"היהודים" בשיתוף פעולה עם סלקום

זה לא השיתופ פעולה הראשון עם סלקום

גם הלדיוידי והאלבום לייב יצאה חסות שכזו מסלקום... היה על העטיפה איזה משהו עם צלצולים (עוד שהצלצולים של השירים היו בסדר גודל של "דיסק סלולרי") כל אופן, עד אז אני כבר אהיה בגרעין אולי אתצפת על האירוע מהקומונה בגולן (|הלוואי|). יהיה פסדר. אללה גבסו!

לעזאזל עם סלקום :\

איזה פסטיבלים הם מרימים. וגם פלאפון מפציצה עם ההופעות שהיא לוקחת עליהן חסות. רק אני נדפקתי עם אורנג' ופסטיבל מוסיקת עולם המעאפן שלהם :\ נשמע פסטיבל לא רע עם כי חבל שהם משלבים בין הרוק להיפ-הופ והמזרחית. זה יביא הרבה קהל שאני ממש לא רוצה להיות בחברתו :( נקווה שלפחות הם יפרידו בין הימים של הופעות הרוק לשאר ההופעות או לפחות שיפרידו במות. האמנים סבבה למרות שממש חסרים לי כמה(ברי,מוניקה,משינה,עברי) אבל היהודים,אביב,שייגעצ,הדג נחש,מוקי והג'ירפות נשמעים סבבה לגמרי,נקווה שיקבצו את כולם או לפחות את רובם באותו יום. קוקה קולה למרות חסרונם של היהודים נשמע הרבה יותר אייכותי. לגבי סלקום והיהודים. בתכלס גם אותי זה קצת מאכזב. אני די ירדתי על משינה וסינרגיה כשהם עשו את זה וגם עם היהודים אני מרגיש דומה. וזה אולי מחזק את הטענה שמשמיעים האמנים בשנים האחרונות שאין מה לעשות,בשביל להתפרנס בכבוד ממוסיקה בארץ צריך להתמסחר ולעשות גם דברים שנוגדים את הדעות והאידיאולוגיות. אני בטוח שגם היהודים וגם משינה לא היו רוצים למכור את נשמתם לסלקום,אבל אולי באמת אין להם ברירה? בינתיים לא אגבש דעה רצינית בעניין עד שלא אשמע את תגובתה של הלהקה לעניין.

rcdrt

New member
ליאונרדו יקירי יש הבדל גדול!

אתה לא יכול להשוות בין מה שעשו משינה ליהודים משינה מכרו את הדיסק שלהם רק דרך סלקום בשלב ראשוני. לסלקום היתה בלעדיות מלאה דרך אגב גם על ההופעות של משינה גם ארקדי לא מזמן היה לו דבר דומה עם סלקום! המקרה של היהודים שונה לגמרי זה בסך הכל עוד פורמט לשמיעה זה הכל. אין שום בלעדיות ושום דבר דומה לזה אתה יכול לקנות את הדיסק מהרגע הראשון בלי שום קשר לסלקום אני חושב שגם אתה לא היית רוצה שהיהודים ישארו מאחור בכל מה שקשור לטכנולוגיה אני לא הייתי עושה מזה יותר מידי ביג דיל איו מה להתאכזב זה נראה לי לגיטימי גם אני שומע הכל היום ב mp3 ובכיף הייתי קונה דיסק של היהודים רגיל עם בוק והכל וגם הייתי רוצה שיהיה לי אותם בכרטיס זיכרון בטלפון דווקא נשמע לי סבבה

כמו שאמרתי אחכה לשמוע תגובה מהלהקה...

בדרך כלל הלהקה מסבירה כל צעד שהיא עושה ופועלת מהקטן ביותר. אני מאמין שגם הפעם נשמע הסבר טוב. ולגבי ההבדל בין משינה ליהודים. לא אמרתי שזה בדיוק אותו דבר. ברור לי שמשינה מכרו את נשמתם לסלקום ופשוט נתנו לסלקום לנהל אותם. ברור לי שדבר דומה בחיים לא יקרה אצל היהודים. אבל לפעמים גם הצעד הכי קטן יכול להיות מאוד משמעותי. כי לפעמים הצעד הזה נוגד את האידיאולוגיות והדעות שאתה הולך איתן שנים,וגם אם זה רק עבור נזיד עדשים,זה עדיין יכול לשבור אידיאולוגיות של שנים. אני לא אומר חלילה שזה מה שקרה עם היהודים. אבל אני רק אומר שגם משהו שנראה לך פעוט כמו "כולה כרטיס זיכרון עם שירים של היהודים" יכול להיות הרבה הרבה יותר מזה. לא צריך סבב הופעות מטורף ללקוחות סלקום בלבד בשביל לשבור אידיאולוגיה.

rcdrt

New member
אין כאן שום שבירה של אידיולוגיה

לדעתי אין כאן שום שבירה של אידיולוגיה ! אם תחשוב על זה אז תבין שהיהודים מפרסמים כאן את הדיסק החדש שלהם ואין יותר לגיטיצי מזה הם לא הלכו ועשו פירסומת לנעלי ריבוק או משהו כזה הם בסך הכל מפרסמים את המוצר החדש שלהם בדרך הכי טובה שהם יכולים וזאת מבלי לפגוע במוצר עצמו מבחינה אידיולוגית מאז ומתמיד אפשר היה להוריד רינגטונים גם של היהודים אז מה ההבדל? עכשיו תוכל לקבל את כל הדיסק על כרטיס זיכרון נו אז מה? איפה פה השינוי באידיולוגיה פעם רינגטונים והיום כרטיס זיכרון לפי מה שאתה אומר אסור היה להם לתת לחברות סלולריות מהתחלה את האופציה להוריד שירים של היהודים עכשיו גם אתה וגם אני יודעים שזה אבסורד הרי זה ממש לטמון את הראש בחול ולהגיד לא ידעתי לא שמעתי דיי בחייך אם סלקום רוצים לפרסם את הדיסק החדש של היהודים והיהודים לא נתנו להם שום בלעדיות ולא פגעו במוצר עצמו ולא בנו הצרכנים אז אין כאן שום בעיה ובטח לא שינוי באידיולוגיה של הלהקה דרך אגב אני לא יודע אם אתה יודע אבל היו על זה כתבות ב"אקט מוזיקלי" שהיהודים תמיד דאגו להיות עם יד על הדופק בכל מה שקשור לטכנולוגיה למשל הם היו הראשונים שהקליטו בארץ על שלושה אייט דאט וסרט במקביל עוד בדיסק הראשון לאחר מכן גם בדיסק השני היו מבין הראשונים שהשתמשו בפרוטולס וסרט ואייט דאט ביחד ועוד ועוד ועוד...גם במקרה הזה הם בין הראשונים ואני לא רואה בזה שום דבר רע נהפוך הוא אני ושב שזה מאה אחוז ומחכהלראות כבר פירסומת של הדיסק החדש בערוץ 2 או משהו כזה יאללה היהודים תנו לי בראש היהודים צריכים להגיע לכל בית בארץ כי הם שווים את זה לדעתי יש יותר מידי דברים שאני לא אוהב ואני נאלץ להיחסף אליהם אז אם כבר שטיפת מוח אז שיהיה היהודים למען האיזון

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifאם למובן של המיסחור התכוונת....

אז ברגע שהדיסק של היהודים ייפורסם על גבי תויות הדיאט קוקה-קולה לימון ברחבי הארץ, ו100 פקקים יזכו אותך בדיסק+חתימה מקורית. אז נדבר על מיסחור לטובת קוקה-קולה. אבל אם דיברת על הפסטיבלים, אז שום הבדל. אחד בכינרת, אחד בניצנים. לא יותר מזה.

Z A M i

New member
חחח יו. תקשיבי,שנשונה.

לא משנה מה תגידי, את פשוט תצחיקי אותי. מה יהיה? אני חוששת שתאלצי לגור איתי בשנים שאחרי הצבא. אצטרך בידור קבוע.

רגע, אז היהודים לא מופיעים בניצנים השנה?

שמם לא מוזכר ברשימת המופיעים בפסטיבל, לפי הכתבה שרז העלה. מעבר לזה, הפסטיבל בכינרת נשמע מגניב לגמרי..אחלה דרך לפתוח את האזרחות!

אמממ...

עניין מורכב. מצד אחד אני יודע שהיהודים אלו הם היהודים ואני מאמין להם ב-100 אחוז, ביצירה שלהם. אחרי הכל עצם העובדה שעכשיו יהיה כרטיס סים מסכן לא תגרום לי לשנות את דעתי על המוזיקה המדהימה הזאת. אבל! (ותמיד יש אבל..
.) אני לא יכול להגיד שהמחשבה של זה לא צורמת לי. זה נראה לי קצת כדרך לא "טהורה" לעשות דברים, כלמר קשה לי עוד לתפוס את הרעיון של זה או בעצם של הטגנולוגיה הזאת שכרגע נתפסת כמסחור ולא כאומנות. אני לא שופט אותם, אני בטוח שהיו להם את השיקולים הנכונים ואני בטוח שהם לא ישבו וחשבו איך לבלוט יותר בשטח, אחרי הכל אם כל כך הרבה שנים זה לא עניין אותם אין סיבה שעכשיו זה פתאום יהיה מה שמשנה להם. רק בהצלחה והרבה מוזיקה טובה
.

למעלה