"היהודים" בשיתוף פעולה עם סלקום

rcdrt

New member
אני לא מבין מה הבעיה

אני לא מבין מה הבעיה של דיסק על כרטיס זיכרון? זה בסך הכל עוד פורמט חדש לשמיעה. זה הכל. מי שלא אוהב את הפורמט הזה יכול לקנות דיסק רגיל עם עטיפה והכל. היהודים לא אמרו שהדיסק יהיה רק דרך סלקום בצורה בלעדית כלשהי אלה פשוט תהיה אופציה למי שרוצה גם בפורמט כזה של כרטיס זיכרון לא נשמע לי ביג דיל בכלל מה לעשות זה העולם היום זה לא כמו משינה שנתנו בלעדיות בזמנו רק ללקוחות סלקום או כמו ארקדי שנתן גם הוא בהתחלה את הדיסק רק ללקוחות סלקום מי שירצה יקנה רגיל ומי שירצה יקנה כרטיס זיכרון לא נשמע לי בעייתי מה שחשוב באמת זה איך הדיסק נשמע ומי מה ששמעתי עד עכשיו הוא נשמע פצצות! היהודים באים!

מתנות

New member
אני לא כל כך יודעת להגדיר את הבעיה,

אבל גם לא רואה סיבה למה להוציא את הדיסק בפורמט כזה.... מה טוב בזה? (חוץ מהמוצר הנוסף למכור והדרך הנוספת להרוויח, אבל היהודים שאני מכירה לא מחליטים על דברים כאלה לפי כסף.) באמת מה שחשוב זה שהמוזיקה נשארת אותה המוזיקה, שנכתבת רק מהמקום הכי אמיתי שיש, אלו היהודים וזה בהחלט סיבה לא לדאוג, אבל עדיין, זה חדש ומפחיד.. אולי בגלל שזה חדש אני צריכה קצת זמן להתרגל, לא יודעת.

izzys

New member
כרטיס זכרון זה אמנם פורמט חדש,

אבל זה לא כרוך רק בזה. זה כרוך בבאנרים עצבניים בצד של תפוז או בכל אתר אחר, זה כרוך בים פרסומות מבויימות מעצבנות בערוצים המסחריים, זה כרוך בשלטי חוצות שעליהם חברי הלהקה לצד כוכב בומבסטי של סלקום, זה כרוך בחרישה אינטנסיבית על "להיט" מסויים, (שכולנו ראינו בעבר איזה רצח אופי זה עשה לשירים טובים כמו "קח אותי", שאנשים מסויימים סולדים מהם עד היום מפאת החשיפה/חפירה/חרישה וכיוצא בזה.) אתה באמת מסוגל לראות את היהודים בפורמט החדש הזה? אתה באמת רואה להקה כמו היהודים, שעומדים מעל עשור מאחורי אמירות אנטי מיינסטרימיות, משתתפת בקמפיין כזה? בעיניי זה שימוש במוזיקה כמצרך. זה קידום הפורמט החדש על חשבון היצירה של הלהקה. במקרה הפרטי שלי זה שוק ענקי עניין כרטיס הזכרון, מהסיבה הפשוטה שברגע שסינרגיה יצאו עם הפורמט החדש והייחודי הזה, אני נשמתי לרווחה ואמרתי לעצמי ולכמה אנשים איזה יופי שאצל היהודים זה בחיים לא היה קורה.

אולי אתם סתם מקדימים את המאוחר?

אין מה לדון בזה עד שהם לא פתחו בקמפיניים האלה. ובתכלס באמת אפשר להסתכל על זה כמו מעבר מתקליטורים לדיסקים.

izzys

New member
על כל דבר אפשר להסתכל מנקודת מבט חיובית.

ולייפות הכל ולהציג מצב בו הלהקה בסה"כ עושה חסד עם תהליך המודרניזציה של המוזיקה הישראלית. אבל הרי בפועל זה לא ככה, ואין טעם להיות נאיביים ולחשוב שזה השיקול המרכזי. באמת שקשה לי להבין מה עומד בבסיס ההחלטה לקחת חלק בזה. תום דיבר בראיון על האומנות שלהם, שבאה מבפנים, שנוגעת ללהקה, ואם היא נוגעת בעוד אנשים אז מעולה. אז זה הקו? זאת הדרך החדשה לנסות להגיע לאנשים? זה היהודים של 2007? של פורטה? הם תפסו אותי ממש לא מוכנה לשינוי כזה דרסטי, יכול להיות שזאת רק אני. (מתי נדון בזה אם לא אחרי פרסום הידיעה שזה מה שעומד לקרות?)

אבל אני לא מצליחה להבין מה הבעיה

השימוש בכרטיס SIM? זו לא התמסחרות לדעתי, רק פורמט נוסף לשמוע את האמנות של הלהקה. שיתוף הפעולה עם סלקום? - אם זאת הבעיה, אני רק אומרת שלא נמהר לשפוט אותם לפני שהם מתחילם לפרסם את סלקום וכל שאר הגימיקים.

eliavtu

New member
זה לא שאין לך את הבוקלט עכשיו..

את יכולה לקנות את הדיסק.. זה לא סותר בכלל. זו עוד דרך שיווק לדיסק כמו שמוציאים אותו באינרנט ב- songs.co.il ואת זה עושים כל האמנים.. ככה שאני מניח שכמו שבן רובין אמר, לאט לאט כולם יעברו לזה..

מתנות

New member
אני פשוט לא מבינה למה לעשות דבר כזה לאמנות...

ואולי זה מתחסד ותמים, אבל אמנות שיצרת והשקעת בה במשך שנים כל-כך הרבה, מכל הבחינות הקיימות- להכניס אותה לכרטיס קטן ולשים עליה מדבקה - "היהודים - פורטה"....? בעיניי זה מבזה את האמנות. זלזול נוראי, ליצור משהו ואחר-כך לקטלג אותו כ-כרטיס, סתם כרטיס. להלחין ולכתוב את עצמך עד לכדי אלבום שלם, ואז לסכם אותו עם מדבקה קטנה? זה מוזר בעיניי. לא מבינה למה לעשות דבר כזה. לא יודעת אם כסף שווה את זה. וגם לעניין של songs אני לא כל-כך מתחברת. רק לסינגלים מסויימים, לא לאלבומים שלמים, כי שוב- אני אוהבת אלבום שלם, עם ויז'ואל, והתרגשות, ורשמיות. אולי כולם יעברו לזה ואני מניחה שגם אני אתרגל לזה, יכול להיות שזה היצר האנושי שלי שלא מקבל יפה דרכים חדשים, אבל זה באמת משהו שיקח לי זמן לעכל...

"זה לא הקנקן אלא מה שיש בו"

את יכולה הלגיד בדיוק אותו דבר על דיסק רגיל.. ברור שיש גם את אלבום העטיפה שהוא חשוב מאוד [אבל בעיקר למעריצים של היהודים] אבל בואו לא נשכח שזה ממש לא העיקר. האמנות נמצאת בפנים, לכן זה לא כ"כ חשוב איך משווקים אותה.

מתנות

New member
ברור שזה לא העיקר,

ובכל זאת. העיקר הוא האמנות. ותמיד יהיו כל-כך הרבה דברים שיתלוו אליה, וכשיש משהו חדש, שכולם חיכו לו כל-כך הרבה זמן, והלהקה השקיעה בו את כל מה שהיה בה, רצוי שזה יהיה דברים נכונים. (בעיניי כמובן, לכל אחד יש את ההגדרה שלו לנכון ולא נכון) כשזה גם משווק על ידי סלקום- חברה מסחרית שלא למטרת מוזיקה, גם פורמט חדש, גם הפורמט הספציפי הזה- ביחד זה יוצר משהו מרתיע.

וואי, נשמע שווה!

ואפילו קרוב לבית:) [ומהידיעה על הדיסק אני מעדיפה להתעלם כרגע]

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif חו"ל

כוסעמאק:Z תמיד ההופעות הטובות יוצאות לי על מתי שנאי לא יכולה

חמדונה

New member
OMG זה יום לפני היומולדת.

זה כ"כ יהיה יותר טוב מההופעה שהייתי בה שנה שעברה ביום-לפני-היומולדת (למרות שהייתי בחברה נהדרת, כן?) !

Noam TG

New member
נשמע מעניין../images/Emo13.gif

ולגבי הדיסק זה מאוד מאכזב.

Niran2

New member
"אין לך אין לך מקום" בערוץ 2

אוי ואבוי, רק מלדמיין את זה אני מרגיש רע.. נשמע מצויין, לאדע איך נגיע לכנרת, וגם התאריכים לא מסתדרים, נקווה לטוב אבל..

נשמע מגניב!!!

הפסטיבל הזה נשמע אחד הדברים המגניבים. חוץ מהערסים שבטוח יהיו שם (שרית חדד, אייל גולן, סבלימינאל, לונה גל 10 ש"ח), אבל חפיף. שאר ההופעות פשוט מעולות. והתאריכים מצויינים. וגם כפר המוזיקה נשמע מצויין!!! http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=78366&ArtistID=26944

Dug E

New member
אבל למה ביומולדת 18 שלי?../images/Emo7.gif

בכל אופן, נשמע די מגניב.

למעלה