינרגיה, ומוציאים גם הם את אלבומה החדש של להקת היהודים, "פורטה", בפורמט סלולרי בנוסף לזה הרגיל. האלבום ישווק ע"י "ווליום לייבל". את הקמפיין הפרסומי של החברה, תחת הכותרת " מוזיקה מחברת בין אנשים", יובילו חבורת הזמר הגבעטרון יחד עם צמד חובבי ציון. במאש-אפ (טכניקה שהייתה מגניבה לפני שנתיים בדיוק) של "זמר, זמר לך" עם "רוצה בנות" מקווים בחברה למשוך את המוני בית ישראל לאירועים שלהם הקיץ. http://music.walla.co.il/?w=/202/1120763

../images/Emo6.gif די להשוות אותם לסינרגיה ../images/Emo3.gif.

סתם. זה נשמע אחד הדברים הכי שווים שהיו עד כה בישראל, כנרת. היהודים. מוש בן ארי. אביב גפן. הג'ירפות. ש י ל ה פ ר ב ר ! וואו. רק חבל שאלו התאריכים
.

izzys

New member
כתוב.

המתחם יכלול גם במה צעירה - במת "ווליום לייבל", שבה יופיעו מוזיקאים "צעירים" כביכול כמו רם אוריון, נועם רותם, שילה פרבר, תומר יוסף ועוד (או בואו ונקרא לילד בשמו- אמנים שאינם פועלים בדיוק לפי כללי המיינסטרים).

אדם ק

New member
מממ ../images/Emo6.gif

היהודים? סינגריה?
אבל נשמע באמת טוב! מקווה להיות שם...

אולי בכל זאת יהיה מופע שיציל ת'קיץ../images/Emo13.gif

נשמע שווה.
אבל אני צופה המון של ערסים.. [לונה גל בעלות סמלית של 10 ש"ח]

nils11

New member
אוי ואבוי!!!!!! לא אלבום סלולריייייי!!!

רק לא אלבום סלולרי, בבקשה לא
זה פשוט נורא!! אני הולך להתאבד. ביי. יום שחור.

AvtipuS

New member
אימו.

סתם
שמע בהתחלה גם אני הייתי מופתע מה פתאום הם מוציאים את פורטה גם על כרטיס זיכרון, אבל למה לא? הטכנולוגיה מתקדמת ואתה יכול לסמוך על הלהקה שיש להם את השיקולים שלהם להוציא את האלבום גם על גבי כרטיס זיכרון. חוץ מזה אנחנו מקבלים כרטיס של ג'יגה שאפשר לפרמט במחיר זול
והם מוציאים אותו בנוסף לאלבום שיצא על דיסק, אז למה לא?

nils11

New member
בדיוק בגלל עניין הכסף.

אני לא יודע כמה אתה אוהב אותם, אני מניח שהרבה. אבל בתור בן אדם שהיהודים הם כל החיים שלו בשנה האחרונה, אני לא מסוגל לשמוע את שתי המילים "היהודים" ו"מסחור" באותו המשפט. זה עושה לי רע מדי. תהנה עם כרטיס הזיכרון ג'יגה שלך:S אני כבר לא אהיה כאן כדי לראות אותו

AvtipuS

New member
שמע...הטכנולוגיה מתפתחת.

אז יצא שאצלנו בארץ סלקום הם הראשונים בתחום, אבל זה פשוט להוציא את האלבום במדיה נוספת. [אאל"ט שירי מיימון הוציאה נגן MP3 עם הדיסק שלה עוד לפני סלקום אבל בלי קשר לחברה סלולרית] כמו שהיו תקליטי ויניל,קלטות והדיסקים שעד עכשיו שולטים בשוק עכשיו נכנסים האלבומים על כרטיסי הזיכרון, אני בעד. שמע,רוב האנשים לא מסתובבים עם דיסקמנים היום. אז אתה קונה דיסק,מעביר אותו למחשב ומעביר אותו לנגן MP3\סלולרי שלך והדיסק רוב הזמן יושב ומעלה אבק, למה לא לקנות כרטיס זיכרון ולשים ישר בטלפון או בנגן שתומך בכרטיסי זיכרון ולשמוע את האלבום? אתה תקבל את אותה המוסיקה שאתה אוהב והאמן יקבל את התמורה שמגיעה לו על כך. אני לא רואה פה מסחור.

AvtipuS

New member
למה לא?

הם עוזרים למדיה החדשה להיכנס. אם מי שהיה מוציא את האלבום על כרטיס זיכרון היו חברות התקליטים זה היה שונה? הד ארצי,התו השמיני,NMC כל אלה... מה שהם לא עושים סלקום עושה, אני לא רואה בזה שום בעייה.

Noam TG

New member
זה כן שונה

כי ברגע שסלקום נותנת חסות לכל הדברים הם עוזרים למכור גם את סלקום לעומת זאת אם התו השמיני היה מוציא אלבומים בצורה הזו, אז הם מקדמים ומוכרים את עצנמם, וכך צריך להיות.

Noam TG

New member
מוסיף:

אל תשכח שלמרות שסלקום מאוד רוצה להכנס לתדמית של 'לעזור לאמנים ועוזרת למוזיקה להתפתח' , בסופו של יום היא עדיין מוכרת פלאפונים. לעומת זאת התו השמיני בא למכור מוזיקה מכל הסוגים, ומחתים הרבה אמנים שהם לא גלג"צי, ולכן הם באמת מעודדים מוזיקה.

AvtipuS

New member
על הקשר בין סלולרים למוסיקה

הסלולר הוא גם פלטפורמה למוסיקה. בסופו של דבר הסלולר נמצא איתך כמעט בכל מקום והסלולרים רק הולכים ומתפתחים בנושא המוסיקה. [מ iPhone ומתחריו עם הארד דיסק של 4\8 ג'יגה דרך מותג הווקמן של סוני שנמצא במכשירי סדרת ה w של סוני אריקסון וסדרת המולטימדיה של נוקיה-n, ועד לתקן A2DP של הבלוטות' שמאפשר לך לשמוע באוזניות סטריאפוניות מוסיקה באיכות מדהימה בצורה אלחוטית ויש עוד המון דוגמאות.] לכן המוסיקה,או לפחות צורת השיווק שלה מתפתחת גם כן לכיוון הסלולר. אם הדיסק היה נמכר במבצע ברשתות מזון למיניהן במבצע אם קונים מוצר כלשהו ואז מקבלים את הדיסק במחיר מוזל, לזה הייתי קורא מיסחור. אבל יש קשר מאוד חזק בין הסלולר למוסיקה ובין המוסיקה לסלולר ואני לא רואה שום דבר רע בלקדם את זה. אני יודע שחפרתי אבל תחום הסלולר זה אחד מתחומי העניין העיקריים שלי אז...

nils11

New member
האמת שדי השתכנעתי ממה שאמרת.

שאלתי את עצמי למה זה מגניב כשאנשים מורידים מהמחשב לפלאפון ואז שומעים את זה וזה לא מגניב כשאנשים קונים את האלבום ישירות לסלולרי, ולמעשה הגעתי למסקנה שזה אפילו חיובי. אבל בכל זאת יהיה לי מוזר לראות את היהודים נכנסים לכל עולם התקשורת.. זה ירתיע אותי במובן כלשהו, אין מה לעשות, התרגלתי למשהו אחר.

nils11

New member
לעזור לאומנים? לקדם את המוזיקה?

הדבר היחיד שסלקום רוצים זה כסף, שום דבר מעבר. זה עוד פן שמאכזב, בסך הכל מהסיבה הזו היהודים עברו לתו השמיני- תום אמר שבתו השמיני באמת מעריכים מוזיקה טובה, אז עכשיו לפרסם את זה בסלקום? אני מאמין שבעוד כשנתיים שלוש כבר לא יישארו דיסקים, הכל יהיה על כרטיסי זיכרון לפלאפון, ועוד 10 שנים כולם כבר יסתובבו עם חולצות שמנגנות מוזיקה אלחוטית לאוזניים. זה הורס את כל הקטע של האלבומים ומוריד מהערך לדעתי.

AvtipuS

New member
כמו שאמרתי

זה שתום אמר שהם עברו לתו השמיני כי הם מעריכים מוזיקה טובה לא נוגד את העבודה עם סלקום. כמו שאמרתי,פלטפורמה נוספת. ואם הדבר היחיד שסלקום רוצים זה כסף,ואנחנו מרוויחים את האירועים האלה,אנחנו מרוויחים את הטכנולוגיה החדשה והאמנים מרוויחים יותר על המוסיקה שלהם, מה רע?

למעלה