היהודים וסלקום- דרך חשיבה אחרת.

../images/Emo85.gif ידעתי שגם זמנם יגיע

צחקתם על אביב על משינה על סינרגיה ועל כל אומן שהתמסחר והנה הגיע זמנכם כסף מסנוור לא יעזור לאפחד כלום הם פשוט החזיקו קצת יותר מעמד מהשאר לא יותר מזה.. עומרי, לא נעים לי אבל אמרתי לך:)

Tomer TR

New member
אני מסכים, ולדעתי זה צעד שיווקי טוב מאוד

הודעות כמו "אמרתי לכם שגם הם יתמסחרו" או ש"יש כאן משהו מעבר" לדעתי מיותרות ומוגזמות, כי עדיין לא מדובר כאן על דיסק שסלקום הפיקה או סיבוב הופעות לבעלי סלקום בלבד. מדובר סך הכל על כך שיהיה ניתן לרכוש את הדיסק גם בצורה נוספת שהיא כרטיס זיכרון, ויהיה ניתן לעשות זאת דרך סלקום - מן הסתם צריך נותן חסות מסויים על מנת שדבר כזה יצא לפועל, במיוחד בישראל בשוק הקטן. בעבר, כמו שנכתב, היהודים שיתפו פעולה עם סלקום בכך שעל אלבומי הלייב הוספה מדבקה שלהם עם מספרי סמסים שיש לשלוח ע"מ לקבל רינגטונים של היהודים. היה בזה רע? עצם זה שאומרים "היהודים מוציאים את האלבום גם בסלקום" עושה לכם רע? למה? אם הייתם מוציאים יצירה, לא הייתם רוצים שיחשפו אליה כמה שיותר אנשים? אז זה מה שנקרא צעד שיווקי, כמו מתן חסות להופעה ע"י גולדסטאר לשם שידור קטעי וידאו מיוחדים במהלך ההופעה (כמו שאביב גפן עשה בעבר) או כשאתם בתור סטודנטים לקולנוע הולכים לבתי עסק ומבקשים מהם חסות כך שבתמורה לזה שלדוגמא תשימו את הלוגו שלהם בסוף הסרט, תקבלו אוכל חינם או משהו שיעזור לכם. ככה זה חברים, אלה חוקי המשחק והיהודים לא שברו כאן שום אידיאולוגיה בזה שהם מחפשים דרכים להפיץ את יצירתם, כל עוד היא לא נפגעה ונשארה טהורה. דוגמא קטנה לנושא שעולה לי בראש היא שכשברי סחרוף הוציא את האלבום שלו עם רע מוכיח, "11א", הוא הוציא אותו קודם כל באינטרנט ובאתר מסויים, כי גם הוא חיפש דרך חדשנית להפיץ את האלבום ובצורה שתעבור לכמה שיותר קהל. וגם זה כמובן, נעשה דרך אתר מסויים ולא באתר הבית של ברי. יש הבדל בין מתן חסות לבין התמסחרות, וגם אם היהודים יופיעו בפרסומת בעוד כמה זמן על הדיסק החדש שלהם בטלוויזיה זה עדיין נקרא מתן חסות ולא התמסחרות ולדעתי אתם צריכים לשמוח על כך שהם יופיעו, כי זו הלהקה שאתם אוהבים וחלקכם חושבים שהיא אחת הטובות ביותר, לא? אז שיקבלו ת'כבוד המגיע להם ושכל העולם ואשתו תדע שהם מוציאים אלבום חדש! ותחשבו על זה לפני שאתם סתם מתעצבנים או מתאכזבים, לדעתי לפחות. אגב, אני ממליץ לכם לקרוא את ההודעות שכתב rcdrt במהלך השרשור, אני חושב שגם הוא מאוד צודק וחושב בצורה הנכונה. כנ"ל לגבי ההודעה של גיא פישר בפורום הרשמי. שיהיה בהצלחה עם האלבום החדש!

מתנות

New member
שיכנעת אותי לגמרי...

טוב שכתבת את זה.
(וטוב בכלל שאתה בבית!) לא הייתי צריכה להיבהל, כל מה שהיה זקוק לי זה קצת זמן לחשוב על זה. ואתה צודק, התמסחרות זה משהו אחר, אני לא רואה כאן קשר.

למעלה