"היהודים" בשיתוף פעולה עם סלקום

rcdrt

New member
כל עוד הם מפרסמים את הדיסק שלהם זה לגיטימי !

כל אומני ישראל מפרסמים את קוקה קולה!! מה ההבדל? שנה אחרי שנה ואף אחד לא אומר על זה כלום. עזבו שטויות . כל עוד הם מפרסמים את הדיסק שלהם זה לגיטימי

אדם ק

New member
וואי אני מכיר את החוף הזה כל כך טוב

ומה שהתמונה הזאת מציגה נראה כל כך לא הגיוני... בינתיים אפשר רק לקוות שיצא מזה משו טוב

ella42

New member
../images/Emo4.gif

ממש מאכזב כל הענין הזה של שיתוף פעולה עם סלקום... כל היופי ביהודים שהם לא נעזרים בכל מיני חברות כדי להיתפרסם

nils11

New member
לגמרי..!

הייתי שם קאמפינג של ארבעה ימים בחופש הגדול וזה אפילו לא דומה:S החוף היה מלא בזבל וריק מאנשים, שירותים ומקלחות בכלל בלי אור, היינו צריכים להשתמש בנירות, וכשהיינו אז לא סיפקו חשמל בכלל, אני לא יודע אם עכשיו כבר מספקים. (היינו צריכים להביא גנרטור מהבית כדי לשים קצת אור..) ובכלל, החוף ממש קטן לפי מה שאני זוכר..! 35,000 איש?! הייתי נותן למקום הזה לכל היותר 1500, וגם זה די בהגזמה. אבל זה היה בדיוק לפני שנה, אולי אני כבר לא זוכר טוב.

izzys

New member
רק לי ממש הפריע בכל העניין האלבום הסלולרי?

. כל שאר הפסטיבל נשמע מצויין.

Dug E

New member
למה לא?

קשה מאוד להתפרנס ממוסיקה בארץ הזאת. ואם לבוא לקהל מצד אחר, זה מה שצריך לעשות כדי להתפרנס ממוסיקה, אז למה לא? בגלל שסינרגיה עשו את זה קודם? פשוט באו לקהל ממקום אחר, מקום שיותר מדבר לנוער של היום. כי תאכלס, אין היום הרבה ילדים בגילנו שיכניסו דיסק למערכת, ישבו בהתעניינות עם ספר המילים ויעקבו אחר כל הדיסק בשמיעות הראשונות. מה שכן יותר ידבר-כרטיס זיכרון שיכיחל את כל שירי האלבום כדי לשמוע בנסיעה באוטבוס או בהפסקה בבית ספר. נכון, זה עצוב אבל לצערנו ככה כנראה מתפרנסים ממוסיקה בארץ וככה גם ימשיכו. אין דרך לעצור
.

AvtipuS

New member
זה לא עצוב בכלל.

תקרא את מה שהגבתי למעלה לנועם. אתם פשוט באים בתפיסה של "סלולר=מסחור", אבל צריך להבין שסלולר זה לא רק כסף יש בסלולר הרבה מעבר. ומי אמר לכם שהלהקה עושה את זה רק בשביל להתפרנס? זאת פלטפורמה חדשה של צריכת מוסיקה. ארקדי דוכין שיחרר את האלבום החדש שלו "חלומות למבוגרים" קודם כל להורדה למכשירים של סלקום לפני שהגיע לחנויות, לדעתי האלבום מעולה וזה שהוא הוציא את האלבום קודם ללקוחות סלקום זה לא גורם לי להעריך אותו פחות. ואל תשכחו שמוציאים את האלבום גם על גבי דיסק ככה שמי שרוצה לקנות אותו ככה, לא תהייה שום בעיה.

רק לא גלובס ../images/Emo7.gif

"תן ציון בין 1 ל-10 לגלובס ולדה מארקר. 'מידע אמין ומדוייק'..."

../images/Emo6.gif

גלובס? זה לא עיתון לאנשי עסקים? "השלם את המשפט: קוראי גלובס הם..." "אנשי עסקים" "אנשי עסקים" "אנשי עסקים" ...

AvtipuS

New member
סלקום זה עסק ../images/Emo3.gif

ונו מה חיפשתי בגוגל בצורה הכי עילגת "היהודים סלקום" וזה הראה לי בגוגל ניוז שם את כל המקומות שכתבו על זה

izzys

New member
זה עיתון של אנשי עסקים,

בגלל זה מציגים את ה"ווליום קיץ" כצעד עסקי לכל דבר, כחלק מהתחרות בין סלקום לפלאפון ואורנג'.

מתנות

New member
היהודים בחוף גולן נשמע מצויין,

הם לא הופיעו שם כבר שנתיים או שלוש... אבל למה להרוס עם הידיעה על הדיסק בכרטיס זכרון?
לא מוצא חן בעיניי בכלל, לא מבינה מה השיקולים. אני אוהבת את המוזיקה שאני אוהבת על דיסק, עם בוקלט מושקע ועיצוב שתואם את השירים. מקווה שתגיע אליי איזו תובנה שמחה לגבי העניין..

למעלה