היהודים וסלקום- דרך חשיבה אחרת.

rcdrt

New member
כל עוד אורית לא עושה פרסומת לשמפו

כל עוד אורית לא עושה פרסומת לשמפו ותום לא מפרסם במבה והחברה לא מפרסמים גולף זה לא נקרא להתמסחר!!! לא ראיתם את הפרומו עוד לא ראיתם כלום וכבר החלטתם שהלהקה התמסחרה מעצם זה שהיהודים עושים משהו עם סלקום תנו לזה עוד טיפה זמן ואז תחליטו אם הלהקה התמסחרה או לא כרגע עצם החיבור לא אומר כלום. כי גם בעבר היה קיים חיבור בין היהודים לחברת סלקום אין בזה שום דבר חדש. הדבר היהחידי שיש כאן זה שסלקום מתרברים שיש להם את הדיסק החדש של היהודים. זו לא הפקה של סלקום והם לא חתומים בסלקום כחברת תקליטים הם בסך הכל מוכרים גם דרכם את הדיסק שיצא גם על כרטיס זיכרון וגם כדיסק רגיל שימכר בחנויות בלי שום קשר לסלקום ובאותו הזמן. עד היום היו רינגטונים ועכשיו יש כרטיס זיכרון מה ההבדל ? פשוט נשמע יותר טוב! ויש את הפריבילגיה לשמוע את הדיסק בפלפון. אותי זה מגניב לאללה! וכל אלה שאומרים שהם לא אוהבים את ההתקדמות הטכנלוגית שיבדקו את עצמם ויראו כמה תמונות הם צילמו עד היום בהופעות של היהודים דרך הפלפון שלהם? לצלם זה בסדר. להקליט בהופעה זה בסדר. אבל להוציא את הדיסק בפורמט של זיכרון לא. זה כבר נחשב בעיני אנשים כאן להתמסחרות.

lotemy

New member
כרטיס זה בול כמו דיסק

אני לא רואה את זה כתמסחרות, הרי, דיסק יוצא, כדי שאנשים שימו על המחשב/ מערכת וישמעו להנאתם. ובכן, בדרך נסיעה באוטובוס או נסיעות ארוכות מן הסתם שאין מערכת אומחשב זמינים אז יש מיני דיסק- בעצם כרטיס זיכרון, שבו אפשר לשמוע את המוזיקה. זאת לא התמסחרות בכלל. התמסחרות זה כדי להפיץ שם להקה שתהיה יותר פופלארית, כאן הם מפיצים את המוזיקה, בדרך נורמאלית לחלוטין.

נשמת

New member
כנראה, אני היחידה

לא מבינה מה זה SIM זיכרון וכל השיט שאתם מדברים עליו. ממה שהצלחתי כן להבין בפורום, זה רק פורמט נוסף להקליט את הדיסק ואין בזה רע. זה לא שמישהו פה עשה פירסומת לשוקו או לצבע שיער, זה מוזיקה. וזו דרך נוספת להישמע. כמו הופעה שלמה או הופעה בניצנים, אז זו הופעה שממסחרת ע"י קולה? לא. זו הופעה לכל דבר. במסגרת אחרת, זה הכל. קיצר דיי לחפור תוציאו ת'דיסק ותביאו בראש עם הופעות כמו תמיד.

rcdrt

New member
אין פה שום התמסחרות !

אין שום הבדל בין מה שהיהודים עושים עכשיו לבין כל אומן אחר שיופיע תחת הכותרת של קוקה קולה בעוד חודשיים!!! מה ההבדל? הרי מפרסמים את קוקה קולה תחת מעטה של הופעות אומנים !!! זה הכל !!! אני אישית לא חושב שלהופיע בפסטיבל קוקה קולה זו התמסחרות. זו דרכו של עולם ולכן אינני רואה שום התמסחרות בזה שהיהודים יוציאו כרטיס זיכרון זה בדיוק אותו דבר!!! ואין פה שום התמסחרות ! פשוט ניצול נכון של המערכת

izzys

New member
איזה שטויות.

זה כמו שתגיד שאם היהודים יופיעו בבת מצווה של הבת של ראש הממשלה (סתם דוגמא), זה בדיוק כמו שהם יופיעו בקוקה קולה לייב. הרי זה אותו דבר לא? בשניהם הלהקה מופיעה, ומקבלת כסף על זה שהם הופיעו. זה ניצול נכון של המערכת, אבל ממש לא מצד הלהקה. זה לתפוס טרמפ על המוזיקה של הלהקה. זה לקדם איזה שטיק טכנולוגי חדש על חשבון היצירה והאמנות של היהודים. בעיניי זה על הפנים.

מתנות

New member
אני לא הכי מבינה את ההשוואה.

לא קראתי את כל השרשור כך שאני לא יודעת איפה דיברו על הופעה בפוסטיבל בחסות קוקה-קולה כהתמסחרות, אבל גם אני לא רואה בזה משהו לא בסדר. כל עוד היהודים מקבלים במה אמיתית להיות מי שהם ולהשמיע את המוזיקה שלהם, והקהל שלהם אפילו מקבל חינם, מה לא בסדר כאן? וכמו שסלקום מרוויחה הרבה מהיהודים, גם היהודים מרוויחים הרבה מסלקום. ולא בגלל הכסף ישירות, אלא מהאפשרות להגיע ליותר אנשים, ביותר דרכים. (גם אם הן לא נעלות כל-כך, ולפי עניות דעתי מזלזלות באמנות.) (מחכה ל-לילה טוב שלך
)

izzys

New member
../images/Emo6.gif! בסדר טל, בסדר!

למרות שמלבד זה ששירשרת את ההודעה אליי, אין לה שום קשר לדבריי
, אני אגיב על כמה דברים: היהודים עושים הרבה כסף על סלקום, אבל באותה מידה זאת יכלה להיות כל להקה אחרת. הם ממש לא דופקים את המערכת, הם בדיוק מה שהם נורא התעקשו לסלוד ממנו כל השנים, להיות חלק ממנה. לשלוח את "תענה לי" מתוך "היהודים II" כסינגל לרדיו, לפני כמעט עשור, והיום לשלוח לכל בעלי הדור שלישי, את האלבום הרביעי אחרי חמש שנים של ציפייה, על כרטיס זכרון. נכון, שינויים וכאלה, אבל לא ככה.

מתנות

New member
../images/Emo10.gifD) מי מנסה לדפוק את המערכת...?

לא נראה לי שלהיהודים יש כוונה כלשהי, ללכת עם הזרם או נגדו להיות חלק מהמערכת או לדפוק אותה. אני חושבת שהרצון היחידי שלהם היא להיות מי שהם, בלי הגדרות, בלי לכבול את עצמם במקום מסויים או עם דעה מסויימת. בעיקר התקשורת יצרה את התדמית הזו של אנדרגאונד ושונים ומבודדים, לא הם. כי הם כן שלחו סינגלים וכן הופיעו איפה שאיפשרו להם, ולא נראה לי שהם התעקשו לסלוד מהמערכת... הם בסך הכל היו הם. חלק ממי שהם זה העובדה שאי אפשר להגדיר אותם, לפעמים הם נראים הכי מיינסטרים ולפעמים הכי לא קשורים. ושום דבר מזה לא בכוונה מסויימת..

jt7785

New member
כשזה קרוב ללב, זה כואב. או שלא?

התלבטתי ממש אם להגיב או לא להגיב כאן, אבל היי, מה אכפת לי בעצם לכתוב פה כמה שורות. כל האמירות הללו בקשר להתקדמות טכנולוגית, אמנם נכונות, אבל לא לגמרי ענייניות. כרגע, הטכנולוגיה הזאת היא לא עכשווית ונגישה לכולם, ועוד לא נכנסה חזק לתודעת הציבור. לרוב האנשים עוד אין פלאפון שיכול לנגן מוסיקה, ובטח שכאן מדובר רק בלקוחות סלקום, מה שמוריד עוד יותר את קהל היעד של כל העסק. בעצם, אם נסתכל למציאות בעיניים, קהל היעד הוא בעיקר נוער המיינסטרים. עד היום, לי למשל לא היה ממש אכפת מי מאזין ליהודים, כל עוד הוא נהנה. זה הרי לא הלהקה שלי. אבל לרוב חברי הפורום פה, היה אכפת, ותודו שזה אף פעם לא נעים לראות אנשים שאתם נורא לא מחבבים בגלל ההתנהגות שלהם, אוהבים את אותו דבר כמוכם (במיוחד אם זה קרה מסיבות שאינן "טהורות" כגון זמן מסך של השירים או גרסאות טראנס שלהם). וברגע שיוצאים עם כזה מוצר, דיסק על כרטיס זכרון, זה בדיוק קהל היעד. אני לא רוצה להפלות (ויש גם אנשים שמעריצים אותם באמת שיהנו מכרטיס הזכרון), אבל תודו שהקהל הזה לא היה קונה את הדיסק אם לא היו דוחפים לו את זה. אולי בעתיד, כשהתחום של המוסיקה בסלולרי יהיה נרחב וגדול יותר, ונגיש לכולם, אז זה יהיה מוצדק. ועכשיו, כשזה "היהודים" אז כולם נראים שלמים עם העניין. אז עם "סינרגיה" זה ממש לא היה ככה. אין מה לעשות, היהודים כבר לא מיוחדים, והם כבר לא "שלנו". אולי אפשר לשמוח בשבילם (על זה שהם מצליחים יותר), ולהיות עצוב בשבילנו. אם המוסיקה תשאר אותו דבר, אין בזה כל פסול. אבל לצאת עם אלבום סלולרי? כל ההצדקות שבעולם לא ישנו את התחושה שיש פה משהו מסריח. פשוט מסריח.

Z A M i

New member
תקשיב.

(שלום
) אמרת שזה כרגע פונה לקהל יעד מסוים.. ושרק בקרוב זה יהיה נגיש לכולם ומוצדק. אבל זה -דיסק-.. זה לא משהו שיוצא רק בשביל תקופה מסויימת.. זה..לתמיד. ואם הטכנולוגיה מתפתחת, ובקרוב הכרטיס זכרון הזה יהיה נפוץ, אז למה שלא יהיה לאנשים את האופציה של לקנות את הדיסק בצורה הזאת כבר מעכשיו?. גם אם כרגע זה לא כזה נפוץ, שגרתי ונגיש לכולם לקנות דיסק בצורה כזו, בקרוב מאד זה כן יהיה, ואז מה? הדיסק כבר יהיה "בחוץ", והיהודים בטח גם ירצו כזה דבר מגניב ונמכר גם לדיסק שלהם.
אם הם היו מוציאים את הכרטיס הזה באיחור מהוצאת הדיסק, רק כי הכרטיס הוא שגרתי ונמכר באותו זמן, היינו מגיבים הרבה יותר רע. לדעתי הם רק מרככים את המכה
מדיום משו.

jt7785

New member
שימי לב שכתבתי בעתיד, ולא בקרוב.

כי בכלל לא בטוח שזה יהיה כזה בקרוב. לכן, זה לא מדויק שזה אותו דבר פשוט להוציא אותו עכשיו, ושעוד מעט זה יהיה רלוונטי לכולם. כי אוכלוסיית הקהל המסויימת שתשתמש בזה עכשיו, תשנה את אופן צריכת האלבום. זה לא שהם ממהרים עם הטכנולוגיה כי הם מאמינים בה, אלא מסיבות אחרות. יש זמן ומקום לכל דבר. ולדעתי הצנועה, זה לא עכשיו.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifמה ששכחת לציין....

סלקום היא חברה מסחרית לכל דבר, שמשווקת פלאפונים. אם הם היו מוציאים את זה במסגרת התו השמיני, ההתנגדות לא הייתה כל כך קשה. אבל סלקום לא באמת באה להשתדרג עם הטכנולוגיה המתקדמת, למען האמת, סלקום לא באה לעשות שום דבר חוץ מלנפח את הכיסים שלה. אז זה לא כזה תמים כמו שהצגת את זה.

למעלה